hej ;] ja wlasnie skończyłam gimnazjum... i ide do LO ;] jak to jest...bo ja jako nie moge obie tego wyobrazić ... wchodze do klasy... gdzie NIKOGO nie znam.. i hej Nicole jestem?! OMG.! jak taki gł*pek?! :| Yyy... pewnie wielu z was ma juz to za soba..!? no ale... jak to jest..?! ;] bo jakos... mam mieszane uczucia..! ;] czuje motylki w brzuchu.! ;] ;] heh pozdro =*
lista tematów
Nowa Szkoła.! strona 1 z 5
Jeżeli nie boisz się ludzi i łatwo zawierasz kontakty nie masz czego się obawiać. Takich jak Ty w Twojej klasie będzie przecież dziesiątki. Każdy się boi i jest wystraszony nową szkołą, klasą. W ciągu krótkiego czasu na pewno zapoznasz wiele koleżanek :)
Ader: Jeżeli nie boisz się ludzi i łatwo zawierasz kontakty nie masz czego się obawiać. Takich jak Ty w Twojej klasie będzie przecież dziesiątki. Każdy się boi i jest wystraszony nową szkołą, klasą. W ciągu krótkiego czasu na pewno zapoznasz wiele koleżanek :)
No... ale jak to jest?! to jest jakies uroczyste na auli? czy jak.. czy moze po prostu w klasie... sie przedtawiamy?? Jejjj...
Konto usunięte: No... ale jak to jest?! to jest jakies uroczyste na auli? czy jak.. czy moze po prostu w klasie... sie przedtawiamy?? Jejjj...
w sali gimnastycznej zazwyczaj jest akademia, w mojej szkole było tak że podczas niej wyczytywano po kolei klasy nazwiskami szło się na środek i całą klasą przechodziło do sali. Zazwyczaj na pierwszej lekcji każdy przedstawiał się skąd jest z jakiej szkoły itp. Mieliśmy również tzw dzien integracyjny, żeby się lepiej poznać :)
Konto usunięte: hej ;] ja wlasnie skończyłam gimnazjum... i ide do LO ;] jak to jest...bo ja jako nie moge obie tego wyobrazić ... wchodze do klasy... gdzie NIKOGO nie znam.. i hej Nicole jestem?! OMG.! jak taki gł*pek?! :| Yyy... pewnie wielu z was ma juz to za soba..!? no ale... jak to jest..?! ;] bo jakos... mam mieszane uczucia..! ;] czuje motylki w brzuchu.! ;] ;] heh pozdro =*
nie lubie pokemonowego pisma

a jak jest.. normalnie.. jak sie boisz wez sobie mame tak jak w 1 klasie;)
Ader: w sali gimnastycznej zazwyczaj jest akademia, w mojej szkole było tak że podczas niej wyczytywano po kolei klasy nazwiskami szło się na środek i całą klasą przechodziło do sali. Zazwyczaj na pierwszej lekcji każdy przedstawiał się skąd jest z jakiej szkoły itp. Mieliśmy również tzw dzien integracyjny, żeby się lepiej poznać :)
Aaaaha ;] a to nawet nie tak zle.. ;] hehe ale mimo wszytko... mam troche cykora.! ;(