DarUsia156
DarUsia156
  1 Octubre 2008 (pierwszy post)

Yo :pavarotti:
Mam pytanko ;] a raczej chciałabym się poradzić ;p
Teraz kończę gim :brawo: i mam zamiar iść do liceum .
Ale NIE WIEM, jakie wybrać
~ prywatne :matrix:
czyy ~ państwowe :ninja:
Niektórzy mówią mi, że idąc do prywatnego nie ma możliwości nie zdania, bo przecież płacisz ;]] ale za to nauczyciele leją na to czy coś umiesz czy nie ^^
W państwowym jest więcej osób w klasie ale nauczycielą bardziej zależy na tym, żebyś coś umiał :kosmita:
w sumię ..
To sama nie wiem !
Co wy sądzicie na ten temat ?? poradzcie ;]]
:banan:

marihuania
marihuania
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

państwowe wierz mi
basiulka131
basiulka131
  2 Octubre 2008

Zdecydowanie panstwowe;)

KamiQa
KamiQa
  2 Octubre 2008

Pańśtwowa.
chociaz nigdy nie chodziłam do prywatnej to jednak wybrałabym państwową. jesli rzeczywiscie jest tak jak piszesz że w prywatnej przechodzisz bo w sumie musisz to jest bez większego sensu przecież. Wszystko zalezy od matury. a najlepiej zdać ją rewelacyjnie.

UstySsia
UstySsia
  2 Octubre 2008
Ajra
Ajra: gimnazjum prywatnym i bardzo sobie chwalę.

moja koleżanka też chodziła do pryeastnego gimnazjum. Poziom był taki, ze dostawala piątki za samo uczęsszczanie na lekcje. Poszła do liceum państwowego i niestety nie zdała, bo po miesiącu stwierdziła ze nic jej tam nie nauczyli.

Ajra
Ajra: Nie ma Cię w szkole - telefon do domu - dlaczego ;]

widocznie wybralaś taką szkołę. Ja akurat chodzę do państwowej ale otacza mnie wiele osób z prywatnej i chodza sobie kiedy im się zachce, bo ważne jest dla dyrekcji to, że mają kasę.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.