witam:( trochę mi głupio o to prosić ale potrzebuję małej pomocy, musze napisac na jutro na rozmiar kartki zeszytowej parę zdan po angielsku.
What do you think about region you a live in, would you like it.? Why? Why not.
Dodam, że mieszkam w małej miejsocowsci, dookoła jest dużo drzew i czyste powietrze.
chciałbym tylko parę zdan pomocniczych, gdyż i tak będę musiał opowiadać to, pozdrawiam( a trochę ciezklo u nie z gramatyką, więc jeśli ktoś miałby chęci)
ja niestety wracam o 23 do domu bo reprezentuję szkołe. pozdrawiam!
lista tematów
angielski strona 1 z 2
Konto usunięte: witam:( trochę mi głupio o to prosić ale potrzebuję małej pomocy, musze napisac na jutro na rozmiar kartki zeszytowej parę zdan po angielsku.
Dodam, że mieszkam w małej miejsocowsci, dookoła jest dużo drzew i czyste powietrze.
chciałbym tylko parę zdan pomocniczych, gdyż i tak będę musiał opowiadać to, pozdrawiam( a trochę ciezklo u nie z gramatyką, więc jeśli ktoś miałby chęci)
Nie bądź śmieszny

Dziecko po 3 latach nauki jeżyka by to napisało

Widać, że prostak z ciebie

Ok, a teraz w jednym zdaniu czego nie rozumiesz?
Ja chętnie pomogę w pracy domowej, o ile ktoś tak jak np. Ty nie jest zwyczajnie leniwym pasożytem, który czeka aż ktoś zrobi coś za niego. Masz słownik, w internecie masz rozrysowane wszystkie czasy, na pewno w podręczniku też, więc wystarczy ruszyć dupsko. ;)
Konto usunięte: witam:( trochę mi głupio o to prosić ale potrzebuję małej pomocy, musze napisac na jutro na rozmiar kartki zeszytowej parę zdan po angielsku.
niestety . ja Ci nie pomoge; )
oj oj oj.. tak dziś nasza młodzież odrabia zadania domowe.... wchodzą na forum i robią z siebie ofiarę by ktoś je zrobił za nich...
napisałem to w autobusie wracając do domu :P ale i tak dzięki za checi, myslałem ze sie nie wyrobie.
pzdrol
Angielski na mp3 http://escp.sklep.pl/ksiazki_audio/jezyki_obce_c1050.xml wejdź tutaj i zacznij sie uczyć nie będziesz musiał prosić .
What do you thing about the region you live in ? Do you like it? Why? Why not?
Mnie tez sie wydaje, ze nie powinno byc WOULD tylko DO ponieważ WOULD jest to czas przyszły czyli np. WOULD you like to have a dog in the future? - Czy chciałbyś mieć psa w przyszłości?
___
Pomogłabym Ci z tym zadaniem ale nie wiem dokladnie jak wygląda miejscowość w której mieszkasz, może podasz jej nazwę? I skąd mam wiedzieć czy ja też lubisz czy nie?