LejdySex
LejdySex
  21 Septiembre 2008 (pierwszy post)
W szkołach ponadgimnazjalnych powinny zamontować tzw. palarnie dla kurzoków :mrgreen: dlaczego tego nie robią jaki jest powód?Martwią się o nasze bezpieczeństwo i zdrowie?Przecież i tak będziemy palić :zonk:czy im się to podoba czy nie.Ja osobiście palę): i jestem za by zrobili te cholerne palarnie u mnie w sQ a nie jakieś kamery na boisku by Dyrcio mógł patrzeć kto pali i kablowac starym czy tez z budy wywalać za to bo były u mnie już takie przypadki :martuska:
ThoseWereTheDays
ThoseWereTheDays
  21 Septiembre 2008

zmień szkołę.

LejdySex
LejdySex
  21 Septiembre 2008

kiedy w każdej szkole tak jest ;/

Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  21 Septiembre 2008

U mnie w szkole palacy uczniowie wychodzą na długiej przewie na 2 strone ulicy za bloki

Na szczescie ja nie mam tego problemu bo nie pale i nie zamierzam :P

LejdySex
LejdySex
  21 Septiembre 2008

ale u mnie szkola jest zamknieta jak w pierdlu normalnie:(:(:((:

Hundin
Hundin
  21 Septiembre 2008

U mnie w gimnazjum tak nie było.
Paliło się normalnie za szkołą. (;

Znajdźcie jakieś miejsce gdzie nikt nie aptrzy i chodźcie na dłuższych przerwach a nie na 5 minutówkach.

dziewczyna4169
dziewczyna4169
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W szkołach ponadgimnazjalnych powinny zamontować tzw. palarnie dla kurzoków dlaczego tego nie robią jaki jest powód?Martwią się o nasze bezpieczeństwo i zdrowie?Przecież i tak będziemy palić czy im się to podoba czy nie.Ja osobiście palę): i jestem za by zrobili te cholerne palarnie u mnie w sQ a nie jakieś kamery na boisku by Dyrcio mógł patrzeć kto pali i kablowac starym czy tez z budy wywalać za to bo były u mnie już takie przypadki

może i dobry pomysł.. ale to nie do mnie z tym :mrgreen:
ThoseWereTheDays
ThoseWereTheDays
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie w gimnazjum tak nie było. Paliło się normalnie za szkołą. (; Znajdźcie jakieś miejsce gdzie nikt nie aptrzy i chodźcie na dłuższych przerwach a nie na 5 minutówkach.

ona mówi o ponadgimnazjalnej, a Ty jeszcze tam nie doszłaś.
06Patka10
06Patka10
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedy w każdej szkole tak jest ;/

nie wydaje mi sie.. u mnie np. jest ;] chociaz ja oobiscie nie pale
KamiQa
KamiQa
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W szkołach ponadgimnazjalnych powinny zamontować

taa. w podstawówkach i gimaznach też, czemu nie :zonk:

szkoła ma obowiązek 'wywowania' cię w jakimś stopniu jeśli nie potrafią zrobić tego rodzice.
palisz to sobie pal ale nie na terenie szkoły.
wg mnie bardzo dobrze ze w szkole nie wolno palić.
WrednaMisia
WrednaMisia
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W szkołach ponadgimnazjalnych powinny zamontować tzw. palarnie dla kurzoków dlaczego tego nie robią jaki jest powód?Martwią się o nasze bezpieczeństwo i zdrowie?Przecież i tak będziemy palić czy im się to podoba czy nie.Ja osobiście palę): i jestem za by zrobili te cholerne palarnie u mnie w sQ a nie jakieś kamery na boisku by Dyrcio mógł patrzeć kto pali i kablowac starym czy tez z budy wywalać za to bo były u mnie już takie przypadki

A ja jestem na nie. To jest dodatkowe zachęcanie dzieciaków do palenia
aaPaulinka
aaPaulinka
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W szkołach ponadgimnazjalnych powinny zamontować tzw. palarnie

a mi to jest obojętne ;] Chociaż osobiście jednak krępowałabym się palić w takie palarni, wiedząc że może wejść do niej jakiś nauczyciel. Nie chciałabym żeby mi potem to na lekcjach wypominali. Dla mnie to żaden problem przejść się na przerwie na garaże za szkołę ;)
Carioke
Carioke
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież i tak będziemy palić

Kto będzie palił ten będzie.. :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja osobiście palę

Wspólczuje.:and:
arielosxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
arielosxD
  21 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: W szkołach ponadgimnazjalnych powinny zamontować tzw. palarnie

u mnie w szkole na boisku jest palarnia od zeszlego roku powiekszyli ja :mrgreen:

i jest w wielu szkolach ponadgimnazjalnych

zmien szkole
Paulinessa16
Paulinessa16
  21 Septiembre 2008

My chodzimy nad taka rzeczke bardzo blisko szkoly na dlugich przerwach, nie mówiąc już o okienkach :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.