Moi Drodzy...
w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...
i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!
piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.
Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...
lista tematów
RELACJE Z MATURY PISEMNEJ strona 170 z 256
Konto usunięte: bo na maturze masz kalkulator ja tam liczyłam na nim wszystko na maturze nawet no 2x3, bo zawsze jakieś durne z takimi działaniami błędy robię
no ja tak samo... na maturze ze stresu jeszcze w mojej głowie 2x2 byłoby 5 czasem.. dlatego bezpieczniej było z kalkulatorem.. ;P
Oczywiście żeby nie było z tą tabliczką mnożenia.. to w końcu mi się sama do główki wbiła :D
Może na wspólnika jeszcze poczekajmy ;P
Konto usunięte: no ja tak samo... na maturze ze stresu jeszcze w mojej głowie 2x2 byłoby 5 czasem.. dlatego bezpieczniej było z kalkulatorem.. ;P
Oczywiście żeby nie było z tą tabliczką mnożenia.. to w końcu mi się sama do główki wbiła :D
dokładnie, chociaż aż tak się nie stresowałam bo tylko podstawę pisałam:p teraz w sumie żałuję że nie rozszerzenie no ale trudno;)
dobra, tylko ciekawe kiedy przyjdzie

lecę

haha przejrzałam podstawę... i może to dlatego, że są wakacje i już nie myślę... ale arkusz wydał mi się trudniejszy niż rozszerzony :D
Ale to z pewnością wina wakacji i przejrzenia tak na szybko :)
Konto usunięte: haha przejrzałam podstawę... i może to dlatego, że są wakacje i już nie myślę... ale arkusz wydał mi się trudniejszy niż rozszerzony :D
Ale to z pewnością wina wakacji i przejrzenia tak na szybko :)
na pewno

No tak.. ale dziwne uczucie .. patrzysz na zadania, które powinny być dla Ciebie w miarę łatwe a tu zonk... pustka w głowie :D