XMaLaKX
XMaLaKX
  20 Agosto 2008 (pierwszy post)

Tak Jak w temacie :)

Ja zaczynam

Kiedys mielismy Geografie i przyszla do nas inna klasa i mielismy lekcje laczona i byl taki koles z nie mojej klasy . i gosciowka wziela tego kolesia do odpowiedzi i pyta go na DOP na koniec . a On jakis taki blady i przestraszony . Gosciowka mu daje ostateczne pytanie . a On blady , czerwony , siny i nagle....... PRRRRRRRRRRR Pierd taki na cala klase.... Bach drugii ..... Trzeci . i jak wyparowal z klasy to masakra . aby bylo widac za nim ze do kibla leci :)

Innym razem stoimy we 4:
1: Ja
2: Kumpel na bardzo krotko obciety ( RABBIT)
3: Kumpel z dlugimi wlosami (JOPEK)
4: Łysy nauczyciel

1(JA): Jopek masz stroj na wf ??
3(JOPEK) : NIE
4(Nauczyciel) : No Jopek co sie z Toba dzieje znowu nie masz stroju
2(RABBIT): NO Jopek co jest wlosy urosly to juz nie masz stroju ??
3(JOPEK): [Patrzy w strone lysego nauczyciela a mowi do Rabita] TY SIE KUR*** ZAMKNIJ LYSOLU JEB**** CIEBIE TO HU*** OBCHODZI CZY JA MAM STROJ CZY NIE

NAUCZYCIEL NA TO TAKIE GAŁY :O:O:O:O I Mowi tylko Jopek CICHO !!!!!

:)

Dawajcie Swoje Historie :)

POZDRO

DLA

MADZIUNI :* KC :zakochany:

Dla Calej IVe3 ZST OSTROW WLKP

xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A u mnie w szkole nie ma śmiesznych historii,

strasznie nudno tam musi byc ;]
wykrzyknik
wykrzyknik
  21 Agosto 2008

Szkoła to szkoła, poza szkołą inne życie. Wystarczy że się wyjdzie za jej mury i normalnie inny klimat. :D Szkoła nudzi sama w sobie. ;]

kfiatuch666
kfiatuch666
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dawajcie Swoje Historie :)

Kiedyś na sprawdzianie obróciłam się żeby ' pożyczyć ściągę '
nie wiem nawet jak to się stało ale wypierniczyłam się, miałam rękę w gipsie, babka się zorientowała o ściądze i dostałam pałe, ale to raczej żałosne :mrgreen:
xxxNuciaxxx
xxxNuciaxxx
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedys mielismy Geografie i przyszla do nas inna klasa i mielismy lekcje laczona i byl taki koles z nie mojej klasy . i gosciowka wziela tego kolesia do odpowiedzi i pyta go na DOP na koniec . a On jakis taki blady i przestraszony . Gosciowka mu daje ostateczne pytanie . a On blady , czerwony , siny i nagle....... PRRRRRRRRRRR Pierd taki na cala klase.... Bach drugii ..... Trzeci . i jak wyparowal z klasy to masakra . aby bylo widac za nim ze do kibla leci :)

O kuva laska: szok2:
Wiesz co to jest składnia zdania? :ninja:
xxTwojeMarzenie
xxTwojeMarzenie
  21 Agosto 2008
kfiatuch666
kfiatuch666: Kiedyś na sprawdzianie obróciłam się żeby ' pożyczyć ściągę ' nie wiem nawet jak to się stało ale wypierniczyłam się, miałam rękę w gipsie, babka się zorientowała o ściądze i dostałam pałe, ale to raczej żałosne

Tez mi historia :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: O kuva laska: szok2: Wiesz co to jest składnia zdania?

raczej nie :ninja:
xxxNuciaxxx
xxxNuciaxxx
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: raczej nie

Też mi się tak grubo wydaję :mrgreen:
Patty527
Patty527
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: TY SIE KUR*** ZAMKNIJ LYSOLU JEB**** CIEBIE TO HU*** OBCHODZI CZY JA MAM STROJ CZY NIE

dobre ;D
LonleyAngel2
LonleyAngel2
  21 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Smieszne Historyjki od was ze szkoly :)

dużo tego było :and:

Sylwan01
Sylwan01: Sylwan01

sylwek :napalony:
Kocieee
Kocieee
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: 3(JOPEK): [Patrzy w strone lysego nauczyciela a mowi do Rabita] TY SIE KUR*** ZAMKNIJ LYSOLU JEB**** CIEBIE TO HU*** OBCHODZI CZY JA MAM STROJ CZY NIE

Dobre :lol2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.