LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008 (pierwszy post)

hej ;] ja wlasnie skończyłam gimnazjum... i ide do LO ;] jak to jest...bo ja jako nie moge obie tego wyobrazić ... wchodze do klasy... gdzie NIKOGO nie znam.. i hej Nicole jestem?! OMG.! jak taki gł*pek?! :| Yyy... pewnie wielu z was ma juz to za soba..!? no ale... jak to jest..?! ;] bo jakos... mam mieszane uczucia..! ;] czuje motylki w brzuchu.! ;] ;] heh pozdro =*

Ader
Ader
  22 Agosto 2008

Jeżeli nie boisz się ludzi i łatwo zawierasz kontakty nie masz czego się obawiać. Takich jak Ty w Twojej klasie będzie przecież dziesiątki. Każdy się boi i jest wystraszony nową szkołą, klasą. W ciągu krótkiego czasu na pewno zapoznasz wiele koleżanek :)

LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008
Ader
Ader: Jeżeli nie boisz się ludzi i łatwo zawierasz kontakty nie masz czego się obawiać. Takich jak Ty w Twojej klasie będzie przecież dziesiątki. Każdy się boi i jest wystraszony nową szkołą, klasą. W ciągu krótkiego czasu na pewno zapoznasz wiele koleżanek :)

No... ale jak to jest?! to jest jakies uroczyste na auli? czy jak.. czy moze po prostu w klasie... sie przedtawiamy?? Jejjj...
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy moze po prostu w klasie... sie przedtawiamy?? Jejjj...

A pamiętasz jak było w gimnazjum na początku ? Tutaj bedzie mniej wiecej tak samo :)
Ader
Ader
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: No... ale jak to jest?! to jest jakies uroczyste na auli? czy jak.. czy moze po prostu w klasie... sie przedtawiamy?? Jejjj...

w sali gimnastycznej zazwyczaj jest akademia, w mojej szkole było tak że podczas niej wyczytywano po kolei klasy nazwiskami szło się na środek i całą klasą przechodziło do sali. Zazwyczaj na pierwszej lekcji każdy przedstawiał się skąd jest z jakiej szkoły itp. Mieliśmy również tzw dzien integracyjny, żeby się lepiej poznać :)
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Ader
Ader: Zazwyczaj na pierwszej lekcji każdy przedstawiał się skąd jest z jakiej szkoły itp.

Jak ja tego nie lubiłam :nie:
madzia166pl
madzia166pl
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hej ;] ja wlasnie skończyłam gimnazjum... i ide do LO ;] jak to jest...bo ja jako nie moge obie tego wyobrazić ... wchodze do klasy... gdzie NIKOGO nie znam.. i hej Nicole jestem?! OMG.! jak taki gł*pek?! :| Yyy... pewnie wielu z was ma juz to za soba..!? no ale... jak to jest..?! ;] bo jakos... mam mieszane uczucia..! ;] czuje motylki w brzuchu.! ;] ;] heh pozdro =*

nie lubie pokemonowego pisma :ninja:
a jak jest.. normalnie.. jak sie boisz wez sobie mame tak jak w 1 klasie;)
Ader
Ader
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak ja tego nie lubiłam

ja też nie :and:
każdy się patrzy a Ty mówisz coś o sobie, taka glupia autoprezentacja.

a moja klasa się zintegrowała 3 dni pozniej, bo cała uciekła do parku :crylol:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie lubie pokemonowego pisma

Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem Drapieżna I Słodka Jak Biały Tygrys I Czarna Kotka...! ;D xD Jak stracisz to MOŻE docenisz... !

Aha... :ninja:
LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008
Ader
Ader: w sali gimnastycznej zazwyczaj jest akademia, w mojej szkole było tak że podczas niej wyczytywano po kolei klasy nazwiskami szło się na środek i całą klasą przechodziło do sali. Zazwyczaj na pierwszej lekcji każdy przedstawiał się skąd jest z jakiej szkoły itp. Mieliśmy również tzw dzien integracyjny, żeby się lepiej poznać :)

Aaaaha ;] a to nawet nie tak zle.. ;] hehe ale mimo wszytko... mam troche cykora.! ;(
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Ader
Ader: ja też nie każdy się patrzy a Ty mówisz coś o sobie, taka glupia autoprezentacja. a moja klasa się zintegrowała 3 dni pozniej, bo cała uciekła do parku

Wszyscy się gapią a Ty czujesz się jak ostatnia oślica :and:
pijaczyny ;O
MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  22 Agosto 2008

na pewno większość ma stres przed nową szkołą ;]
u mnie przedstawialiśmy się na pierwszej lekcji :mrgreen:

Ader
Ader
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Aaaaha ;] a to nawet nie tak zle.. ;] hehe ale mimo wszytko... mam troche cykora.! ;(

potem się będziesz z tego śmiać że się bałaś :)
Ader
Ader
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszyscy się gapią a Ty czujesz się jak ostatnia oślica pijaczyny ;O

uciekliśmy z dwóch pierwszych godzin matematyki :O
ale była lipa :O
madzia166pl
madzia166pl
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Aha...

hehe to nie jest pokemonowe po prostu skopiowane z opisow na gg:) I kazda czesc wyrazu zaczyna sie z duzej litery:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.