iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008 (pierwszy post)

witam ;**
spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??
nie mowie tu o nazwaniu go debilem czy innym ... bo to czasem prawda jest :ninja:

pozwalam nabijac ...raz jedyny ;*

pjester
pjester
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....?? nie mowie tu o nazwaniu go debilem czy innym ... bo to czasem prawda jest

moja pani od religi prawie udusiła mojego kolege gdy powiedział, że Kod Da Vinci to fajna ksiazka.
kiedys zdarzylo jej tak sie nakrzyczec na moja kolezanke (zle narysowala rozaniec), ze az sie poplakala :and:
martuskalks
martuskalks
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??

Raczej nie.
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: na moja kolezanke (zle narysowala rozaniec), ze az sie poplakala

u mnie tez;/ ale niewiem za co nakrzyczala;/w kazdym razie to obrazliwe bylo... koleznak w placz wziela torbe wyszla i drzwiami trzasnela... a potem jesczez jej zachowanie obnizyli ...:zonk:
Mika121
Mika121
  19 Agosto 2008

U mnie prezej jest mobing wprowadzany w skzoel niz przemoc.

eweeelina1515
eweeelina1515
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: witam ;** spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....?? nie mowie tu o nazwaniu go debilem czy innym ... bo to czasem prawda jest

U mnie w szkole na szczęście nie ;)
xxxNuciaxxx
xxxNuciaxxx
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: bo to czasem prawda jest

Nawet jak prawda to nie powinien tak nazywać ucznia.
Jeśli jednak tak zrobi uczeń ma prawo odpowiedzieć tak samo dosadnie :ninja:
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??

tak
pani z chemii uderzyła moją koleżankę z ławki bo źle napisała reakcje spalania :zonk:
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: pani z chemii uderzyła moją koleżankę z ławki bo źle napisała reakcje spalania

:zonk:

u nas pan od matmy w gimie ... bil ksiazka po glowie... raz koledze taka cipaga goralska przywalil;/ gabke nad glowa wyciskal... :zonk:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: u nas pan od matmy w gimie ... bil ksiazka po glowie... raz koledze taka cipaga goralska przywalil;/ gabke nad glowa wyciskal...

U nas coś takiego było w podstawówce. potem się już bali :)
aaPaulinka
aaPaulinka
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??

Raczeeeej nie ;] Rzucanie kredą w ucznia to chyba jeszcze przemocą nie jest :woot: Nie wyobrażam sobie żeby jakiś nauczyciel mnie uderzył.... z miejsca bym oddała....
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: U nas coś takiego było w podstawówce. potem się już bali :)

u nas nie;/
jak skarge zlozylismy to nic...
potem raz kurator byl i i tak sie wybronil;/
teraz na rocznym urlopie jest.... wraca od tego roku... a odszedla akurta jak ja wyszlam !
i nic z matmy nie czaje;D
bo pol lekcji w uchu albo nosie dlubal...
Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  19 Agosto 2008

Facetka od anglika rzuciła się na kolesia, obaliła go na stół i chciała Mu ołówek wbić w głowe

iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Qbkens
Qbkens: Facetka od anglika rzuciła się na kolesia, obaliła go na stół i chciała Mu ołówek wbić w głowe

:crylol:
ale jemu chyba nie bbylo wesolo;)
Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jemu chyba nie bbylo wesolo;)

nie, w przeciwieństwie do Ciebie :lol2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.