Od miesiaca jestem w liceum... a juz mam wszystkiego dosyc.. jak przetrwac te 3 lata meki?
lista tematów
jak przetrwac liceum? strona 3 z 6
@UkolyszMnieDoSnu:
byłem pierwszy
Konto usunięte: jasne, a jak sie okazuje w wiekszosci techników(nie wiem czy dobrze napisalam) nikt praktycznie nie podchodzi do matury, bynajmiej w moim miescie.
no to dziwne to Twoje miasto :P
matura to osobny temat, bo to zależy od jednostki, czy pójdzie pisać, czy nie :]
Konto usunięte: no to dziwne to Twoje miasto :P
matura to osobny temat, bo to zależy od jednostki, czy pójdzie pisać, czy nie :]
Moze i dziwne, ale wg mnie wszędzie tak jest ;]
sama teraz żaluje, ze nie poszłam do technikum.. ale juz trudno. ;)
oh ah ! straszne ! ja tez i co ? w czym ta socjologia jest gorsza? :)
no tak, ale gorszy uczeń prędzej wybierze technikum niż liceum... i dlatego te słupki zdawalności matury wyglądają tak a nie inaczej ;]
szkołę zawsze można zmienić ;)
ale znowu w liceum chyba tak źle nie masz?
Nie zesraj sie .. kazdy ma inne aspiracje nie kazdy musi kochac matematyke i fizyke

Konto usunięte: no tak, ale gorszy uczeń prędzej wybierze technikum niż liceum... i dlatego te słupki zdawalności matury wyglądają tak a nie inaczej ;]
no tak, wiele osob nie uczy sie w technikum, bo uwaza, ze to bez sensu tlumacza sobie to "zawod mam po technikum" wiec po co im matura? sorki bez sensu napisalam;d
mat fiz
Nie no jak dla mnie jest ok :D
chociaz od zawsze chcialam byc fryzjerka:D
tak, nie kazdy musi byc orlem z mitologii
Konto usunięte: zawód będą mieli dopiero wtedy gdy będą mieli 75% z cholernie trudnego egzaminu. Matura przy tym to zero.
no ja o tym wiem, ale niektorzy myslą , ze latwo jest zdac .. tak mi sie wydaje z moich obserwacji ..
Konto usunięte: no tak, wiele osob nie uczy sie w technikum, bo uwaza, ze to bez sensu tlumacza sobie to "zawod mam po technikum" wiec po co im matura? sorki bez sensu napisalam;d
ważne że wiadomo jaki sens xD
tyle, że bez matury się technika nie zdobędzie

no to że tak powiem baardzo pokrewne profile xD
ciiiiiiiiicho