LejdySex
LejdySex
  21 Septiembre 2008 (pierwszy post)
W szkołach ponadgimnazjalnych powinny zamontować tzw. palarnie dla kurzoków :mrgreen: dlaczego tego nie robią jaki jest powód?Martwią się o nasze bezpieczeństwo i zdrowie?Przecież i tak będziemy palić :zonk:czy im się to podoba czy nie.Ja osobiście palę): i jestem za by zrobili te cholerne palarnie u mnie w sQ a nie jakieś kamery na boisku by Dyrcio mógł patrzeć kto pali i kablowac starym czy tez z budy wywalać za to bo były u mnie już takie przypadki :martuska:
Carlsb
Carlsb
  22 Septiembre 2008

oczywiście trochę uogólniłem,bo zapewne i tym pokoleniu są normalne jednostki:) ja tam święty nie byłem,tez paliłem,ale po kiblach i na dworze poza szkołą:) i nikomu nie przyszedł pomysł żeby palarnie robić..ludzie trochę polotu i fantazji..palenie w palarni jest nudne,a palenie z partyzanta ma swój urok:D nie bądźcie tacy leniwi:P szkoła jest od uczenia,ale nie uczenia palenia:P

ramzes812
ramzes812
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W szkołach ponadgimnazjalnych powinny zamontować tzw. palarnie dla kurzoków

Ja bym jeszcze dodał ze młodziez potrzebuje szkolnych domów uciechy :ziew:
VxSloneczkoVx
VxSloneczkoVx
  22 Septiembre 2008

hehe u mnie jest palarnia:P xD ale nie korzystam bo nie pale hehe:))

aNnn92
aNnn92
  22 Septiembre 2008

u mnie w sql. chodzi sie za tzw. ''wnikiel'' aczkolwiek duozo osob pali w toaletach :wtf:
naszczescie ja umiem wytrzymac i zapalic po lekcjach :mrgreen:

EZPR
EZPR
  22 Septiembre 2008

a ja jestem w gimnazjum jeszcze 4 rok teraz bo mi sie spodobalo i woeim ci ze u nas do kibelka wchodzisz sa zamki porobione okinko otwierasz i spkojnie palsiz hahaha

smielaq89
smielaq89
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja jestem w gimnazjum jeszcze 4 rok teraz bo mi sie spodobalo

no rzeczywiście, gimnazjum full wypas...

Konto usunięte
Konto usunięte: sa zamki porobione okinko otwierasz i spkojnie palsiz hahaha

już wiem dlaczego Ci się spodobało..
tomekkolarz
Reputacja: -65 | BluzgometrTM: 102
tomekkolarz
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W szkołach ponadgimnazjalnych powinny zamontować tzw. palarnie dla kurzoków dlaczego tego nie robią jaki jest powód?Martwią się o nasze bezpieczeństwo i zdrowie?Przecież i tak będziemy palić czy im się to podoba czy nie.Ja osobiście palę): i jestem za by zrobili te cholerne palarnie u mnie w sQ a nie jakieś kamery na boisku by Dyrcio mógł patrzeć kto pali i kablowac starym czy tez z budy wywalać za to bo były u mnie już takie przypadki

Guwniaro zeżre cie rak w wieku 30 lat bedziesz inaczej śpiewać :/
:zakochany:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.