Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?
Jak często zdarza Ci się nie słuchać wykładu, czy tam lekcji?
Najbardziej nudny przedmiot to według Was ? - jaki?
Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego?
Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?
lista tematów
Porady:fotka.CODE.v2: strona 1 z 8
Konto usunięte: Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?
Zdecydowanie grupowe

Bynajmniej gadać mozna a i tak wiele sie nie zrobi xD
No to tak jakies 3/5 wszystkich zajes w tygodniu xD
fizyka u mnie...
Konto usunięte: Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego?
Raczej nie ;/ chyba ze mnie naucza chodzic ;]
Konto usunięte: Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?
tak jak jest ;]
Konto usunięte: Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?
samemu

codziennie.
wf :ziew2:
Konto usunięte: Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego?
a bo ja wiem

Konto usunięte: Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?
tak jak jest

Jak często zdarza Ci się nie słuchać wykładu, czy tam lekcji?
Najbardziej nudny przedmiot to według Was ? - jaki?
Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego?
Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?
Najbardziej interesuja mnie polski, historia i geografia. Zasadniczo wole pracowac samodzielnie, a jesli juz w grupie, to tylko i wyłącznie jako jej kierownik.
Zasadniczo staram sie słuchac, chociaz zdarza sie, ze mi sie to nie udaje-najczesciej wtedy, kiedy nauczyciel jest nudny lub klasa za bardzo sie rozhula. Dla mnie najnudniejsza zawsze była religia, zreszta szybko przestałam na te lekcje chodzic.
Moja szkoła zasadniczo daje duze pole do rozwoju swoich zainteresowan. Ale jest to szkola "elitarna", która ma wiele funduszy od sponsorów.
Mysle ze obowiazek szkolny powinien obejmowac do ukonczenia gimnazjum, czyli wykształcenia podstawowego ( i chyba własnie tak jest, prawda ???)
Pozdrawiam
w grupach
prawie zawsze
polski

nie
w grupie .
rzadko ...
matematyka
nie pozwalają mi na to ...
chyba do pełnoletności jest najlepiej .
pozazdrościć :P
Olena1991: Mysle ze obowiazek szkolny powinien obejmowac do ukonczenia gimnazjum, czyli wykształcenia podstawowego ( i chyba własnie tak jest, prawda ???)
chyba tak, dużo osób wtedy kończy 18 lat:P
matma? - a nie nauczyciel ? :P