margotka
margotka
  4 Mayo 2009 (pierwszy post)

Moi Drodzy...

w tym temacie proszę umieszczać wszystkie relacje dotyczące matury...

i nie zakładać nowych tematów, bo zostaną zamknięte!

piszcie jak było?
co było?
oraz czy jesteście z siebie zadowoleni czy też nie
etc.

Powodzenia!!! przecież wszystko wiecie...:mrgreen:

OverMyHead
OverMyHead
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli jeszcze nie umiesz tabliczki mnożenia?

tak wyszło :D ... zdałam maturę to mi wolno :D

Konto usunięte
Konto usunięte: założymy może wspólną firmę zajmującą się korepetycjami?

Nad tym trzeba się "poważnie" zastanowić :D
Jammi1990
Jammi1990
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: tak wyszło :D ... zdałam maturę to mi wolno :D

bo na maturze masz kalkulator :pavarotti: ja tam liczyłam na nim wszystko na maturze nawet no 2x3, bo zawsze jakieś durne z takimi działaniami błędy robię :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nad tym trzeba się "poważnie" zastanowić :D

zrobię biznesplan :lol:
OverMyHead
OverMyHead
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: bo na maturze masz kalkulator ja tam liczyłam na nim wszystko na maturze nawet no 2x3, bo zawsze jakieś durne z takimi działaniami błędy robię

no ja tak samo... na maturze ze stresu jeszcze w mojej głowie 2x2 byłoby 5 czasem.. dlatego bezpieczniej było z kalkulatorem.. ;P
Oczywiście żeby nie było z tą tabliczką mnożenia.. to w końcu mi się sama do główki wbiła :D

Konto usunięte
Konto usunięte: zrobię biznesplan

Może na wspólnika jeszcze poczekajmy ;P
Jammi1990
Jammi1990
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja tak samo... na maturze ze stresu jeszcze w mojej głowie 2x2 byłoby 5 czasem.. dlatego bezpieczniej było z kalkulatorem.. ;P Oczywiście żeby nie było z tą tabliczką mnożenia.. to w końcu mi się sama do główki wbiła :D

dokładnie, chociaż aż tak się nie stresowałam bo tylko podstawę pisałam:p teraz w sumie żałuję że nie rozszerzenie no ale trudno;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Może na wspólnika jeszcze poczekajmy ;P

dobra, tylko ciekawe kiedy przyjdzie :lol2:
lecę :bye: :*
OverMyHead
OverMyHead
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: dokładnie, chociaż aż tak się nie stresowałam bo tylko podstawę pisałam:p teraz w sumie żałuję że nie rozszerzenie no ale trudno;)

ja rozszerzenie miałam :) i w sumie nawet nie widziałam arkusza z podstawy... muszę sobie zaraz poszukać i przejrzeć ;P

no pa ;)
Jammi1990
Jammi1990
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ja rozszerzenie miałam :) i w sumie nawet nie widziałam arkusza z podstawy... muszę sobie zaraz poszukać i przejrzeć ;P

ja w sumie arkusza z rozszerzenia nie widziałam i tez sobie będę musiała jeszcze zobaczyc:D ale podstawa banalna była w każdym razie:)
OverMyHead
OverMyHead
  24 Julio 2009

haha przejrzałam podstawę... i może to dlatego, że są wakacje i już nie myślę... ale arkusz wydał mi się trudniejszy niż rozszerzony :D
Ale to z pewnością wina wakacji i przejrzenia tak na szybko :)

Jammi1990
Jammi1990
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: haha przejrzałam podstawę... i może to dlatego, że są wakacje i już nie myślę... ale arkusz wydał mi się trudniejszy niż rozszerzony :D Ale to z pewnością wina wakacji i przejrzenia tak na szybko :)

na pewno :tak: w wakacje zazwyczaj występuje otępienie umysłu:P a tak jak się siedzi i trzeba nad tym myśleć i rozwiązywać to zupełnie co innego;P
OverMyHead
OverMyHead
  24 Julio 2009

No tak.. ale dziwne uczucie .. patrzysz na zadania, które powinny być dla Ciebie w miarę łatwe a tu zonk... pustka w głowie :D

Jammi1990
Jammi1990
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak.. ale dziwne uczucie .. patrzysz na zadania, które powinny być dla Ciebie w miarę łatwe a tu zonk... pustka w głowie :D

znam to :tak: i jeszcze zazwyczaj przez jakieś 2-3 tyg po rozpoczęciu roku szkolnego tak jest :ziober2:
a na studia to gdzie się wybierasz? :pavarotti:
OverMyHead
OverMyHead
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a na studia to gdzie się wybierasz?

Politechnika Gdańska :)
LubiczRyszard
LubiczRyszard
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Politechnika Gdańska :)

Konto usunięte
Konto usunięte:

trafił swój na swego :lol:
OverMyHead
OverMyHead
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: trafił swój na swego

Co masz na myśli ? :D
Jammi1990
Jammi1990
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Politechnika Gdańska :)

ja też :lol:
jaki kierunek? ;>

Konto usunięte
Konto usunięte: trafił swój na swego

szkoda że Ty tam nie idziesz...:P
OverMyHead
OverMyHead
  24 Julio 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: a też jaki kierunek? ;>

zarządzanie i inżynieria produkcji :D
a Ty ? ;P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.