Martaxx92xx
Martaxx92xx
  3 Octubre 2008 (pierwszy post)
Dziś w budzie miałam dość dziwną sytuację. Zamiast lekcji malowaliśmy salę. Musiałam iść po coś na drugie piętro i spotkałam po drodze dyrektora. Op:censored:ierdolił mnie za to że nie miałam na sobie identyfikatora, które u nas w budzie musimy nosić a na dodatek jadłam 2-gie śniadanie. Po co komu identyfikator na malowanie klasy?! Na dodatek powiedział, że "nie nauczono mnie kultury" i "chyba powinnam zmienić szkołę" :zonk:
Nie wiem dokładnie o co chodziło ale czy ktoś ma prawo się czepiać o takie pierdoły?! W końcu nie była to normalna lekcja tylko malowanie ;/
Martaxx92xx
Martaxx92xx
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i wątpię, aby dyrektor bez niczego zasugerował Ci zmianę szkoły...

Czy to miała być jakaś ukryta aluzja? :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: jak ktoś to trafnie określił "zrobili sobie z was tanią siłę roboczą"

Nie wiem jak Wy, bo być może każdy z nas inaczej patrzy na wszystko, ale ja wolę żeby to klasa malowała salę, bo zrobimy to tak jak chcemy i na pewno bardziej się starając niż jakiś woźny :and:
dentka91
dentka91
  3 Octubre 2008

Pewnie i tak około 90% klasy było zadowolona z tego, że zamiast lekcji bedziecie mieć luz. ;]

Martaxx92xx
Martaxx92xx
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie i tak około 90% klasy było zadowolona z tego, że zamiast lekcji bedziecie mieć luz. ;]

Haa! :D Nawet 100 % bym powiedziała ;P
Jeszcze 2 godz. wcześniej do domu ;D
Ale za to następna sobota w dupe bo kończymy coś tam jeszcze domalowywać ;)
aNnn92
aNnn92
  3 Octubre 2008

a ja nie mam identyfikatorów ;]

kundziorka86
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 30
kundziorka86
  3 Octubre 2008

trzeba było nie mówić z pełnymi ustami. :|
przerwa jest przeznaczona na zjedzenie drugiego sniadania.
a poza tym co mogl zrobic innego gdy zobaczyl uczennice chodzącą podczas lekcji po szkole bez identyfikatora i pożerającą drugie śniadanie...

BU! :**
arielosxD
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 12
arielosxD
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: A co tam malowanie klasy ;) Wolę malować niż lekcje mieć, przynajmniej nas puścili 2 godz. wcześniej do domu ;)

ale waxy i tak lepsze :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem dokładnie o co chodziło ale czy ktoś ma prawo się czepiać o takie pierdoły?!

dyrektor moze wszystko :mrgreen:
baskas4
baskas4
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem dokładnie o co chodziło ale czy ktoś ma prawo się czepiać o takie pierdoły?! W końcu nie była to normalna lekcja tylko malowanie ;/

a czy dyrektor pozwala ściągać identyfikator w czasie lekcji?
Juuuuuulia
Juuuuuulia
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem dokładnie o co chodziło ale czy ktoś ma prawo się czepiać o takie pierdoły?!

taa. dyrektor :ninja:
Gemic
Gemic
  4 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

fajnie, i Wy się tak daliście wykorzystać? - to ja bym ochrzaniła tego dyrektora za to że nie potrafi znaleźć funduszy na remont szkoły, oraz że obwinia za to jeszcze uczniów którzy jak woły za darmo to robią
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.