xXxToScHkAxXx
xXxToScHkAxXx
  5 Octubre 2008 (pierwszy post)

Patrząc na szkołe za granicą stwierdziłam ze polska jest zacofana...
W mojej szkole nauczyciele łażą na przerwach.. mowy nie ma o telefonie..
Np. we Francji wynajmowani na pilnowanie są opiekunowie i wystarczy zgoda od rodziców zeby można było palić papierosy w szkole :D znaczy na przerwie i oczywiście na boisku korcie czy tam jak to wolicie.. Jeszcze te mundurki.. Nie wiem czy ktoś chciał sie porównywać do amerykanckich szkoł, ale nasze mundurki nie dorastają do pięt tamtym.. jakieś szmaty z logo i jeszcze na dodatek farbują ubrania... Na temat nauczycieli to nie ma sie co wypowiadać bo było by dużo do napisania.. Do normalnej szkoły na pewno wszyscy by chętniej chodzili..:D

thomas893
thomas893
  9 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo mozliwe,ale w niektórych przypadkach równiez ... nauczyciele. :]

czasem zdarzy się trochę dziwny nauczyciel, ale w większości przypadków, to raczej winowajcami są uczniowie ;]
LubieZujki
LubieZujki
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czasem zdarzy się trochę dziwny nauczyciel, ale w większości przypadków, to raczej winowajcami są uczniowie ;]

Wzasadzie masz racje. Ale nie wszyscy, poniewaz nauczyciele "wyrzywją" sie tez na uczniach grzecznych, ale mniej inteligentych.
Ale z jednej strony masz racje . ^^
MisiaV
MisiaV
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: "wyrzywją"

wyżywają *
Sup3rsonic
Sup3rsonic
  11 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zeby można było palić papierosy w szkole

Skoro mowa jest o Gimnazjum to wg. mnie wystarczająco niepedagogiczne by było pozwolenie na palenie papierosów przez nieletnich :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Do normalnej szkoły na pewno wszyscy by chętniej chodzili..:D

Każdy ma swoją wizje normalnej szkoły, akurat nie moge narzekac i w zasadzie nie wiem co Ci w szkole nie pasuje, chodzisz bo musisz sie uczyć :) skonczysz 18, możesz iść do pracy. Powodzenia ;)
LubieZujki
LubieZujki
  18 Octubre 2008
MisiaV
MisiaV: wyżywają *

Sorry. =*
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.