Damian123098
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 10
Damian123098
  1 Octubre 2008 (pierwszy post)

Hello:) Jestem Damian i uczesczam do collegu w jednej z londynskich dzielnic(slough). I nie zgadniecie:) Nie dosc ze mam tylko 3 dni w tygodniu(od 9 do 18) to jeszcze mi za to placa 30?( czyli jakies 120 zl):) Jestem na kursie informatycznym ale jest ok:) Pozdrowionka ludzie:)

agoosiaaa
agoosiaaa
  1 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra, ale powiedz mi jaką szkołę by skończył w Polsce? Zawodówkę? Zeby potem dokręcać śrubki w fabryce? Tam przynajmniej idzie na wyższe studia.

i tu masz racje :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale co prawda to prawda poziom jest tu bardzo niski a jeżeli chodzi o Matematyke to poziom podstawowy :P

to tez zalezy od tego, jaki rozdzaj kursu wybierzesz - jesli uczysz sie tylko podstawowej matmy to musze przyznac, ze poziom jest niski, ale z zaawansowana nie jest juz tak latwo :D
wh00sbetter
wh00sbetter
  1 Octubre 2008
Damian123098
Damian123098: to tez zalezy od tego, jaki rozdzaj kursu wybierzesz - jesli uczysz sie tylko podstawowej matmy to musze przyznac, ze poziom jest niski, ale z zaawansowana nie jest juz tak latwo :D

Matematyke juz mam skończoną całkowicie, zdałam egzaminy bardzo dobrze :) A poziom był zaawansowany i dla mnie był on łatwy. Został mi teraz kurs języka angielskiego i informatyczny jeszcze ten i nastepny rok i przygotowania do staudiów ...
agoosiaaa
agoosiaaa
  1 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Matematyke juz mam skończoną całkowicie, zdałam egzaminy bardzo dobrze :) A poziom był zaawansowany i dla mnie był on łatwy. Został mi teraz kurs języka angielskiego i informatyczny jeszcze ten i nastepny rok i przygotowania do staudiów ...

a mozesz mi powiedziec, ktory kurs robilas i jakie dzialy matematyki byly wliczone (ale po ang. jakbys mogla :D )
wh00sbetter
wh00sbetter
  1 Octubre 2008

( Adult Numerancy Edexcel )

Whole numbers, Fractions, decimals and percentages.
Common measures, Shape and Space.
Data and statistical measures, Probability.

a jeżeli chodzi o Angielski to jest to Cambridge Esol Course.

xXxKroplaRosyxXx
xXxKroplaRosyxXx
  1 Octubre 2008
jesteś taaaaaaaaaaaaki bogaty.
okraść Cię ?
wojtek1498
wojtek1498
  2 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: okraść Cię ?

okradnij mnie, piękny złodzieju ^^

Damian123098
Damian123098: Jestem Damian i uczesczam do collegu w jednej z londynskich dzielnic

Jestem Wojtek, jestem niepijącym alkoholikiem od 3 lat. przestałem bić żonę i dzieci, znalazłem lepsza pracę. zamierzam dokończyć naukę w gimnazjum dla dorosłych.

.
.
.
a tak serio: po co się tym chwalisz, skoro każdy, nawet największy tępak i tak dostaje te pieniądze? :zonk:
WrednaMisia
WrednaMisia
  2 Octubre 2008

No dobrze , ale co w związku z tym ?

xXxKroplaRosyxXx
xXxKroplaRosyxXx
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: okradnij mnie, piękny złodzieju ^^

a Tobie też płacą?! :lol2:
madzia88m
madzia88m
  3 Octubre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Adult Numerancy Edexcel )

dwa dni temu zdalam w learnncentre caly adult numeracy edexcel level 2 bez uczenia
jestem w angli od roku a w liceum mialam matme na podstawowym
szczerze to tutaj nie umieja tabliczki mnozenianie mowiac juz o jakis wyzszych rachunkach jak sie kalkulator zepsuje to koniec ich liczenia
WrednaMisia
WrednaMisia
  4 Octubre 2008

ja tam bym tak nie chciała :]

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.