GimmeMore69
GimmeMore69
  21 Agosto 2008 (pierwszy post)

To jak z tym w końcu jest?

Są one zadawane zgodnie z prawem czy nie ?

Wg. mnie prace domowe powinne byc zadawane, ale nie tak duzo jak zwykle, czyli np. Pani z matematyki zada 8 zadan, ktore ma po 10 przykladow .

Nauczyciele powinni czasem sie zastanowic. Nie powinno ich tylko interesowac to, ze wazne, aby jego przedmiotu sie uczyli i zada 10 zadan, a np. Na polskim tyle samo zadala.

AvengedLove
AvengedLove
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Są one zadawane zgodnie z prawem czy nie ?

Nie interesuje mnie jak to wygląda w prawie.

Muszę czy nie muszę, od lat nie robię.
kkkasiunia1988
kkkasiunia1988
  21 Agosto 2008

szkole juz skonczylam, wszystko to przezylam, wiec nie narzekac... wziąc sie tylko za nauke:tak:

Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  21 Agosto 2008

Prace domowe powinny być ale zdecydowanie w MNIEJSZYCH ilościach
a jak juz musi być duzo to nie na drugi dzien tylko np na za tydzień :]

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  21 Agosto 2008

Jak posiedzisz nad tym godzine w domu to Ci się nic nie stanie w dodatku sobie utrwalisz.

Marek1991BrD
Marek1991BrD
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Są one zadawane zgodnie z prawem czy nie ?

Jedni mowią ze tak inni że nie.
Ja czasami robię czasami nie. Najbardziej wkurza mnie zadawanie 2 stron zadan z podrecznika np. na matematyce za złe zachowanie klasy (co często jest praktykowane w mojej szkole).
PaATtTti
PaATtTti
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak posiedzisz nad tym godzine w domu to Ci się nic nie stanie w dodatku sobie utrwalisz.

ale pomysl sobie jak masz z10 zadna z matmy polskiego z inncyh przemditow i nauke na jutro na jakis sprawdzin to kiedy to niby mmay zrobic?
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Najbardziej wkurza mnie zadawanie 2 stron zadan z podrecznika np. na matematyce za złe zachowanie klasy (co często jest praktykowane w mojej szkole).

kara musi być :ziober2:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale pomysl sobie jak masz z10 zadna z matmy polskiego z inncyh przemditow i nauke na jutro na jakis sprawdzin to kiedy to niby mmay zrobic?

raczej nigdy tyle na raz nie ma. A jeśli już to sporadyczne przypadki.

A wiesz, jak ktoś wszystko zostawia na ostatnią chwilę to niech się potem nie dziwi ze tak duzo ma na raz :ziober2:
kkkasiunia1988
kkkasiunia1988
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale pomysl sobie jak masz z10 zadna z matmy polskiego z inncyh przemditow i nauke na jutro na jakis sprawdzin to kiedy to niby mmay zrobic?

kazdy to przezywa...
wszystko sie da, wystarcza checi...
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: kara musi być

Niech będzie dla tych co gadają i bajzel robią a nie dla wszystkich. Ale na szczeście i tak później tego nie sprawdzają. :mrgreen:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale na szczeście i tak później tego nie sprawdzają.

No to co marudzisz ?:ziober2:
PaATtTti
PaATtTti
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A wiesz, jak ktoś wszystko zostawia na ostatnią chwilę to niech się potem nie dziwi ze tak duzo ma na raz

przeciez nie bede sie uczyla na sprawdzian tydzien wczesniej;/
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: No to co marudzisz ?

Troche wkurzające to jest.
DeliciousJelly
DeliciousJelly
  21 Agosto 2008
Najlepiej nie robić prac domowych. Jak przyjęłam taką taktykę i był luzik. xd
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.