19agusss91
19agusss91
  10 Octubre 2008 (pierwszy post)

czy sadzicie ze istnieje mozliwosc ze na maturze 2010 zniosa jednak matematyke jako obowiazkowy przedmiot dla zdajacych (czyli dla rocznika 91)? ;p

MichalAniolek
MichalAniolek
  10 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy sadzicie ze istnieje mozliwosc ze na maturze 2010 zniosa jednak matematyke jako obowiazkowy przedmiot dla zdajacych (czyli dla rocznika 91)? ;p

nie :and: korki będę musiał wziąć bo innej rady nie ma :and:
MisiaV
MisiaV
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy sadzicie ze istnieje mozliwosc ze na maturze 2010 zniosa jednak matematyke jako obowiazkowy przedmiot dla zdajacych (czyli dla rocznika 91)? ;p

Mysle ze nie zniosą i tak powinno być :ziew:
uzak
uzak
  11 Octubre 2008
Konto usunięte

Ministerstwo Edukacji jest zdolne do wszystkiego. nawet religie na maturę mogą wcisnąc :and:
NiebieskoOkaOna
NiebieskoOkaOna
  11 Octubre 2008
Konto usunięte

Ehhh i Don'T noooW
NiebieskoOkaOna
NiebieskoOkaOna
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: sa matoly z matmy i nie zdadza jej. nie kazdy jest z mamty asem

no właśnie , i potem przez to ze po prostu nie umie matmy i choćby niewiem jak sie uczyl nie zda , i udupiony bedzie...
Liberty1991
Liberty1991
  11 Octubre 2008

Matma to podstawa, bo dzięki niej człowiek myśli, więc nie mam nic przeciwko obowiązkowej maturze z matmy.

Konto usunięte

razotka
razotka: Urodziłam się jako humanistka ale niestety zdolności matematyczne nie idą z tym w parze...

a o korepetycjach z matmy słyszeliście? widać nie, skoro tak narzekacie.
kojot727
kojot727
  11 Octubre 2008

Jak się można bać matematyki???!!! :piwo:Ja zdawałem właśnie z matmy maturkę i wyszło 45pkt na 50!!!Nie jest tak żle,tylko trzeba załapać tego przysłowiowego bakcyla!!!Ps.korepetycje mogę dać zawsze i wszędzie(za darmo)!!!

KamiQa
KamiQa
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy sadzicie ze istnieje mozliwosc ze na maturze 2010 zniosa jednak matematyke jako obowiazkowy przedmiot dla zdajacych

nie. zniosą jak juz ta mature napiszemy i okaże się że połowa nie zda.
ale my będziemy królikami doświadczalnymi i na pewno będziemy pisać.
KamiQa
KamiQa
  11 Octubre 2008
Konto usunięte

ale tak samo może powiedzieć ktoś kto nie jest dobrym humanista. a polski na maturze byłzawsze i nie było więszych sprzeciwów. :and:
Rosiczka00
Rosiczka00
  11 Octubre 2008
razotka
razotka: Urodziłam się jako humanistka ale niestety zdolności matematyczne nie idą z tym w parze...

teraz każdy kto nie rozumie matmy nazywa się humanistą ... :-D

btw. umysły ścisłe też muszą zdawać polski na maturze, więc? :-)
weckeer
weckeer
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: niech zniosą dla rocznika 93 :D

good idea :D
Elph06
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
Elph06
  11 Octubre 2008

myślę, że te 30% z podstawowej każdy napisze(bo chyba tyle trzeba żeby zdać? ), przecież to są pewnie wiadomości które były przerabiane wiele razy. nie widzę problemu, trochę się przyłożyć;P

A.

papierek398
papierek398
  11 Octubre 2008
Konto usunięte

Raczej na pewno nie :D Ale matma na maturze to dobry pomysł :) w sumie nawet gdyby jej nie było jako obowiązkowej to i tak będę zdawał więc nie robi mi to różnicy :D

btw. co z tego że niektórzy się urodzili humanistami :woot: Ja zawsze jestem za przedmiotami ścisłymi a polski zdawać muszę, więc chyba się wyrównało :D
What3v3r
What3v3r
  11 Octubre 2008
Konto usunięte

Chyba nie ma takiej opcji :P

razotka
razotka: rodziłam się jako humanistka ale niestety zdolności matematyczne nie idą z tym w parze...

A co z tymi którzy urodzili sie ścislowcami?? Musza jakoś poradzić sobie z polskim na maturze :P
ET22driver
ET22driver
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy sadzicie ze istnieje mozliwosc ze na maturze 2010 zniosa jednak matematyke jako obowiazkowy przedmiot dla zdajacych

Nigdy tego nie zniosą :and:

Najlepiej niech całkiem zlikwidują maturę :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.