czarna7lalka
czarna7lalka
  18 Agosto 2008 (pierwszy post)

Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D

ArekCOD
ArekCOD
  18 Agosto 2008

o boże, dobrze ze mam to juz daleko za soba. Teraz trzeba jakies jezyki pisac ? ? :woot: :woot: hahahha

olga512
olga512
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D

byłam ostatnia klasa która nie pisała tego testu...
czarna7lalka
czarna7lalka
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: my piszemy z angielskiego

ja pisze niestety niemiecki...

Konto usunięte
Konto usunięte: ja wlasnie w tym roku bede pisac :(

a słyszałaś ze ma to wyglądac jak mała matura? i czego tu sie spodziewac..
czarna7lalka
czarna7lalka
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: boże, dobrze ze mam to juz daleko za soba. Teraz trzeba jakies jezyki pisac ? ? hahahha

no ba... ;) od tego roku wszyscy 3-klasisci na zakonczenie gimnazjum piszą ;)
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a słyszałaś ze ma to wyglądac jak mała matura? i czego tu sie spodziewac..

A ten test się do czegoś liczy? Czy to tylko takie dla informacji? :woot:
XxLoveMeSweetiexX
XxLoveMeSweetiexX
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Hej Hej ;) Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum. Macie jakies pomysły jak mogą wyglądać? ;) I z jakiego języka piszecie? :D

skończyłam gimnazjum...

Konto usunięte
Konto usunięte: oj trudne są...

ciekawe skąd to wiesz,skoro dopiero te osoby,które teraz idą do 3 klasy będą go pisać
czarna7lalka
czarna7lalka
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ten test się do czegoś liczy? Czy to tylko takie dla informacji

mowią ze licea maja na to patrzec jak beda nas przyjmowac do szkół ale jak bedzie to sie dowiemy wszyscy w kwietniu...
MoniQQQ22
MoniQQQ22
  18 Agosto 2008
Konto usunięte

Nam już naczycielka dawała podobne jakie będa. Kommpletaa głupoto po co to komu? To wql nie sprawiedliwe, w miastach niz na wsiach ludzie mają wieksza szanse na lepszy wynik bo maja wiecej godzin ang. i biora korepetycje. Masakrycznie trudne te testy. Nauczycielka dzieliła nam je na 3 oceny , najlepsze moje to same tróje i tam czasem czwórka sie zdarzyła :and: ...
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mowią ze licea maja na to patrzec jak beda nas przyjmowac do szkół ale jak bedzie to sie dowiemy wszyscy w kwietniu...

No tak jak chcesz iść do renomowanego liceum to na pewno będą patrzyć.
ShrillNoise
ShrillNoise
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sądzicie na temat testów z języka na koniec gimnazjum.

popieram w 100% , połowa ludzi z mojej klasy jak poszła do liceum nie nadawała się na poziom pre - intermediate a co dopiero upper.
czarna7lalka
czarna7lalka
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak jak chcesz iść do renomowanego liceum to na pewno będą patrzyć

Wiesz, może będą patrzeć, a może nie będą. Kto to wie.
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz, może będą patrzeć, a może nie będą. Kto to wie.

W razie czego zawsze pozostaje jeszcze technikum albo inne liceum z wolnymi miejscami.
poetess
poetess
  18 Agosto 2008

ja pisac nie będę, ominelo mnie to, zapewne będzie czytanie, słuchanie, pisanie, gramatyka,takie łatwiejsze FCE

Zielinek34
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 35
Zielinek34
  18 Agosto 2008

Ja już nie jestem w gim, ale uważam, że to już jest głupota, tak samo jak obowiązkowa matura z matmy

Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.

ArekCOD
ArekCOD
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no ba... ;) od tego roku wszyscy 3-klasisci na zakonczenie gimnazjum piszą ;)

to jest osobno czy do humanistycznej się zalicza ? ? Zlikwidować szkoły xD ;-) i nie będzie problemów.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.