ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  25 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Witam
ostatnio na matmie u mnie taka zabawna sytuacja wynikła :) tzn rozmowa pani profesor z uczniem ;d
Przy tablicy : Artur robi zadanie z matematyki , z ułamkami zwykłymi.W pewnym momencie pani widzi jego pomyłkę i pyta go : "Artur,a co zrobileś z tymi 3/4 ?" A ktoś z klasy odzywa się "wypił" :d cała klasa miała pompe ;d

no więc ,czy u was na lekcjach też jest śmiesznie?nauczyciele opatrznie badz nie opatrznie 'popisuja' sie takimi wypowiedziami jak ta ?
"Sperma ma smak...- tłumaczy nauczycielka na lekcji biologii...w pewnym momencie ktoś pyta : " A skąd pani wie?Próbowała pani?!" na to nauczycielka : "No wiesz,to było niesmaczne " :D (ale co ? pytanie czy sperma ) ? :)
pozdrawiam

razotka
razotka
  27 Septiembre 2008

moja nauczycielka od j.niemieckiego gdy zapytamy się jej czy może przetłumaczyć coś na język polski, zawsze zacznie tłumaczyć od słów "po polskiemu to będzie tak..." :and:

a matematyczka, gdy chce nas o coś zapytać zawsze mówi "ja mam takie zapytywanie..."

a gdy polonistka zapytała skąd wzięło się imie Platon usłyszała odpowiedź "pewnie z tej księgarni, która jest na rondzie w naszym mieście" (bo księgarnia ma nazwę "Platon") :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.