xxblackprinceskaxx
xxblackprinceskaxx
  5 Octubre 2008 (pierwszy post)

Od miesiaca jestem w liceum... a juz mam wszystkiego dosyc.. jak przetrwac te 3 lata meki?

kathariss
kathariss
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zesraj sie .. kazdy ma inne aspiracje nie kazdy musi kochac matematyke i fizyke są o wiele ciekawsze rzeczy niz to

Jaka kultura :ziew:

Nie mówie, że każdy musi kochać matematyke i fizyke, ani że nie ma ciekawszych rzeczy, nadinterpretacja.
baskas4
baskas4
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, ja nie mysle narazie

no widzisz. Nie wiem dlaczego więc narzekasz na kolegów z technikum.
fabuleux
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 32
fabuleux
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Od miesiaca jestem w liceum... a juz mam wszystkiego dosyc.. jak przetrwac te 3 lata meki?

jest fajnie co ty gadasz :mrgreen:
Oh you're so naive yet so... :zakochany:
thomas893
thomas893
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to nie?

no tak przynajmniej u mnie mówią :woot: I mi się wydaje, że tak jest...

Konto usunięte
Konto usunięte: no, ale poszlam juz tu to trudno ;-) poza tym rodzice Darli sie, ze mam isc to LO

rodzice to tutaj powinni mieć najmniejszy wpływ...
moi na szczęście nie robili żadnych problemów z moich decyzji xD
baskas4
baskas4
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak przynajmniej u mnie mówią I mi się wydaje, że tak jest...

nieprawda. Egzamin przeciez pisze się w czerwcu, więc skąd uczeń może wiedzieć czy zdał maturę czy nie?
thomas893
thomas893
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nieprawda. Egzamin przeciez pisze się w czerwcu, więc skąd uczeń może wiedzieć czy zdał maturę czy nie?

otóż też mnie to zastanawia :mrgreen:
a może to jest tak, że nie otrzyma się dyplomu technika, jeśli się matury nie ma? xD
baskas4
baskas4
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a może to jest tak, że nie otrzyma się dyplomu technika, jeśli się matury nie ma? xD

prawda jest taka, że jesli ktoś nie zda matury to chyba tym bardziej nie poradzi sobie z przedmiotami zawodowymi :)
thomas893
thomas893
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: prawda jest taka, że jesli ktoś nie zda matury to chyba tym bardziej nie poradzi sobie z przedmiotami zawodowymi :)

nie powiedziałbym ;) Jeśli ktoś jest mózgiem z tych przedmiotów zawodowych, a mu nie idzie ze zwykłych przedmiotów, to może się tak zdarzyć :] (czysta teoria xD)
siwulka1020
siwulka1020
  5 Octubre 2008

ehhh nie przejmuj się, zawsze początki są najgorsze.... ja pamiętam ja 1 raz poszłam do technikum.. codziennie wracałam zapłakana że jest ciężko, klasa beznadzieje i w ogóle ale później to tylko kwestia przyzwyczajania. i nie jest tak źle, jak wpadniesz w rytm nauki to już z górki. ja już jestem w 3 klasie technikum i przeżyłam więc Ty też dasz rade:) a jak ni eto zobacz jak nauka Ci będzie szła do 1 półrocza i jak zauważysz że sobie nie poradzisz to przenieś sie do zawodówki.. lepiej zawodówka niż rok w plecy

baskas4
baskas4
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie powiedziałbym ;) Jeśli ktoś jest mózgiem z tych przedmiotów zawodowych, a mu nie idzie ze zwykłych przedmiotów, to może się tak zdarzyć :] (czysta teoria xD)

tylko jeśli ktoś nie potrafiłby dać z siebie na maturze więcej niż 30% to raczej na egzaminie nie da z siebie 75% :)
thomas893
thomas893
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko jeśli ktoś nie potrafiłby dać z siebie na maturze więcej niż 30% to raczej na egzaminie nie da z siebie 75% :)

no ale tego też się tyczy to co wcześniej napisałem... że może ktoś jest takim fachowcem, że nawet nie musi się uczyć do tego egzaminu zawodowego... a z maturą to kicha ;]
baskas4
baskas4
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: że może ktoś jest takim fachowcem, że nawet nie musi się uczyć do tego egzaminu zawodowego... a z maturą to kicha ;]

no nie wiem :)
myslę jednak że egzamin nie ma nic wspólnego z maturą.
thomas893
thomas893
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: myslę jednak że egzamin nie ma nic wspólnego z maturą.

no tutaj się zgodzę... matura jest duuuuuuuuuużo prostsza od egzaminu zawodowego ;]
baskas4
baskas4
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no tutaj się zgodzę... matura jest duuuuuuuuuużo prostsza od egzaminu zawodowego ;]

o wiele prostsza. Dlatego po technikum będę miała tylko maturę. Nawet nie marzę o tytule technika ekonomisty :)
WrednaMisia
WrednaMisia
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: się do mnie do szkoły:)

Faktycznie, przeniesie sie tyle km :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.