xxblackprinceskaxx
xxblackprinceskaxx
  5 Octubre 2008 (pierwszy post)

Od miesiaca jestem w liceum... a juz mam wszystkiego dosyc.. jak przetrwac te 3 lata meki?

oOpati2904Oo
oOpati2904Oo
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tak tylko, że w technikum nie dość, że musisz opanować materiał ze zwykłych przedmiotów to jeszcze przedmioty zawodowe . no i praktyki.

no nie musisz mi tego mowic, to jest logiczne. Wiekszosc moich znajomych chodzi do technikum, i praktycznie sie nie uczy.
thomas893
thomas893
  5 Octubre 2008

@UkolyszMnieDoSnu:
byłem pierwszy :jezyk:

Konto usunięte
Konto usunięte: jasne, a jak sie okazuje w wiekszosci techników(nie wiem czy dobrze napisalam) nikt praktycznie nie podchodzi do matury, bynajmiej w moim miescie.

no to dziwne to Twoje miasto :P
matura to osobny temat, bo to zależy od jednostki, czy pójdzie pisać, czy nie :]
razotka
razotka
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Od miesiaca jestem w liceum... a juz mam wszystkiego dosyc.. jak przetrwac te 3 lata meki?

a konkretnie to co jest powodem Twojego pesymizmu?
oOpati2904Oo
oOpati2904Oo
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no to dziwne to Twoje miasto :P matura to osobny temat, bo to zależy od jednostki, czy pójdzie pisać, czy nie :]

Moze i dziwne, ale wg mnie wszędzie tak jest ;]
sama teraz żaluje, ze nie poszłam do technikum.. ale juz trudno. ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Socjologia ? Kobieto, wyobraz sobie, ze ja jestem w mat-fiz ;)

oh ah ! straszne ! ja tez i co ? w czym ta socjologia jest gorsza? :)
kathariss
kathariss
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: oh ah ! straszne ! ja tez i co ? w czym ta socjologia jest gorsza? :)

oh ah, w wielu :ziew:
thomas893
thomas893
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Moze i dziwne, ale wg mnie wszędzie tak jest ;]

no tak, ale gorszy uczeń prędzej wybierze technikum niż liceum... i dlatego te słupki zdawalności matury wyglądają tak a nie inaczej ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: sama teraz żaluje, ze nie poszłam do technikum.. ale juz trudno. ;)

szkołę zawsze można zmienić ;)
ale znowu w liceum chyba tak źle nie masz?
baskas4
baskas4
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zalezy jakiego, nie oszukujmy sie, ze pomiedzy dobrym liceum, a średnim technikum jest ogromna roznica .

pomiędzy średnim liceum a średnim technikum nie ma różnicy :)
baskas4
baskas4
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i praktycznie sie nie uczy.

btw. To Ty nie wiedziałaś kim był Sfinks i Pegaz? :)
oOpati2904Oo
oOpati2904Oo
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: oh ah, w wielu

Nie zesraj sie .. kazdy ma inne aspiracje nie kazdy musi kochac matematyke i fizyke :zonk: są o wiele ciekawsze rzeczy niz to

Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, ale gorszy uczeń prędzej wybierze technikum niż liceum... i dlatego te słupki zdawalności matury wyglądają tak a nie inaczej ;]

no tak, wiele osob nie uczy sie w technikum, bo uwaza, ze to bez sensu tlumacza sobie to "zawod mam po technikum" wiec po co im matura? sorki bez sensu napisalam;d

Konto usunięte
Konto usunięte: szkołę zawsze można zmienić ;) ale znowu w liceum chyba tak źle nie masz?

mat fiz
Nie no jak dla mnie jest ok :D
chociaz od zawsze chcialam byc fryzjerka:D
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: @UkolyszMnieDoSnu: byłem pierwszy

pierwszy nie znaczy lepszy :ssh:

Konto usunięte
Konto usunięte: Wiekszosc moich znajomych chodzi do technikum, i praktycznie sie nie uczy.

:and: moi kują jak woły . cóż.
widocznie im nie zależy.
baskas4
baskas4
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: "zawod mam po technikum"

zawód będą mieli dopiero wtedy gdy będą mieli 75% z cholernie trudnego egzaminu. Matura przy tym to zero.
oOpati2904Oo
oOpati2904Oo
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: btw. To Ty nie wiedziałaś kim był Sfinks i Pegaz? :)

tak, nie kazdy musi byc orlem z mitologii

Konto usunięte
Konto usunięte: zawód będą mieli dopiero wtedy gdy będą mieli 75% z cholernie trudnego egzaminu. Matura przy tym to zero.

no ja o tym wiem, ale niektorzy myslą , ze latwo jest zdac .. tak mi sie wydaje z moich obserwacji ..
thomas893
thomas893
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, wiele osob nie uczy sie w technikum, bo uwaza, ze to bez sensu tlumacza sobie to "zawod mam po technikum" wiec po co im matura? sorki bez sensu napisalam;d

ważne że wiadomo jaki sens xD
tyle, że bez matury się technika nie zdobędzie :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: mat fiz Nie no jak dla mnie jest ok :D chociaz od zawsze chcialam byc fryzjerka:D

no to że tak powiem baardzo pokrewne profile xD

Konto usunięte
Konto usunięte: pierwszy nie znaczy lepszy

ciiiiiiiiicho :ssh: szczegół :P
baskas4
baskas4
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, nie kazdy musi byc orlem z mitologii

chciałam się tylko upewnić :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no ja o tym wiem, ale niektorzy myslą , ze latwo jest zdac .. tak mi sie wydaje z moich obserwacji ..

bo w pierwszych klasach nie mysli się o tym co będzie za parę lat.
oOpati2904Oo
oOpati2904Oo
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ważne że wiadomo jaki sens xD tyle, że bez matury się technika nie zdobędzie

jak to nie?

Konto usunięte
Konto usunięte: no to że tak powiem baardzo pokrewne profile xD

no, ale poszlam juz tu to trudno ;-)
poza tym rodzice Darli sie, ze mam isc to LO

Konto usunięte
Konto usunięte: bo w pierwszych klasach nie mysli się o tym co będzie za parę lat.

no tak, ja nie mysle narazie :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.