iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008 (pierwszy post)

witam ;**
spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??
nie mowie tu o nazwaniu go debilem czy innym ... bo to czasem prawda jest :ninja:

pozwalam nabijac ...raz jedyny ;*

iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak nietoperze. nic nie widzą, nic nie słyszą, a wszytkiego się czepiają.

dokladnie...
oOoRealMeoOo
oOoRealMeoOo
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: potkaliscie sie w szkole z przemoca

tak :ninja: Przemoc psychiczna :ninja: baba z matmy tak nagadała mojej kumpeli, że ją zniszczy jak bedzie zdawała mature właśnie z matmy!! Coś okropnego! :ninja: pierwszy raz w życiu sie z tym spotkałam.. tak nie powinno być!!
Owieczka
Owieczka
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....?? nie mowie tu o nazwaniu go debilem czy innym ... bo to czasem prawda jest

w podstawówce, to były inne czasy, nauczyciel od muzyki lał dziennikiem po głowach, aż się dziennik rozwalił
w szkole średniej wuefista dał w ryja koledze że aż zemdlał :ninja:
paolusiam1992
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
paolusiam1992
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??

Owszem... kiedys kumpel połamał sobie rękę przy czym rozrywając jeszcze scięgna... gdy wrócił do szkoly usłyszal od nauczyciela w-f "dobrze Ci tak, nie powinni wogóle ratować tej łapy" no to bylo straszne

Buziaczki dla mojej siostrzyczki... pala94
Tralalala :nutki: już wiem, kto ci sie podoba :jezyk2:
Może go zaprosisz na :piwo: ja stawiam...

ZeusFromOlimp
ZeusFromOlimp
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....??

tja u nas często padały wyzwiska typu uje itp oraz nasz wspaniały nauczyciel lał wszystkim co miał pod ręką :ninja:
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Owieczka
Owieczka: szkole średniej wuefista dał w ryja koledze że aż zemdlał

:szok:
kretyn !

paolusiam1992
paolusiam1992: "dobrze Ci tak, nie powinni wogóle ratować tej łapy"

to ma podejscie
bracholek
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 10
bracholek
  19 Agosto 2008
Konto usunięte

Tak... jak Pan. D. od matmy ciągnął za nos... a koleś go osmarkał :crylol:
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
bracholek
bracholek: koleś go osmarkał

fuuu !
ale doobrze mu tak :mrgreen:
asiulcia1
asiulcia1
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: witam ;** spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....?? nie mowie tu o nazwaniu go debilem czy innym ... bo to czasem prawda jest

witam ;****
tak ,spotkalam sie z tym ... :and:

ja dopiero teraz zauwazylam ten nowy dzial :lol2: bo zawsze odrazu wchodzilam na MiU ;p
dawno juz jest?
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: dawno juz jest?

nie.. ja wczoraj zobaczylam ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja chce na forum dzial KULINARIA:)

ja tez :napalony:
jymmy
jymmy
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: witam ;** spotkaliscie sie w szkole z przemoca / lub niestosownym zachowaniem nauczyciela wobec ucznia.....?? nie mowie tu o nazwaniu go debilem czy innym ... bo to czasem prawda jest

sa takie szkoly gdzie sobie nauczyciele na wiele pozwalaja
iZziaaa
iZziaaa
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: sa takie szkoly gdzie sobie nauczyciele na wiele pozwalaja

niestey :ninja:
asiulcia1
asiulcia1
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie.. ja wczoraj zobaczylam ;D

aha ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez

nom juz kilkaosb chce ;p
a jak napisalam na o.fotka to pisali ze nie bo juz sa nowe dzialy i wszyscy beda chcieli rozne ...
jymmy
jymmy
  19 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: niestey

moze i niekiedy stety, jak uczniow ponosi to i nauczyciela tez ma prawo ale wobec niego sa stosowane gorsze kary, nie jestem za przemoca, ale momentami niektorych by sie przydalo ukrocic
91Mazi
91Mazi
  20 Agosto 2008
Konto usunięte

u mnie typ od muzyki sprzedal liscia kumplowi ^^ ale to za drzwiami bez swiadkow ;p chociaz jak wszedl to i tak bylo wiadomo ze dostal bo mial lape odcisnieta na twarzy ^^
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.