Dla studentów studiujących :D
1. Jak wyglądał Wasz pierwszy dzień na uczelni/początek roku akademickiego? Wielki chaos? :P
Dla przyszłych [z wyprzedzeniem dwutygodniowym :P] studentów :P
2. jak nastawiacie się na 1wszy dzień ?
Jakie oczekiwania w związku ze studiami?
lista tematów
Z ciekawości. strona 2 z 4
Konto usunięte: teoretycznie pomoc mam, bo "mój" [ no dobra, nie dosłownie mój ... jeszcze :D], studiuje już na 3 roku na moim wydziale. Ale na moim kierunku z ponad 200 osób mam tylko jedną twarz znajomą :-D
Ta jedna twarz to juz coś :D
Oswoisz się z tym prędziej niż myślisz. To prawie to samo co nowe gimnazjum czy liceum :)
Myślę, że będzie dobrze. Chociaż w gruncie rzeczy nie znam tam nikogo kompletnie, z tego co czytam na nk to niezłe pijaki będą

Ogólnie to martwi mnie, bo będę musiała dojeżdżać na studia. A pociagi do domu mam po 19 i przed 23 następny - nie cieszy mnie przesiadywanie na dworcu z bezdomnymi, zwłaszcza że w zimę szybko robi się ciemno a ja nawet nie znam miasta.
Najwyżej wyłowią mnie z Wisły...
Konto usunięte: Ta jedna twarz to juz coś :D
Oswoisz się z tym prędziej niż myślisz. To prawie to samo co nowe gimnazjum czy liceum :)
ale w gimnazjum czy tam liceum wszystko było uporządkowane, w sensie - wiadomo, 1 wrzesień rozpoczęcie, potem grzecznie dzieci idą z wychowawcą do klasy, zasiadają w ławkach, spis książek i nauka

a tu będę musiała się rozpychać łokciami, żeby zdążyć się zapisać do sekcji sportowej czy żeby książki wypożyczyć z biblioteki

ja wybrałam najbardziej imprezową uczelnie w Krakowie, więc luz