hej ;] ja wlasnie skończyłam gimnazjum... i ide do LO ;] jak to jest...bo ja jako nie moge obie tego wyobrazić ... wchodze do klasy... gdzie NIKOGO nie znam.. i hej Nicole jestem?! OMG.! jak taki gł*pek?! :| Yyy... pewnie wielu z was ma juz to za soba..!? no ale... jak to jest..?! ;] bo jakos... mam mieszane uczucia..! ;] czuje motylki w brzuchu.! ;] ;] heh pozdro =*
lista tematów
Nowa Szkoła.! strona 4 z 5
Wiesz. Nie panikuj.
Ja 18 sierpnia poszłam do norweskiej szkoły bez znajomości języka norweskiego i też nikogo nie znałam.
i kto jest w gorszej sytuacji? takich ludzi jak Ty mnóstwo będzie w klasie.
Don't take life too seriously, you'll never get out alive.
ja mam ten sam problem xDD
The best things in life are unseen - that's why we close our eyes when we KISS, CRY and DREAM...
DominiczkaB: a przeczytałaś mojego pierwszego posta?
nie? to przeczytaj.
ja byłam w gorszej sytuacji niż Ty i patrz, pierwszy tydzień szkoły minął, a ja podłapałam trochę norweski i nawiązałam znajomości. więc Ty tym bardziej powinnaś dać sobie radę.
czytałam.! ;] noo wiem.. rade dam.! na pewno ;] ale musze troche postekac heheh nie no... troszke sie boje ;] ale ciut-ciut ;]
Konto usunięte: hej ;] ja wlasnie skończyłam gimnazjum... i ide do LO ;] jak to jest...bo ja jako nie moge obie tego wyobrazić ... wchodze do klasy... gdzie NIKOGO nie znam.. i hej Nicole jestem?! OMG.! jak taki gł*pek?! :| Yyy... pewnie wielu z was ma juz to za soba..!? no ale... jak to jest..?! ;] bo jakos... mam mieszane uczucia..! ;] czuje motylki w brzuchu.! ;] ;] heh pozdro =*
W LO robiliśmy takie poznawanie sie na zasadzie wstań, przedstaw się, z którego gim. jesteś i czym się interesujesz. A potem wszystko samo jakoś ruszyło ;)
@LifeWithNicole:
nie wiem dlaczego się denerwujesz, w nowej szkole może być lepiej niż w starej, jesli ich nie znasz to ich poznasz, wcześniej czy później. a potem sobie powiesz: "Dlaczego ja się denerwowałam?"
Konto usunięte: hej ;] ja wlasnie skończyłam gimnazjum... i ide do LO ;] jak to jest...bo ja jako nie moge obie tego wyobrazić ... wchodze do klasy... gdzie NIKOGO nie znam.. i hej Nicole jestem?! OMG.! jak taki gł*pek?! :| Yyy... pewnie wielu z was ma juz to za soba..!? no ale... jak to jest..?! ;] bo jakos... mam mieszane uczucia..! ;] czuje motylki w brzuchu.! ;] ;] heh pozdro =*
też w tym roku idę do 1 klasy liceum

I jakoś wcale się nie denerwuję

Konto usunięte: hehe ;] mam nadzieje;] ale wsomie...to sie ciesze, ze opuzczam juz ta szkołe.! jeb*ieta wiara tam sie chodzic zaczyna.! :| takie... PULSAROWY.! ( chyba wiecie o co chodzi) ;] ;]
nie narzekaj i przy okazji nie obrażaj. Aż tak źle nie było.
W sumie połowy co tutaj napisałaś nie rozumiem ale to szczegół...
widzę że ten poke język z gg wszedł wam w krew

a po drugie... tu wypowiadają się osoby z całej Polski a Ty o Pulsarze piszesz... ja bym inaczej to napisała, tak żeby wszyscy zrozumieli.
Mogłaś iść do szkoły razem z Dżoanną i byś problemu nie miała :D
...żyj po cichutku, głośno niech to robią inni
najszybciej odchodzą ci tak sztucznie silni...
najszybciej odchodzą ci tak sztucznie silni...
tydzien lub dwa i wszystko sie pouklada ;)
na poczatku tak jest. nie musisz oglaszac calemu swiatu HEJ JESTEM!
i tak Cie zauwazą.