czarna7lalka
czarna7lalka
  18 Agosto 2008 (pierwszy post)

Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D

ArekCOD
ArekCOD
  18 Agosto 2008
Zielinek34
Zielinek34: Ja już nie jestem w gim, ale uważam, że to już jest głupota, tak samo jak obowiązkowa matura z matmy

no ta koleżanka jest bardzo mądra. Zgadzam się z Tobą moja droga. Święta racja. :tak: :tak:
czarna7lalka
czarna7lalka
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: to jest osobno czy do humanistycznej się zalicza

Osobno ;) teraz piszemy 3 testy ;)

1. matematyczno - przyrodniczy
2. humanistyczny
3. językowy
ArekCOD
ArekCOD
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 3. językowy

ooo kur... popier.... ich chyba do reszty :woot: banda świrów w "RZĄDZIE" za tym stoi ! ich też wyj.ebać ! :tak: :mrgreen:
Zielinek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 35
Zielinek34
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no ta koleżanka jest bardzo mądra. Zgadzam się z Tobą moja droga. Święta racja.

to jest tzw. zawracanie kijem Wisły. Czy MEN chce, by uczniowie, którzy nie przepadają za matematyką, nagle pokochali ten przedmiot? Tak samo w gim teraz pisanie 3 testów. Głupota. Dodatkowy stres. I pokazywanie ludziom na siłę, że są zdolni ze wszystkiego

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.

AalekkSandraa
AalekkSandraa
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D

mnie to omineło beznadziejny pomysł ciekawe co jeszcze wymyślą nudzi sie tym polityką i wymyślają :P
czarna7lalka
czarna7lalka
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ich też wyj.ebać !

Zgadzam się ;)
aaPaulinka
aaPaulinka
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum.

Myślę że to znakomity pomysł, przynajmniej zmuszą was żebyście się trochę pouczyli ;] Ja całe gimnazjum na fuksie przeszłam angola, zawsze wychodziłam na 4 [nic nie umiem do tej pory]. I teraz dopiero cierpię z tego powodu :and: Żeby mieć w LO te 3 w pierwszej klasie musiałam sobie załatwiać testy od klas które już pisały, a w drugiej nie przychodziłam na klasówki i pisałam w 2 terminie to co klasa w pierwszym terminie. Inaczej raczej bym oblała ten język ;] A więc cieszcie się że macie egzamin z języka :lol2: Może się przydać a na pewno nie zaszkodzi :P
ArekCOD
ArekCOD
  18 Agosto 2008
aaPaulinka
aaPaulinka: Myślę że to znakomity pomysł, przynajmniej zmuszą was żebyście się trochę pouczyli

taa na pewno Matematyke tez polubimy... jak koleżanka Zielinek34 stwierdzila. (słusznie)
Przecież jak ktoś będzie tak bardzo chciał to i tak napisze majce... po co kolejny przymus... na każdym kroku przymus...
Zielinek34
Zielinek34
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Przecież jak ktoś będzie tak bardzo chciał to i tak napisze majce... po co kolejny przymus... na każdym kroku przymus...

a co przez to idzie: zniechęcanie do nauki

ArekCOD
ArekCOD
  18 Agosto 2008
Zielinek34
Zielinek34: a co przez to idzie: zniechęcanie do nauki

zniechęcaniem(dla mnie) do nauki jest samo to że szkoła jest przymusem... nie możemy wybrać czy chcemy chodzić, po prostu musimy.
ArekCOD
ArekCOD
  18 Agosto 2008

ale to już zależy od poglądów. :-) :tak: jakbyście mogli wybierać to chodzilibyście do szkoły ? ? Jakie wasze zdanie ?

Zielinek34
Zielinek34
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zniechęcaniem(dla mnie) do nauki jest samo to że szkoła jest przymusem... nie możemy wybrać czy chcemy chodzić, po prostu musimy.

teoretycznie szkoła średnia jest nieobowiązkowa. Ale co bez niej?

WozekSpodKauflanda
WozekSpodKauflanda
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Współczuję tym którzy będą musieli to pisać =/

ja się cieszę...

Z angielskiego będę pisać
xXxMoniakissxXx
xXxMoniakissxXx
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D

Masakra...na całe szczęście będę pisać ten test za 2 lata to mam nadzieję, że czegoś sie poduczę :jezyk2: Albo może przez ten czas to wycofaja :banan: Oni już nie wiedza co wymyśleć...na maturze wprowadzili obowiązkową matmę, a zerówki chca zlikwidować, zeby 6-latek odrazu poszedł do 1 klasy :zonk: no coment.....
WozekSpodKauflanda
WozekSpodKauflanda
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: będę pisać ten test za 2 lata

ile masz lat?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.