dnmMili
dnmMili
  19 Agosto 2008 (pierwszy post)

Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?
Jak często zdarza Ci się nie słuchać wykładu, czy tam lekcji?
Najbardziej nudny przedmiot to według Was ? - jaki?
Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego?
Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  20 Agosto 2008

Najnudniejsza dla mnie była filozofia ;]

KamiQa
KamiQa
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?

samemu. w grupie nigdy nic nie robimy porócz gadania i dostajemy niskie stopnie :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak często zdarza Ci się nie słuchać wykładu, czy tam lekcji?

yy bardzo często. ;x

Konto usunięte
Konto usunięte: Najbardziej nudny przedmiot to według Was ? - jaki?

biologia. nudna jak flaki w oleju głownie przez nauczycielke o.O
i chemia. nudna przez co nie uwazam ale tez trudna przez co nic nie umiem.

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania?

aktualnie nie zabardzo bo wybrałam liceum ogólne. moze na studiach coś się zmieni
deadlynightshade
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
deadlynightshade
  20 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej? Jak często zdarza Ci się nie słuchać wykładu, czy tam lekcji? Najbardziej nudny przedmiot to według Was ? - jaki? Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego? Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?

obojetnie.
jak jest nudna/y.
nie wiem.
nie bardzo.
obojetnie.
www.deadlynightshade69.fotka.pl

N!3 j3$t3M $ł!!!t gF!@$$tk0m $h3By mN!3ć S!up3R eXXtr@ 0p!$$!k tUt@j [!!!]

-_-'

mówię nie!

piszę poprawnie po polsku,gardzę poke i fejczurami.
Kocieee
Kocieee
  26 Agosto 2008

Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?
Praca w grupach :tak:

Jak często zdarza Ci się nie słuchać wykładu, czy tam lekcji?
Zawsze:mrgreen:

Najbardziej nudny przedmiot to według Was ? - jaki?
Chemia nie nienawidzę :|

Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego?
Nie wiem no ;)

Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?
Tak ja teraz 18 :) Albo bynajmniej tak długo jak się nieskończy czegoś za gimnazujum :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.