Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?
Jak często zdarza Ci się nie słuchać wykładu, czy tam lekcji?
Najbardziej nudny przedmiot to według Was ? - jaki?
Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego?
Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?
lista tematów
Porady:fotka.CODE.v2: strona 7 z 8
grupy zdecydownaie ;P
Konto usunięte: którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?
do skonczenia szkoly ponad gimnazjalenj... obojetnie ilu letniej...
bo teraz do 18;l/ i co ztego jak ktos nie przejdzie sie 3 razy i gimnazjum nie skonzcy... apotem w karju same tumamny

Konto usunięte: Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?
Zależy jaka to ma być lekcja ;p
tj przedmiot, temat i w ogóle.
Prawie zawsze słucham[color=white] [muzyki]

Wszystkie są na swój sposób ciekawe...
ale nudna to zawsze sztuka była.
Tak.
zdecydowanie - robie co to uważam bądź nie robie :D
Lekcji prawie zawsze z wykładami sie zobaczy
hm... Na każdym jest coś fajnego...
Konto usunięte: Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?
do 18 !!! a jak ktoś chce do łopaty to zapraszam
wybrałem mój kierunek więc chyba taa
Konto usunięte: Jakie lekcje Was najbardziej interesują? - prace w grupach, czy jednak samemu lepiej?
w grupach.
prawie zawsze.
chemia fizyka matematyka polski historia
Konto usunięte: Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego?
no ucze sie mniej jesc bo tylko 2 kanapki dostaje na pol dnia :P
Konto usunięte: Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?
do 18 :]
Jak często zdarza Ci się nie słuchać wykładu, czy tam lekcji?
Najbardziej nudny przedmiot to według Was ? - jaki?
Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego?
Do którego roku życia powinno chodzić się do szkoły? ( obowiązkowo) tak jak teraz, czy inaczej ?
samemu, zawsze wole wszytko po swojemu. zalezy jaka to lekcja . najnudniejszy to fizyka . nie moze mi tgeo zapewnic, narazie skzola, studia tak. od 7 do 8.
zależy od lekcji.
fizyka, rachunkowość.
dobrze jest jak jest
wf
w grupach bo nie trzeba nic robic
czesto ^^
kazdy jest nudny ;>
Konto usunięte: Czy szkoła, czy studia pozwalają Wam rozwijać swoje zainteresowania? - czy jednak ten kraj nie może Wam zapewnić tego?
chodzilas do szkoly?

i w grupach lubie i samemu.
caly czas. i tak wszystko pamietam szczerze nigdy sie nie uczylam do zadnego sprawdzianu wszystko pameitam z lekcji choc i tak cala przegaduje z Izką albo z Szybkim.
chbya wszystkie sa nudne a najbardziej hmm.. nie wiem mozliwe ze chemia albo fizyka chociaz i tak mam 6 z tych przedmiotow

raczej nie. choc Ja ide na studia dziennikarskie z jezykiem neimieckim wiec mzoe poczesci wszystk obedzie ok i troche sie naucze przydatnych bajerow ;d
do 16.