xXxToScHkAxXx
xXxToScHkAxXx
  5 Octubre 2008 (pierwszy post)

Patrząc na szkołe za granicą stwierdziłam ze polska jest zacofana...
W mojej szkole nauczyciele łażą na przerwach.. mowy nie ma o telefonie..
Np. we Francji wynajmowani na pilnowanie są opiekunowie i wystarczy zgoda od rodziców zeby można było palić papierosy w szkole :D znaczy na przerwie i oczywiście na boisku korcie czy tam jak to wolicie.. Jeszcze te mundurki.. Nie wiem czy ktoś chciał sie porównywać do amerykanckich szkoł, ale nasze mundurki nie dorastają do pięt tamtym.. jakieś szmaty z logo i jeszcze na dodatek farbują ubrania... Na temat nauczycieli to nie ma sie co wypowiadać bo było by dużo do napisania.. Do normalnej szkoły na pewno wszyscy by chętniej chodzili..:D

razotka
razotka
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Patrząc na szkołe za granicą stwierdziłam ze polska jest zacofana...

:wtf:
Konto usunięte
Konto usunięte: Np. we Francji wynajmowani na pilnowanie są opiekunowie i wystarczy zgoda od rodziców zeby można było palić papierosy w szkole :D

I rozumiem, że Tobie to imponuje?
Dziewczynko droga dorośnij, a jak chcesz lehalnego palenia to idź na garaże się schowaj i tez będzie kól.
Konto usunięte
Konto usunięte: Na temat nauczycieli to nie ma sie co wypowiadać bo było by dużo do napisania..

Własnie widać jak dużo.
A ciekawe z jaką opinią spotkałby się temat jakiegoś nauczyciela, który porównywałby takich uczniów jak Ty do uczniów z Francji lub Ameryki.
Asiulek1910
Asiulek1910
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co się tak wszyscy do tych mundurków dopierdzielają? Jak wg mnie bardzo dobrym pomysłem było ich wprowadzenie

Ja też tak uważam :tak:
Pomimo, że mundurki są czasem mniej lub bardziej obciachowe ;]
To wszyscy wyglądaja tak samo. I nie ma śmiania się, że ktoś jest gorzej ubrany. :)
WrednaMisia
WrednaMisia
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Patrząc na szkołe za granicą stwierdziłam ze polska jest zacofana... W mojej szkole nauczyciele łażą na przerwach.. mowy nie ma o telefonie.. Np. we Francji wynajmowani na pilnowanie są opiekunowie i wystarczy zgoda od rodziców zeby można było palić papierosy w szkole :D znaczy na przerwie i oczywiście na boisku korcie czy tam jak to wolicie.. Jeszcze te mundurki.. Nie wiem czy ktoś chciał sie porównywać do amerykanckich szkoł, ale nasze mundurki nie dorastają do pięt tamtym.. jakieś szmaty z logo i jeszcze na dodatek farbują ubrania... Na temat nauczycieli to nie ma sie co wypowiadać bo było by dużo do napisania.. Do normalnej szkoły na pewno wszyscy by chętniej chodzili..:D

Chyba trochę uogólniłaś :)
LubieZujki
LubieZujki
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze te mundurki.

; O
Mundurki .?!
Jednym slowem Masakra .
Nie wiadmo po co to .
I tak duzo osób nie nosi tego, bo nie chcąą. ;)
Chetnie bym nie nosila tej szmaty. ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: Do normalnej szkoły na pewno wszyscy by chętniej chodzili..:D

Dla mnie nalepsze szkoly sa amerykanskie.
Ale coż polska to jedno wielkie gowno.
A jak prubuja cos zmienic to . cos zawsze nie wypali .xd
LubieZujki
LubieZujki
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: zacofany to ty masz musk..

Ale sam przyznaj ze polska. Jest zacofana.

Odrazu po co kogos obrazac.
Jeszeli masz swoje zdanie badz argumenty to napisz.
Ona uwaza ze polska jest zacofana .
I mojim zdaniem tak jest .
A jak ty tak nie uwazasz to twoj interes . :P
LubieZujki
LubieZujki
  5 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co jest nie tak z nauczycielami

Moze to ze nie radza sobie z uczniami .
I wstawiaja im bez powodu jedynki . ^^
sunriseboy
sunriseboy
  6 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale sam przyznaj ze polska. Jest zacofana.

Polska ? Czy polska szkola ?
Argument za jaraniem fajek w szkole w ogole mnie nie przekonuje..
WrednaMisia
WrednaMisia
  6 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Argument za jaraniem fajek w szkole w ogole mnie nie przekonuje..

Mnie również .
baskas4
baskas4
  6 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Argument za jaraniem fajek w szkole w ogole mnie nie przekonuje..

przekonuje tych, którzy chcą być fajni pokazując się z papierosem w ręce.
thomas893
thomas893
  6 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: polska

razi po oczach :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Moze to ze nie radza sobie z uczniami . I wstawiaja im bez powodu jedynki . ^^

a może to przez debilnych gówniarzy, którym wydaje się, że pozjadali wszystkie rozumy i że wszystko im wolno? ;)
MadeInHollywood
MadeInHollywood
  7 Octubre 2008

dlatego amerykanie są ludzmi stosunkowo mało inteligentnymi nie potrafiącymi nawet wymienić kontynentów na ziemi.

a mundurki przebolejesz, nic Ci się nie stanie jak ponosisz.

Palenie w gimnazjum to chyba lekka przesada, ja sobie nie wyobrazam zeby nagle 1/3 mojej szkoly zaczela palic na boiskach itp, wez opd uwage to, ze wdychanie dymu papierosowego szkodzi rowniez niepalącym, a pozatym polskie prawo zabrania palenia do lat 18.
może od razuu pozwolmy pić na przerwach %% i wszyscy beda chodzic na.iebani na lekcjach, naprawde swietne myslenie .

MadeInHollywood
MadeInHollywood
  7 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla mnie nalepsze szkoly sa amerykanskie.

Ty chyba za dużo naoglądałaś się seriali dla dzieci 10 letnich, amerykanie to najbardziej zacofany nardów i najłatwiej nimi manipulować, chyba nie wiesz co piszesz.
LubieZujki
LubieZujki
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Polska ? Czy polska szkola ?

Hmm. no nie wiem . z jednej storny polsa a z drugiej polska szkola.
Ale chyba szkola. ^^
LubieZujki
LubieZujki
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: razi po oczach

Sorry. xd

Konto usunięte
Konto usunięte: a może to przez debilnych gówniarzy, którym wydaje się, że pozjadali wszystkie rozumy i że wszystko im wolno? ;)

Bardzo mozliwe,ale w niektórych przypadkach równiez ... nauczyciele. :]
LubieZujki
LubieZujki
  8 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też tak uważam Pomimo, że mundurki są czasem mniej lub bardziej obciachowe ;] To wszyscy wyglądaja tak samo. I nie ma śmiania się, że ktoś jest gorzej ubrany. :)

Jak dla mnie moja szkola ma straszne mundurki.
Moze w innych szkolach są lepsze typu. Hmm.
Jakas zwykla bluzka polowka.
Lub kamizelka. rozpinama w jakims fajnym koloze i to tyle.
Ale nie zawsze wszyscy wygladaja tak samo, poniewaz w szkolach
bardzo duzo osob nie nosi mundurkow wiec nie ma tu o czym mowic.
U mnie w szkole chyba nie bylo czegos takiego jak wyzywanie jak on lub ona jest ubrany
A moze zdaje mi sie. xd
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.