chikicziki
chikicziki
  22 Septiembre 2008 (pierwszy post)

witam:( trochę mi głupio o to prosić ale potrzebuję małej pomocy, musze napisac na jutro na rozmiar kartki zeszytowej parę zdan po angielsku.
What do you think about region you a live in, would you like it.? Why? Why not.

Dodam, że mieszkam w małej miejsocowsci, dookoła jest dużo drzew i czyste powietrze.
chciałbym tylko parę zdan pomocniczych, gdyż i tak będę musiał opowiadać to, pozdrawiam( a trochę ciezklo u nie z gramatyką, więc jeśli ktoś miałby chęci)
ja niestety wracam o 23 do domu bo reprezentuję szkołe. pozdrawiam!

wh00sbetter
wh00sbetter
  23 Septiembre 2008

Przykłady:

I like:

- The place/region I live in is small but around me there are a lot of green and fresh air. I like this place becase I spend there all my childhood, and there I have a lot of friends.

I dislike:

- I don't like the place where I live in because is too noisy and to green, I don't like to breath with fresh air because I'm a very rear person. I don't have friend because anybody likes me.. :zonk:

Nie podałes zadnych szczegułow, wiec wybcz ale moja pomoc jest bezuzyteczna.

Mylfon15
Mylfon15
  23 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

Sorki ale ty sobie jeleni nie szukaj jak juz to kup sobie slowni albo cos jak bys byl chociaz troche madry to bys sobie wpisal strone gdzie zamienia ci slowa polskie na angielskie i angielskie na polskie nikt za ciebie nie bedzie odrabial lekcji
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.