Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D
lista tematów
Testy :) strona 3 z 6
to jest tzw. zawracanie kijem Wisły. Czy MEN chce, by uczniowie, którzy nie przepadają za matematyką, nagle pokochali ten przedmiot? Tak samo w gim teraz pisanie 3 testów. Głupota. Dodatkowy stres. I pokazywanie ludziom na siłę, że są zdolni ze wszystkiego
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
Myślę że to znakomity pomysł, przynajmniej zmuszą was żebyście się trochę pouczyli ;] Ja całe gimnazjum na fuksie przeszłam angola, zawsze wychodziłam na 4 [nic nie umiem do tej pory]. I teraz dopiero cierpię z tego powodu

taa na pewno Matematyke tez polubimy... jak koleżanka Zielinek34 stwierdzila. (słusznie)
Przecież jak ktoś będzie tak bardzo chciał to i tak napisze majce... po co kolejny przymus... na każdym kroku przymus...
ale to już zależy od poglądów. :-) jakbyście mogli wybierać to chodzilibyście do szkoły ? ? Jakie wasze zdanie ?
Konto usunięte: Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D
Masakra...na całe szczęście będę pisać ten test za 2 lata to mam nadzieję, że czegoś sie poduczę