LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008 (pierwszy post)

hej ;] ja wlasnie skończyłam gimnazjum... i ide do LO ;] jak to jest...bo ja jako nie moge obie tego wyobrazić ... wchodze do klasy... gdzie NIKOGO nie znam.. i hej Nicole jestem?! OMG.! jak taki gł*pek?! :| Yyy... pewnie wielu z was ma juz to za soba..!? no ale... jak to jest..?! ;] bo jakos... mam mieszane uczucia..! ;] czuje motylki w brzuchu.! ;] ;] heh pozdro =*

DominiczkaB
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 18
DominiczkaB
  22 Agosto 2008

Wiesz. Nie panikuj.
Ja 18 sierpnia poszłam do norweskiej szkoły bez znajomości języka norweskiego i też nikogo nie znałam.

i kto jest w gorszej sytuacji? takich ludzi jak Ty mnóstwo będzie w klasie.

Don't take life too seriously, you'll never get out alive.

monika27771
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
monika27771
  22 Agosto 2008

ja mam ten sam problem xDD

The best things in life are unseen - that's why we close our eyes when we KISS, CRY and DREAM...

LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008
monika27771
monika27771: ja mam ten sam problem xDD

oooo widze bratnia dusza ;] heheh Joke.! no ale ten... ey damy rade! jakos ;] ;]
DominiczkaB
DominiczkaB
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: oooo widze bratnia dusza ;] heheh Joke.! no ale ten... ey damy rade! jakos ;] ;]

przeciez to nie problem :woot:

LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008
DominiczkaB
DominiczkaB: przeciez to nie problem

no ale... stres.! =[
DominiczkaB
DominiczkaB
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale... stres.! =[

a przeczytałaś mojego pierwszego posta?

nie? to przeczytaj.
ja byłam w gorszej sytuacji niż Ty i patrz, pierwszy tydzień szkoły minął, a ja podłapałam trochę norweski i nawiązałam znajomości. więc Ty tym bardziej powinnaś dać sobie radę.

LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008
DominiczkaB
DominiczkaB: a przeczytałaś mojego pierwszego posta? nie? to przeczytaj. ja byłam w gorszej sytuacji niż Ty i patrz, pierwszy tydzień szkoły minął, a ja podłapałam trochę norweski i nawiązałam znajomości. więc Ty tym bardziej powinnaś dać sobie radę.

czytałam.! ;] noo wiem.. rade dam.! na pewno ;] ale musze troche postekac heheh nie no... troszke sie boje ;] ale ciut-ciut ;]
AvengedLove
AvengedLove
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hej ;] ja wlasnie skończyłam gimnazjum... i ide do LO ;] jak to jest...bo ja jako nie moge obie tego wyobrazić ... wchodze do klasy... gdzie NIKOGO nie znam.. i hej Nicole jestem?! OMG.! jak taki gł*pek?! :| Yyy... pewnie wielu z was ma juz to za soba..!? no ale... jak to jest..?! ;] bo jakos... mam mieszane uczucia..! ;] czuje motylki w brzuchu.! ;] ;] heh pozdro =*

W LO robiliśmy takie poznawanie sie na zasadzie wstań, przedstaw się, z którego gim. jesteś i czym się interesujesz. A potem wszystko samo jakoś ruszyło ;)
ghjk56
ghjk56
  22 Agosto 2008

@LifeWithNicole:

nie wiem dlaczego się denerwujesz, w nowej szkole może być lepiej niż w starej, jesli ich nie znasz to ich poznasz, wcześniej czy później. a potem sobie powiesz: "Dlaczego ja się denerwowałam?"

AvengedLove
AvengedLove
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem dlaczego się denerwujesz, w nowej szkole może być lepiej niż w starej, jesli ich nie znasz to ich poznasz, wcześniej czy później. a potem sobie powiesz: "Dlaczego ja się denerwowałam?"

no dokładnie. :)
agata181192
agata181192
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hej ;] ja wlasnie skończyłam gimnazjum... i ide do LO ;] jak to jest...bo ja jako nie moge obie tego wyobrazić ... wchodze do klasy... gdzie NIKOGO nie znam.. i hej Nicole jestem?! OMG.! jak taki gł*pek?! :| Yyy... pewnie wielu z was ma juz to za soba..!? no ale... jak to jest..?! ;] bo jakos... mam mieszane uczucia..! ;] czuje motylki w brzuchu.! ;] ;] heh pozdro =*

też w tym roku idę do 1 klasy liceum :mrgreen:
I jakoś wcale się nie denerwuję :nie: Fajnie jest poznać nowych ludzi :ssh::mrgreen:
pattmi
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 4
pattmi
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hehe ;] mam nadzieje;] ale wsomie...to sie ciesze, ze opuzczam juz ta szkołe.! jeb*ieta wiara tam sie chodzic zaczyna.! :| takie... PULSAROWY.! ( chyba wiecie o co chodzi) ;] ;]

nie narzekaj i przy okazji nie obrażaj. Aż tak źle nie było.
W sumie połowy co tutaj napisałaś nie rozumiem ale to szczegół...
widzę że ten poke język z gg wszedł wam w krew :and:
a po drugie... tu wypowiadają się osoby z całej Polski a Ty o Pulsarze piszesz... ja bym inaczej to napisała, tak żeby wszyscy zrozumieli.
Mogłaś iść do szkoły razem z Dżoanną i byś problemu nie miała :D
...żyj po cichutku, głośno niech to robią inni
najszybciej odchodzą ci tak sztucznie silni...
xDangelo
xDangelo
  22 Agosto 2008
Konto usunięte

tydzien lub dwa i wszystko sie pouklada ;)
uzak
uzak
  22 Agosto 2008
Konto usunięte

na poczatku tak jest. nie musisz oglaszac calemu swiatu HEJ JESTEM!
i tak Cie zauwazą.
milosz9292
milosz9292
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hej ;] ja wlasnie skończyłam gimnazjum

ja tez skonczylem..

Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie wielu z was ma juz to za soba.

dopiero przede mna:and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.