Rosiczka00
Rosiczka00
  16 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Dla studentów studiujących :D

1. Jak wyglądał Wasz pierwszy dzień na uczelni/początek roku akademickiego? Wielki chaos? :P

Dla przyszłych [z wyprzedzeniem dwutygodniowym :P] studentów :P

2. jak nastawiacie się na 1wszy dzień ?
Jakie oczekiwania w związku ze studiami?

WueRZet
WueRZet
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wyglądał Wasz pierwszy dzień na uczelni/początek roku akademickiego? Wielki chaos? :P

Oficjalnie, miło, nerwowo(bo bez dokumentów przyszedłem, a ktoś rzucił hasło, że bez tego nie odbiorę legitymacji i indeksu) ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: Oby nie było zajęć na 8 mą ;/

Ciesz się jak nie będziesz musiała siedzieć w piątki do 20 ;)
Rosiczka00
Rosiczka00
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Na szczęście dzień wcześniej będzie nieoficjalna integracja.. więc będzie okazja chociaż część osób poznać.

ja mam zaplanowaną integrację 29,30, a w pierwszym tygodniu października oficjalną w klubie ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: a na pierwszy dzien to stroj jaki obowiazuje ??

jeśli chodzi o immartykulacje :ninja: to pewnie na galowo ;>

Konto usunięte
Konto usunięte: Wybrałam kierunek, który nie chciałam.

a jaki, bo nawet nie pamiętam :>

Ajra
Ajra: słyszałam sam angielski.

? :>
smielaq89
smielaq89
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam zaplanowaną integrację 29,30, a w pierwszym tygodniu października oficjalną w klubie ;D

a ja nie wiem jak ma być dokładnie ale ogóle pełen spontan ;)

mam nadzieję, że będą częstsze okazje bo inaczej to można się będzie zatracić w tej nauce..
ookashz
ookashz
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli chodzi o immartykulacje

a co to :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: to pewnie na galowo ;>
Madziaaa88
Madziaaa88
  17 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 2. jak nastawiacie się na 1wszy dzień ? Jakie oczekiwania w związku ze studiami?

Jeszcze nie wybrałam kierunku, ale to MAŁY szczegół. Nie mogę się zdecydować.
Jako,że planuję studiować tutaj tylko rok to nie chcę się jakoś przywiązywać do tej uczelni, ludzi itd. Jaki będzie 1wszy dzień? To się okaże. Oby było wszystko jak najlepiej. ;)
GabriellaAcMilan
GabriellaAcMilan
  18 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciesz się jak nie będziesz musiała siedzieć w piątki do 20 ;)

Oj własnie, wolałabym to niż wstawać o 7 ;/ Cudownie byłoby, gdyby zajęcia były grubo po 9.00 ;]
Konto usunięte
Konto usunięte: a jaki, bo nawet nie pamiętam :>

Tak jak Ty, ochronę środowiska. Haha ! Wcześnie nie dostałam się na turystykę. Widze, że będziemy miały podobne przedmioty. Trudny kierunek. No :)
Konto usunięte
Konto usunięte: mam nadzieję, że będą częstsze okazje bo inaczej to można się będzie zatracić w tej nauce..

Dostałeś się na prawo, co ? ;] Oj tak, na pewno doczekamy się tego prawdziwego życia studenckiego :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: a co to

Nie wiesz ??? Nie mówili Ci o tym?? To jest wpisanie w poczet studentów uczelni wyższej, to także uroczystość przyjęcia nowych studentów na 1 rok. Immatrykulacja wydziałowa odbywa się 29 września, więc przybycie jest obowiązkowe. A więc obowiązuje pełna gala :) Później, 1 października wszyscy studenci zjawiają się.
ookashz
ookashz
  18 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiesz ??? Nie mówili Ci o tym?? To jest wpisanie w poczet studentów uczelni wyższej, to także uroczystość przyjęcia nowych studentów na 1 rok. Immatrykulacja wydziałowa odbywa się 29 września, więc przybycie jest obowiązkowe. A więc obowiązuje pełna gala :) Później, 1 października wszyscy studenci zjawiają się.

jestem jeszcze troche zagubiony w tym swiecie :ninja:
ale dzieki za wyjasnienie .. tylko czy moj garnitur przezyje w akademiku ?? :woot:
smielaq89
smielaq89
  19 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dostałeś się na prawo, co ? ;]

Dokładnie. Ja się doczekam :D W Szczecinie od lat panuje opinia, że najbardziej balują o dziwo na prawie i medycynie :D
GabriellaAcMilan
GabriellaAcMilan
  19 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko czy moj garnitur przezyje w akademiku ??

Z tego co słyszałam, na to spotkanie strój nie obowiązuje :) Więc możesz założyć to, czego dusza zapragnie. Ale pamiętaj, gala obowiązuje 1 października.
Konto usunięte
Konto usunięte: opinia, że najbardziej balują o dziwo na prawie i medycynie :D

Idziesz tam ze względu na życie studenckie, co ? :D
Ajra
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 2
Ajra
  19 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ? :>

Jak wiesz to było Kolegium Języków Obcych
Wszędzie wszędzie non stop angielski angielski angielski ...
spread my wings and fly hold my head up high
smielaq89
smielaq89
  19 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Idziesz tam ze względu na życie studenckie, co ? :D

Nie. Choć to przyjemny dodatek ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.