Hello:) Jestem Damian i uczesczam do collegu w jednej z londynskich dzielnic(slough). I nie zgadniecie:) Nie dosc ze mam tylko 3 dni w tygodniu(od 9 do 18) to jeszcze mi za to placa 30?( czyli jakies 120 zl):) Jestem na kursie informatycznym ale jest ok:) Pozdrowionka ludzie:)
lista tematów
Placa za chodzenie do collegu:) strona 2 z 2
Konto usunięte: Dobra, ale powiedz mi jaką szkołę by skończył w Polsce? Zawodówkę? Zeby potem dokręcać śrubki w fabryce? Tam przynajmniej idzie na wyższe studia.
i tu masz racje :D
Konto usunięte: ale co prawda to prawda poziom jest tu bardzo niski a jeżeli chodzi o Matematyke to poziom podstawowy :P
to tez zalezy od tego, jaki rozdzaj kursu wybierzesz - jesli uczysz sie tylko podstawowej matmy to musze przyznac, ze poziom jest niski, ale z zaawansowana nie jest juz tak latwo :D
Damian123098: to tez zalezy od tego, jaki rozdzaj kursu wybierzesz - jesli uczysz sie tylko podstawowej matmy to musze przyznac, ze poziom jest niski, ale z zaawansowana nie jest juz tak latwo :D
Matematyke juz mam skończoną całkowicie, zdałam egzaminy bardzo dobrze :) A poziom był zaawansowany i dla mnie był on łatwy. Został mi teraz kurs języka angielskiego i informatyczny jeszcze ten i nastepny rok i przygotowania do staudiów ...
Konto usunięte: Matematyke juz mam skończoną całkowicie, zdałam egzaminy bardzo dobrze :) A poziom był zaawansowany i dla mnie był on łatwy. Został mi teraz kurs języka angielskiego i informatyczny jeszcze ten i nastepny rok i przygotowania do staudiów ...
a mozesz mi powiedziec, ktory kurs robilas i jakie dzialy matematyki byly wliczone (ale po ang. jakbys mogla :D )
( Adult Numerancy Edexcel )
Whole numbers, Fractions, decimals and percentages.
Common measures, Shape and Space.
Data and statistical measures, Probability.
a jeżeli chodzi o Angielski to jest to Cambridge Esol Course.
okradnij mnie, piękny złodzieju ^^
Jestem Wojtek, jestem niepijącym alkoholikiem od 3 lat. przestałem bić żonę i dzieci, znalazłem lepsza pracę. zamierzam dokończyć naukę w gimnazjum dla dorosłych.
.
.
.
a tak serio: po co się tym chwalisz, skoro każdy, nawet największy tępak i tak dostaje te pieniądze?