Nie wiem dokładnie o co chodziło ale czy ktoś ma prawo się czepiać o takie pierdoły?! W końcu nie była to normalna lekcja tylko malowanie ;/
Zrobili sobie z uczniów darmową siłę roboczą.
Co do zdarzenia, to identyfikatory się nosi niezależnie od lekcji jakie masz, musisz się z nimi poruszać na terenie szkoły, przynajmniej u mnie tak było.
identyfiakator musisz miec na terenie szkoły.. niezalerznie od formy lekcji.. w sumie po to on jest, zeby go nosic
a co do malowania klasy - ja bym nie malowała.. od czego sa konserwatorzy i inne takie ??
też mi coś...
wszyscy potrafia tlyko na wszystko narzekać.
może trzeba tez czasem pomyśleć dlaczego narzekamy?
może to w naszym postepowaniu jest coś źle...
Ja bym to uznała za zwykły wyzysk. Nie wydaje mi się, aby uczeń był w szkole dla malowania sal. On ma za zadanie uczyć się, zapamiętywać, rozwijać. Chyba, że macie klasę o profilu 'malarz' .
jak ktoś to trafnie określił "zrobili sobie z was tanią siłę roboczą"
a sprawę z identyfikatorem popieram. Niezależnie od tego, co robisz, ale gdy jesteś na terenie szkoły powinnaś mieć identyfikator przy sobie. A i wątpię, aby dyrektor bez niczego zasugerował Ci zmianę szkoły...
my musieliśmy zmywać naczynia po imprezach szkolnych, ale sal nigdy nie malowaliśmy... a co do identyfikatora, mogłaś go mieć na czas malowania schowanego np pod koszulką żeby się nie pobrudził, ale mieć go w szkole trzeba zawsze.