19agusss91
19agusss91
  10 Octubre 2008 (pierwszy post)

czy sadzicie ze istnieje mozliwosc ze na maturze 2010 zniosa jednak matematyke jako obowiazkowy przedmiot dla zdajacych (czyli dla rocznika 91)? ;p

bomigoraco
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 82
bomigoraco
  10 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy sadzicie ze istnieje mozliwosc ze na maturze 2010 zniosa jednak matematyke jako obowiazkowy przedmiot dla zdajacych (czyli dla rocznika 91)? ;p

Brak zdania. :and:

24.XII.2010 :zakochany:

kathariss
kathariss
  10 Octubre 2008

Raczej nie, i bardzo dobrze, matematyka podstawowa powinna byc obowiązkowa.

lubiejegooczy
lubiejegooczy
  10 Octubre 2008

niech zniosą dla rocznika 93 :D

dziewczyna4169
dziewczyna4169
  10 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy sadzicie ze istnieje mozliwosc ze na maturze 2010 zniosa jednak matematyke jako obowiazkowy przedmiot dla zdajacych (czyli dla rocznika 91)? ;p

nie wiem :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: niech zniosą dla rocznika 93 :D

popieram :mrgreen:
19agusss91
19agusss91
  10 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: niech zniosą dla rocznika 93 :D

no to niech zniosa w ogole ;p a 93 ma jeszcze angielski na testach gimnazjalnych ;p
YeoopA3
YeoopA3
  10 Octubre 2008
Konto usunięte

Nie ma szans.
dziewczyna4169
dziewczyna4169
  10 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no to niech zniosa w ogole ;p a 93 ma jeszcze angielski na testach gimnazjalnych ;p

i Niemiecki :P
Deathbreaker
Deathbreaker
  10 Octubre 2008
Konto usunięte

Mam nadzieję,że zniosą :) Ale wątpiłbym w to :and:
MetalMia
MetalMia
  10 Octubre 2008
Konto usunięte

Nie. :and:
figusia4566
figusia4566
  10 Octubre 2008
Konto usunięte

wizja matematyki mnie przeraża...
nie wydaje mi się, żeby znieśli - cudów nie ma.
19agusss91
19agusss91
  10 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wizja matematyki mnie przeraża... nie wydaje mi się, żeby znieśli - cudów nie ma

i chyba z tym trzeba sie zgodzic :(
Nivriti
Nivriti
  10 Octubre 2008
Konto usunięte

Nie zniosa;) takie decyzje podejmują duzo wczesniej, wiec juz byloby o tym wiadomo. Wspolczuje :)
L3Xa
L3Xa
  10 Octubre 2008

na pewno nie unikniesz pisania matury z matematyki ;) bedziesz pisac jako 2 i nie ma mozliwosci by zlikwidowali ja jak zobacza jaka klapa bedzie za pierwszym razem.jesli kazda matura bedzie klapa z matmy to moze po 5latach zlikwiduja ty na szczescie nie licz :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Raczej nie, i bardzo dobrze, matematyka podstawowa powinna byc obowiązkowa.

sa matoly z matmy i nie zdadza jej. nie kazdy jest z mamty asem
razotka
razotka
  10 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Raczej nie, i bardzo dobrze, matematyka podstawowa powinna byc obowiązkowa.

A ja tak nie uważam i tupię lewą noga bo się nie zgadzam.
Urodziłam się jako humanistka ale niestety zdolności matematyczne nie idą z tym w parze... :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.