Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D
lista tematów
Testy :) strona 2 z 6
Konto usunięte: Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D
skończyłam gimnazjum...
ciekawe skąd to wiesz,skoro dopiero te osoby,które teraz idą do 3 klasy będą go pisać
Konto usunięte: Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D
Nam już naczycielka dawała podobne jakie będa. Kommpletaa głupoto po co to komu? To wql nie sprawiedliwe, w miastach niz na wsiach ludzie mają wieksza szanse na lepszy wynik bo maja wiecej godzin ang. i biora korepetycje. Masakrycznie trudne te testy. Nauczycielka dzieliła nam je na 3 oceny , najlepsze moje to same tróje i tam czasem czwórka sie zdarzyła

ja pisac nie będę, ominelo mnie to, zapewne będzie czytanie, słuchanie, pisanie, gramatyka,takie łatwiejsze FCE