Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?
Jak często zdarza Ci się nie słuchać wykładu, czy tam lekcji?
Najbardziej nudny przedmiot to według Was ? - jaki?
Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego?
Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?
lista tematów
Porady:fotka.CODE.v2: strona 8 z 8
Konto usunięte: Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?
samemu. w grupie nigdy nic nie robimy porócz gadania i dostajemy niskie stopnie :P
yy bardzo często. ;x
biologia. nudna jak flaki w oleju głownie przez nauczycielke o.O
i chemia. nudna przez co nie uwazam ale tez trudna przez co nic nie umiem.
aktualnie nie zabardzo bo wybrałam liceum ogólne. moze na studiach coś się zmieni
Konto usunięte: Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?
Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego?
Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?
obojetnie.
jak jest nudna/y.
nie wiem.
nie bardzo.
obojetnie.
www.deadlynightshade69.fotka.pl
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]
-_-'
mówię nie!
piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?
Praca w grupach
Zawsze
Chemia nie nienawidzę :|
Nie wiem no ;)
Tak ja teraz 18 :) Albo bynajmniej tak długo jak się nieskończy czegoś za gimnazujum :)