LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008 (pierwszy post)

hej ;] ja wlasnie skończyłam gimnazjum... i ide do LO ;] jak to jest...bo ja jako nie moge obie tego wyobrazić ... wchodze do klasy... gdzie NIKOGO nie znam.. i hej Nicole jestem?! OMG.! jak taki gł*pek?! :| Yyy... pewnie wielu z was ma juz to za soba..!? no ale... jak to jest..?! ;] bo jakos... mam mieszane uczucia..! ;] czuje motylki w brzuchu.! ;] ;] heh pozdro =*

LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dasz, dasz :D Nie bedzie tak zle ;)

hehe ;] mam nadzieje;] ale wsomie...to sie ciesze, ze opuzczam juz ta szkołe.! jeb*ieta wiara tam sie chodzic zaczyna.! :| takie... PULSAROWY.! ( chyba wiecie o co chodzi) ;] ;]
LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008

oj... taka "burzliwa" rozmowa.. i nagle?! hallo?! ;];] heh wszyscy pouciekali =P

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Ader
Ader: tak się wychowawczyni wkurzyła bo my mieliśmy jeszcze wracać na dwie lekcje no ale nikt nie wrócił .

mhm :ninja:
U nas była taka akcja na studniówce ze szok :and:
Wychowawczyni w poniedziałek normalnie się popłakała :and:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jeb*ieta wiara tam sie chodzic zaczyna.! :| takie... PULSAROWY.! ( chyba wiecie o co chodzi) ;] ;]

Co młodsze roczniki to gorsze :ziober2:
LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008

pouciekaliscie...bo az tak marudze ;] hehe no ale dzieki.. za "podtrzymanie na duchu" ;]

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: oj... taka "burzliwa" rozmowa.. i nagle?! hallo?! ;];] heh wszyscy pouciekali =P

jestem tu :ninja:
LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Co młodsze roczniki to gorsze

nooo.. te 12-13 pofarbowane... z kolczykami... tatuażami... eh.! szkoda gadac.! ;]
Ader
Ader
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mhm U nas była taka akcja na studniówce ze szok Wychowawczyni w poniedziałek normalnie się popłakała

z nami na studniówce najpierw o 22 kazała chować wódkę pod stół bo byli jacyś z gazety a potem przyszła pić :nie:.
LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem tu

teeraz tak ;] ;] :mrgreen:
LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008
Ader
Ader: potem przyszła pić .

nauczyciel tez człowiek =P
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ? no ale... jak to jest..?! ;]

Rok temu to tak miałem. Pierwszego dnia wszyscy się dziwnie gapią na siebie ale poźniej jest ok.
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Ader
Ader: z nami na studniówce najpierw o 22 kazała chować wódkę pod stół bo byli jacyś z gazety a potem przyszła pić .

:crylol:
my nie mielismy tak łatwo :and:
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Rok temu to tak miałem.

:zonk:
Rok temu tak miałem.*
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwszego dnia wszyscy się dziwnie gapią na siebie

Co w tym stylu :ziober2:
LifeWithNicole
LifeWithNicole
  22 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Rok temu to tak miałem. Pierwszego dnia wszyscy się dziwnie gapią na siebie ale poźniej jest ok.

Yh... ;] no jakos to bedzie... =[ gr!
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.