iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008 (pierwszy post)

witam ;**
spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??
nie mowie tu o nazwaniu go debilem czy innym ... bo to czasem prawda jest :ninja:

pozwalam nabijac ...raz jedyny ;*

baskas4
baskas4
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??

Ja... Ja dostałam uwagę za to, czego nie zrobiłam :ninja:
pozatym często jest tak, ze oceny wystawia sie po nazwisku, lub opinii.
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Qbkens
Qbkens: nie, w przeciwieństwie do Ciebie

bo to na pewno smiesznie musilao wygladac ;D
Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: bo to na pewno smiesznie musilao wygladac ;D

Raczej klasa była zbulwersowana, nauczycielka wyleciała z roboty :)
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Qbkens
Qbkens: nauczycielka wyleciała z roboty :)

i prawidlowo ;D
Busz91fotka
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 8
Busz91fotka
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??

no pewnie...
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Busz91fotka
Busz91fotka: no pewnie...

moze dokladniej??:>
memphis234
memphis234
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: witam ;** spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??nie mowie tu o nazwaniu go debilem czy innym ... bo to czasem prawda jest pozwalam nabijac ...raz jedyny ;*

ja się spodkałem raz patrzyłem w 6 klasie podstawówki na komórke na godzine było to pare lat temu więc komurka była duża bo z tych pierwszych koleżanka powiedziała złośliwie nauczycielowi że go nagrywam a go nie nagrywałem on zucił się na mnie podniusł mnie za ubranie do góry i oparło ściane i zaczoł mi groźic klasie zresztą też powiedział że jak ktoś puści pare z ust to nie dam mu pozytywnej oceny na koniec roku czyli po prostu da mu banie i wtedy po raz pierwszy uciekłem ze szkoły z lekcji bez plecaka aha ma komórką walnoł mi o ziemie i zepsóla się tzn, nie wiele z niej zostało pobiegłem do domu i płakałem ąż do przyjścia mama z pracy wtedy powiedziałem mamie co się stało moja mama nie puściła tego płazem nauczycielowi poszła do dyrekcji do oświaty do krakowa pojechała i wystosowała pismo do do rzecznika praw dziecka sprawa się skonczyła tak że nauczyciela ze szkoły wyżucili a ja mam uraz do nauczycieli aż po dziś dzień...........
Niuniek0308
Niuniek0308
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??

nie spotkałam sie z przemocą, aczkolwiek z nazywanie kogoś "debilem" i "łajzą" tak
AgusiaceeeQ
AgusiaceeeQ
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: moja pani od religi prawie udusiła mojego kolege gdy powiedział, że Kod Da Vinci to fajna ksiazka.

no cooz ;/
u nas tylko bija po glowach ksiazkami ;d

Qbkens
Qbkens: Facetka od anglika rzuciła się na kolesia, obaliła go na stół i chciała Mu ołówek wbić w głowe

:crylol:
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: debilem" i "łajzą" tak

nom...

Konto usunięte
Konto usunięte: memphis234

Oo .. masakra poprstu....ale mama doobrze zrobila;)
memphis234
memphis234
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: często jest tak, ze oceny wystawia sie po nazwisku, lub opinii.

zgadzam się jak ktoś raz się nauczy albo jakiś konkurs wygra to odrazu za nic ma oceny nawet raz tak było że dziewczyna nie musiała pisac odpowiadac a nawet i na lekcje chodzic
memphis234
memphis234
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Oo .. masakra poprstu....ale mama doobrze zrobila;)

no dobrze bo przynajmniej już innych nie masakrował
baskas4
baskas4
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zgadzam się jak ktoś raz się nauczy albo jakiś konkurs wygra to odrazu za nic ma oceny nawet raz tak było że dziewczyna nie musiała pisac odpowiadac a nawet i na lekcje chodzic

w mojej klasie jest tak, że jedna dziewczyna w pierwszej klasie została stypendystką. Jedna z lepszych uczennic w szkole i do końca szkoły będzie jechała na opinii.Może robić co chce i tak będzie najlepsza w całej klasie.
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet i na lekcje chodzic

ale jej fajnie ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: no dobrze bo przynajmniej już innych nie masakrował

fakt xD
xMadaFuckaPrincesx
xMadaFuckaPrincesx
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

no u mnie czegos takiego raczej nie ma xD
bardziej jest przemoc miedzy uczniami xD a nauczyciel czasem cos powie "przykrego" xD
z tego co tu widze w szkolach jest strasznie^^ a ja myslalam ze moja szkola jest "zla" xP
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.