bartas1071
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
bartas1071
  24 Agosto 2008 (pierwszy post)

Witam..
Czy zdarzaja wam sie przypatki ze nauczyciele maja swoich pupilów..???
A reszta idzie na drugi plan??
Lub tatuś lub mamusia była nauczycilem...
I w tedy uczeń same 6 i 5 ...
Gdzie jest ta sprawiedliwosc??
Uczen raz dostanie gorsza ocence to juz jada z dup..... .
Co myślicie o tym???

egzekutor90gol
egzekutor90gol
  25 Agosto 2008

jestem pupilem najstraszliwszej nauczycielki w szkole i mam przez to często przerąbane u kumpli. ale na taką pozycję zasłużyłem sobie niebanalnym sposobem bycia i tym, że nie czuję przed nią lęku, w przeciwieństwie do ziomów.

milenkaa26
milenkaa26
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy zdarzaja wam sie przypatki ze nauczyciele maja swoich pupilów..??? A reszta idzie na drugi plan?? Lub tatuś lub mamusia była nauczycilem... I w tedy uczeń same 6 i 5 ... Gdzie jest ta sprawiedliwosc?? Uczen raz dostanie gorsza ocence to juz jada z dup..... . Co myślicie o tym???

Wiadomo, że tak.
Tak.
Nie, nie miałam takiego przypadku i wątpię, żeby to że ma się rodzica w szkole pomogło w nauce i ocenach.

Myślę że jesteś ograniczony?
suzi017
suzi017
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy zdarzaja wam sie przypatki ze nauczyciele maja swoich pupilów..??? A reszta idzie na drugi plan??

tak!
u mnie w klasie tak jest ;/
iZziaaa
iZziaaa
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy zdarzaja wam sie przypatki ze nauczyciele maja swoich pupilów..??? A reszta idzie na drugi plan?? Lub tatuś lub mamusia była nauczycilem... I w tedy uczeń same 6 i 5 ... Gdzie jest ta sprawiedliwosc?? Uczen raz dostanie gorsza ocence to juz jada z dup..... . Co myślicie o tym???

tak, tak;PP
w podstwowce i gim tak bylo :P a jak przyszedl egzamin to buuu .... pokazalo sie jak coreczka zdolna :zonk:

no b kurde taka prawda jest O ;)
ZobAczAzaPamietaSz
ZobAczAzaPamietaSz
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam.. Czy zdarzaja wam sie przypatki ze nauczyciele maja swoich pupilów..??? A reszta idzie na drugi plan?? Lub tatuś lub mamusia była nauczycilem... I w tedy uczeń same 6 i 5 ... Gdzie jest ta sprawiedliwosc?? Uczen raz dostanie gorsza ocence to juz jada z dup..... . Co myślicie o tym???

hej wiadomo, że tak jest. może nie wszędzie, ale jednak zdarza się. :)
w gimnazjum byłam pupilką Pani dyrektor. ;x ale kumple byli z tego zadowoleni, bo zawsze wszystko mogłam u niej załatwić. ;D [ Pani owa uczyła nas geografi i w ciągu trzech lat, mieliśmy może tylko ze 3 prace klasowe. xD]
Efalincia
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Efalincia
  25 Agosto 2008

Hejka dołacze się w to ponieważ w każdej szkole jakiej chodziłam albo teraz chodze to są pupilki ale w podstawówce byłlo tak ze panienka miała super oceny a teraz ledwo na dopach bo nie mam mamusi nauczycielki a to nie jest zadna sprawiedlowośc ja mam takie cos gdzieś>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie ma sprawiedliwości w szkole kto się ze mną zgadza?????????/

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  25 Agosto 2008
Efalincia
Efalincia: >!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Efalincia
Efalincia: a?????????/

Masz problemy emocjonalne ?
pattmi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
pattmi
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy zdarzaja wam sie przypatki ze nauczyciele maja swoich pupilów..???

znam taki jeden przypadek, mój były nauczyciel faworyzował uczniów, którzy byli z nim na wycieczce...
...żyj po cichutku, głośno niech to robią inni
najszybciej odchodzą ci tak sztucznie silni...
NieChceBycGrzeczna
NieChceBycGrzeczna
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam..

siemka :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy zdarzaja wam sie przypatki ze nauczyciele maja swoich pupilów..???

W każdej sQl tak chyba jest :)

Konto usunięte
Konto usunięte: A reszta idzie na drugi plan??

żadna nowość :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie jest ta sprawiedliwosc??

nie ma xD

Konto usunięte
Konto usunięte: Co myślicie o tym???

do d* u p* y :PP
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.