xxblackprinceskaxx
xxblackprinceskaxx
  5 Octubre 2008 (pierwszy post)

Od miesiaca jestem w liceum... a juz mam wszystkiego dosyc.. jak przetrwac te 3 lata meki?

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Od miesiaca jestem w liceum... a juz mam wszystkiego dosyc.. jak przetrwac te 3 lata meki?

nie poddawać się .. miesiąc to może być jeszcze za mało by się zaaklimatyzować w nowej szkole
...Ignorance is bliss...
MichalAniolek
MichalAniolek
  6 Octubre 2008

Technikum Handlowe i jest git

XxLoveMeSweetiexX
XxLoveMeSweetiexX
  6 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Od miesiaca jestem w liceum... a juz mam wszystkiego dosyc.. jak przetrwac te 3 lata meki?
mam to samo.. nie przejmuj się ;) dasz radę tylko musisz / musimy przywyknąć...mówię Ci w II semestrze będzie lepiej,zobaczysz :*
Paulinka4xD
Paulinka4xD
  6 Octubre 2008
Konto usunięte

na początku jest masakra, a nauczyciele chcą jeszcze bardziej zniechęcić do chodzenia :/. ucz się a bd dobrze ;)
CykCykCzersonek
CykCykCzersonek
  6 Octubre 2008

ja uskuteczniam drugi rok, ale z takimi ocenami powinno mi sie przedluzyc. :mrgreen:

ind3pendent
ind3pendent
  6 Octubre 2008

Hmy... ja tez jestem w lo ale nie narzekam. nauki jak nauki wszedzie duzo ;] Ale szkola to najlepszy okres w zyciu i nie trace czasu na narzekanie jaka to ona zla ;P

x10SiejaBball10x
x10SiejaBball10x
  6 Octubre 2008
Konto usunięte

Poczatki zawsze sa najtrudniejsze ;).
Ja jestem w obcej szkole, w obcym kraju. Ludzie w moim wieku sa na poziomie 3 liceum, a ja ucze sie z nimi w klasie :and:.
Wystarczy znalezc pozytywy i nie podchodzic tak pesymistycznie ;). Jeszcze troche, a wszystko bedzie w normie, nawet Ci sie spodoba ;).
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  6 Octubre 2008
Konto usunięte

:mrgreen:bierz narkotyki , zarywaj chłopaków i ubieraj sie jak....ahhh wtedy bedziesz miala co do roboty

ps.ale głupie pytanie
wiec
głupia odp :zonk: :lol2:
Darunia311
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Darunia311
  6 Octubre 2008
Konto usunięte

Czego masz dość?
Nauki? Otoczenia?
To dopiero pierwszy miesiąc.
Sama tak przeżywałam początek szkoły.
Teraz jestem w klasie maturalnej i już mi żal opuszczać szkole mury ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: Wredna ale Kochana Sucz z Ciebie jest o !

NatalCia7412
NatalCia7412
  6 Octubre 2008
Konto usunięte

jeśli Ci nie odpowiada to zmień szkołę, póki nie jest za późno.
thomas893
thomas893
  6 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: o wiele prostsza. Dlatego po technikum będę miała tylko maturę. Nawet nie marzę o tytule technika ekonomisty :)

ale to nie znaczy, że nie można spróbować powalczyć o tego technika ;)
Ja pójdę właśnie z takim nastawieniem, żeby spróbować... może się uda :] A papierek się przyda xD
aiwlys
aiwlys
  6 Octubre 2008
Konto usunięte

zamknij oczy ^^ wtedy Cię nie zobaczą ^^
baskas4
baskas4
  6 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to nie znaczy, że nie można spróbować powalczyć o tego technika ;)

alez ja będę walczyć. :)
Ale nie będę zdziwiona jak nie dostanę tytułu technika :)
What3v3r
What3v3r
  6 Octubre 2008

Chyba nie jest aż tak źle? :D Daj sobie czas na przywyknięcie do nowej szkoly i nowych ludzi :) Będzie lepiej :) Wiem, bo jestem już w 2 klasie, nadal żyję i czuje się świetnie ;)

Deathbreaker
Deathbreaker
  6 Octubre 2008
Konto usunięte

A ja jestem na profilu w technikum ttż (tech. technologii żywności). Mam trudne przedmioty zawodowe , ale trzeba się uczyć , napisać egzamin technika , maturke a... potem to może jakies studia... Jeszcze nie myślę o tym.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.