Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D
lista tematów
Testy :) strona 4 z 6
Konto usunięte: Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D
ja juz skonacyzlam gimn, wiec pisac nie bede. ale w mojej klasie mialam robione takie testy, ale nikt pkt nie dodstawal, tylko sprawdzany byl poziom i jakie zadania sprawiaja trudnosc itp. Oczywiscie bylo podzielone : jeeden dzien łatwiejszy test, drugi trudniejszy, czasu dane bylo 2h, byl reading, listening, writing.. ;)
powodzenia Wam zycze

Konto usunięte: Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D
Mnie to czeka w tym roku. Piszę z angielskiego. Z broszur, które dostała nasza wychowawczyni (uczy angielskiego) wynikało, że na teście będzie dużo do słuchania.Nagranie można włączyć max. 2 razy - to juz jest bezsensu.
Mają być jakieś 3 bardzo podobne obrazki i 1 opis, różniący się kilkoma słówkami, i trzeba dopasować opis do obrazka. Zdania, pytania... Dłuższych form wypowiedzi podobno ma nie być. Zobaczymy, co to będzie.