witam ;**
spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??
nie mowie tu o nazwaniu go debilem czy innym ... bo to czasem prawda jest
pozwalam nabijac ...raz jedyny ;*
lista tematów
? przemoc ale wobec uczniow teraz strona 2 z 6
Konto usunięte: witam ;** spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??nie mowie tu o nazwaniu go debilem czy innym ... bo to czasem prawda jest pozwalam nabijac ...raz jedyny ;*
ja się spodkałem raz patrzyłem w 6 klasie podstawówki na komórke na godzine było to pare lat temu więc komurka była duża bo z tych pierwszych koleżanka powiedziała złośliwie nauczycielowi że go nagrywam a go nie nagrywałem on zucił się na mnie podniusł mnie za ubranie do góry i oparło ściane i zaczoł mi groźic klasie zresztą też powiedział że jak ktoś puści pare z ust to nie dam mu pozytywnej oceny na koniec roku czyli po prostu da mu banie i wtedy po raz pierwszy uciekłem ze szkoły z lekcji bez plecaka aha ma komórką walnoł mi o ziemie i zepsóla się tzn, nie wiele z niej zostało pobiegłem do domu i płakałem ąż do przyjścia mama z pracy wtedy powiedziałem mamie co się stało moja mama nie puściła tego płazem nauczycielowi poszła do dyrekcji do oświaty do krakowa pojechała i wystosowała pismo do do rzecznika praw dziecka sprawa się skonczyła tak że nauczyciela ze szkoły wyżucili a ja mam uraz do nauczycieli aż po dziś dzień...........
Konto usunięte: zgadzam się jak ktoś raz się nauczy albo jakiś konkurs wygra to odrazu za nic ma oceny nawet raz tak było że dziewczyna nie musiała pisac odpowiadac a nawet i na lekcje chodzic
w mojej klasie jest tak, że jedna dziewczyna w pierwszej klasie została stypendystką. Jedna z lepszych uczennic w szkole i do końca szkoły będzie jechała na opinii.Może robić co chce i tak będzie najlepsza w całej klasie.