Rosiczka00
Rosiczka00
  16 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Dla studentów studiujących :D

1. Jak wyglądał Wasz pierwszy dzień na uczelni/początek roku akademickiego? Wielki chaos? :P

Dla przyszłych [z wyprzedzeniem dwutygodniowym :P] studentów :P

2. jak nastawiacie się na 1wszy dzień ?
Jakie oczekiwania w związku ze studiami?

Sobek8989
Sobek8989
  16 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak nastawiacie się na 1wszy dzień ?

Mam lekkiego stresa. :/ Toż to już za 10 dni :w00t:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jakie oczekiwania w związku ze studiami?

Chcę aby otworzyli mi specjalizację po 3 roku :ninja: Mam nadzieję, że uzbiera się 15 osób na moją specjalizację.

Ogólnie oczekiwania są duże.
Rosiczka00
Rosiczka00
  16 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam nadzieję, że uzbiera się 15 osób na moją specjalizację.

a jaka specjalizacja? :>
Ader
Ader
  16 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak wyglądał Wasz pierwszy dzień na uczelni/początek roku akademickiego? Wielki chaos? :P

Szokiem był bo miałem I dnia zajęcia od 8 do 20 :nie:
Qbkens
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 20
Qbkens
  16 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wyglądał Wasz pierwszy dzień na uczelni/początek roku akademickiego? Wielki chaos? :P

Hmm pierwszy dzień był aż nazbyt zwyczajny, nie mam jakiś większych znaczących wspomnień. Zwyczajny dzień jakich później było wiele. Immatrykulacja za to była fajna mimo, ze chory byłem :).
Sobek8989
Sobek8989
  16 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a jaka specjalizacja? :>

Wybrałem się na prawo, po trzech latach chcę iść na administrację publiczną, ale potrzebuję do tego 14stu innych osób :ziober2:
WrednaMisia
WrednaMisia
  16 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Jak wyglądał Wasz pierwszy dzień na uczelni/początek roku akademickiego? Wielki chaos? :P

Normalnie poszłam na uczelnie, mieliśmy podane w której sali się spotykamy. i to takie sprawy organizacyjne były i do domku :)
Ader
Ader
  16 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Normalnie poszłam na uczelnie, mieliśmy podane w której sali się spotykamy. i to takie sprawy organizacyjne były i do domku :)

fajnie miałaś :nie:
u mnie 1 pazdziernik zajęcia a 2 wolne ze względu na rozdanie indeksów :nie:
WrednaMisia
WrednaMisia
  16 Septiembre 2008
Ader
Ader: fajnie miałaś u mnie 1 pazdziernik zajęcia a 2 wolne ze względu na rozdanie indeksów

a ja miałam wolny chyba 15 pazdziernik z powodu rozdania indeksów :woot:
Rosiczka00
Rosiczka00
  16 Septiembre 2008

a właśnie, rozdanie indeksów. Każdy wychodzi na środek i odbiera indeks + uścisk ręki z rektorem? :ninja:

Ader
Ader: u mnie 1 pazdziernik zajęcia a 2 wolne ze względu na rozdanie indeksów

też tak chyba mam :F

Konto usunięte
Konto usunięte: Wybrałem się na prawo, po trzech latach chcę iść na administrację publiczną, ale potrzebuję do tego 14stu innych osób

znajdą się, to chyba popularne :P
WrednaMisia
WrednaMisia
  16 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a właśnie, rozdanie indeksów. Każdy wychodzi na środek i odbiera indeks + uścisk ręki z rektorem?

nie kazdy. Bynajmniej u mnie tak było. Wychodziło kilka losowych osób
Rosiczka00
Rosiczka00
  16 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie kazdy. Bynajmniej u mnie tak było. Wychodziło kilka losowych osób

bosz, zgubię się tam.
wiem tylko jak wejść do budynku :ziober2:
WrednaMisia
WrednaMisia
  16 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: bosz, zgubię się tam. wiem tylko jak wejść do budynku

Nie bedzie tak zle :) Zresztą nie bedziesz sama w takiej sytuacji :D
A starsze roczniki chętnie pomagają jak coś nowym :)
Rosiczka00
Rosiczka00
  16 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie bedzie tak zle :) Zresztą nie bedziesz sama w takiej sytuacji :D A starsze roczniki chętnie pomagają jak coś nowym :)

teoretycznie pomoc mam, bo "mój" [ no dobra, nie dosłownie mój ... jeszcze :D], studiuje już na 3 roku na moim wydziale. Ale na moim kierunku z ponad 200 osób mam tylko jedną twarz znajomą :-D
Ader
Ader
  16 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a właśnie, rozdanie indeksów. Każdy wychodzi na środek i odbiera indeks + uścisk ręki z rektorem?

nie wiem nie byłem :lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.