iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008 (pierwszy post)

witam ;**
spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??
nie mowie tu o nazwaniu go debilem czy innym ... bo to czasem prawda jest :ninja:

pozwalam nabijac ...raz jedyny ;*

memphis234
memphis234
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: fakt xD

powiem ci tak że czas leczy rany ale ja pomino upływu lat dalej mam do niego żal
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: z tego co tu widze w szkolach jest strasznie

w gimie bylo... terarz jest spoko;)
MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??

moja stara nauczycielką od biologii przewróciła ławkę, pociągnęła ucznia za rękę, popchnęła go i rzuciła o podłogę jego krzesłem, gdyż ten bawił się papierową kulką na jej lekcji ;]
xMadaFuckaPrincesx
xMadaFuckaPrincesx
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: w gimie bylo...

no ja wlasnie tez jestem teraz w gimnazjum xD
ta gorsza mlodziez juz odeszla wiec jak na razie bedzie spokoj :P
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: moja stara nauczycielką od biologii przewróciła ławkę, pociągnęła ucznia za rękę, popchnęła go i rzuciła o podłogę jego krzesłem, gdyż ten bawił się papierową kulką na jej lekcji ;]

i o tym wlasnsie temat jest...
i uczy dalej??
MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i uczy dalej??

odeszła na emeryturę z tego co wiem ;]
aaPaulinka
aaPaulinka
  19 Agosto 2008

Mi w pierwszej klasie nauczycielka wjechała na rodziców. Mieliśmy zapowiedzianą klasówkę, a że ja nic nie umiałam, to gdy ona rozdawała kartki ja ustawiałam sobie plecak z książką tak żeby było widać coś, ona to przylukała i wyskoczyła do mnie z tekstem: Nie wiem co ty masz za rodziców, od dziecka Cię pewnie uczyli oszustwa.... :and: :and: Niby w tekście nie ma konkretnej wrzuty.... ale wkurzył mnie ten tekst ostro ;/

iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: powiem ci tak że czas leczy rany ale ja pomino upływu lat dalej mam do niego żal

no bo to jednak mile nie bylo...zreszta po "mlodych" jakos tak nie splywa... jak mlodzsa bylam tez sie przejmowialam... teraz bym to olala....
memphis234
memphis234
  19 Agosto 2008

ide spac rzecze wam miłej nocy i życze wam abyście nigdy nie przeżyli to co ja przeżyłem a także aby nauczyciele byli zawsze fer wobec was i samych siebie pamiętajcie mogą to ukrywac ale oni też mają sumienie dbajcie o siebie i innych dobranoc

baskas4
baskas4
  19 Agosto 2008
aaPaulinka
aaPaulinka: ale wkurzył mnie ten tekst ostro ;/

przesadziła. Po jaka cholerę wpieprzała w to rodziców?
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ide spac

:bye:
pa;*
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: przesadziła.

no ...
i to konkretnie
aaPaulinka
aaPaulinka
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: przesadziła. Po jaka cholerę wpieprzała w to rodziców?

do tej pory nie wiem po co :and: ale na koniec trzeciej klasy spytam i przypomnę jej sytuację :and:
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
aaPaulinka
aaPaulinka: ale na koniec trzeciej klasy spytam i przypomnę jej sytuację

nooo... penwie powie ze nie pamieta niczego takjiego
AgusiaceeeQ
AgusiaceeeQ
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nooo... penwie powie ze nie pamieta niczego takjiego

oni zazwyczaj pameitaj tylko to co chcą. jak nietoperze. nic nie widzą, nic nie słyszą, a wszytkiego się czepiają.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.