Od miesiaca jestem w liceum... a juz mam wszystkiego dosyc.. jak przetrwac te 3 lata meki?
lista tematów
jak przetrwac liceum? strona 5 z 6
Hmy... ja tez jestem w lo ale nie narzekam. nauki jak nauki wszedzie duzo ;] Ale szkola to najlepszy okres w zyciu i nie trace czasu na narzekanie jaka to ona zla ;P
Konto usunięte: Od miesiaca jestem w liceum... a juz mam wszystkiego dosyc.. jak przetrwac te 3 lata meki?
Poczatki zawsze sa najtrudniejsze ;).
Ja jestem w obcej szkole, w obcym kraju. Ludzie w moim wieku sa na poziomie 3 liceum, a ja ucze sie z nimi w klasie

Wystarczy znalezc pozytywy i nie podchodzic tak pesymistycznie ;). Jeszcze troche, a wszystko bedzie w normie, nawet Ci sie spodoba ;).
Chyba nie jest aż tak źle? :D Daj sobie czas na przywyknięcie do nowej szkoly i nowych ludzi :) Będzie lepiej :) Wiem, bo jestem już w 2 klasie, nadal żyję i czuje się świetnie ;)
Konto usunięte: Od miesiaca jestem w liceum... a juz mam wszystkiego dosyc.. jak przetrwac te 3 lata meki?
A ja jestem na profilu w technikum ttż (tech. technologii żywności). Mam trudne przedmioty zawodowe , ale trzeba się uczyć , napisać egzamin technika , maturke a... potem to może jakies studia... Jeszcze nie myślę o tym.