na początek rebus, co by Was zachęcić do myślenia i umilić czas :
ale do rzeczy :
1. udzielał Wam ktoś korepetycji ?
2. czy fakt, że coraz większa liczba uczniów musi brać prywatne lekcje, by 'zrozumieć', rzuca złe światło na poziom polskiego szkolnictwa, nieumiejętność nauczycieli czy może problem tkwi w uczniu, który nie nadąża ?
3. udowodnij, że 2+2 nie równa się 4.
No, to cześć.
lista tematów
Dziecięta ! strona 1 z 3
Konto usunięte: 1. udzielał Wam ktoś korepetycji ?
2. czy fakt, że coraz większa liczba uczniów musi brać prywatne lekcje, by 'zrozumieć', rzuca złe światło na poziom polskiego szkolnictwa, nieumiejętność nauczycieli czy może problem tkwi w uczniu, który nie nadąża ?
3. udowodnij, że 2+2 nie równa się 4.
nie ale ja mam zamiar udzielać
złe rozłozenie materiału
?
Pokłońcie się Turkuciowi, bowiem tylko On jest waszym Zbawicielem.
rebus idzie niebezpiecznie w kierunku ekonomii
nie.,
Konto usunięte: 2. czy fakt, że coraz większa liczba uczniów musi brać prywatne lekcje, by 'zrozumieć', rzuca złe światło na poziom polskiego szkolnictwa, nieumiejętność nauczycieli czy może problem tkwi w uczniu, który nie nadąża ?
może rodziców po prostu stać, gdzy synek/córka nie chce chodzić na lekcje.
nie potrafię.
niee
Konto usunięte: 2. czy fakt, że coraz większa liczba uczniów musi brać prywatne lekcje, by 'zrozumieć', rzuca złe światło na poziom polskiego szkolnictwa, nieumiejętność nauczycieli czy może problem tkwi w uczniu, który nie nadąża ?
ina nauczycieli tez... bo zamaist wytlumaczyc cos jesczez arz .. biegna do przidu z materialem...
ale wina ucznia tez...w domu sie nie uczy a potem by caly semestr chcial w dzien nadrobic ..troche to nie realne...
a z czego ?
nikt mi jeszcze nie dał odpowiedzi na rebusik :(
najczęściej korki brane są z matmy i z języków.
cos w tym musi być :P
Konto usunięte: 1. udzielał Wam ktoś korepetycji ?
1. Jeszcze nie

2. Zbyt duzy program na zrealizowanie w zbyt krotkim czasie.