chikicziki
chikicziki
  22 Septiembre 2008 (pierwszy post)

witam:( trochę mi głupio o to prosić ale potrzebuję małej pomocy, musze napisac na jutro na rozmiar kartki zeszytowej parę zdan po angielsku.
What do you think about region you a live in, would you like it.? Why? Why not.

Dodam, że mieszkam w małej miejsocowsci, dookoła jest dużo drzew i czyste powietrze.
chciałbym tylko parę zdan pomocniczych, gdyż i tak będę musiał opowiadać to, pozdrawiam( a trochę ciezklo u nie z gramatyką, więc jeśli ktoś miałby chęci)
ja niestety wracam o 23 do domu bo reprezentuję szkołe. pozdrawiam!

bajerka20
bajerka20
  22 Septiembre 2008

żaden frajer nie odrobi Ci lekcji zapamiętaj to sobie na przyszłość....

chikicziki
chikicziki
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: żaden frajer nie odrobi Ci lekcji zapamiętaj to sobie na przyszłość....

ty jestes frajerką, poprosiłem o pomoc z językiem niemieckim i ją otrzymałem. i frajerem nie jestem ani ja, ani osoba która mi pomogła .
OlekOcw
OlekOcw
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: witam:( trochę mi głupio o to prosić ale potrzebuję małej pomocy, musze napisac na jutro na rozmiar kartki zeszytowej parę zdan po angielsku. What do you think about region you a live in, would you like it.? Why? Why not. Dodam, że mieszkam w małej miejsocowsci, dookoła jest dużo drzew i czyste powietrze. chciałbym tylko parę zdan pomocniczych, gdyż i tak będę musiał opowiadać to, pozdrawiam( a trochę ciezklo u nie z gramatyką, więc jeśli ktoś miałby chęci) ja niestety wracam o 23 do domu bo reprezentuję szkołe. pozdrawiam!

Nie bądź śmieszny :zonk:
Dziecko po 3 latach nauki jeżyka by to napisało :zonk:
Widać, że prostak z ciebie :zonk:
bajerka20
bajerka20
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ty jestes frajerką, poprosiłem o pomoc z językiem niemieckim i ją otrzymałem. i frajerem nie jestem ani ja, ani osoba która mi pomogła .

to powodzenia na maturze :lol2:
kathariss
kathariss
  22 Septiembre 2008

Ok, a teraz w jednym zdaniu czego nie rozumiesz?
Ja chętnie pomogę w pracy domowej, o ile ktoś tak jak np. Ty nie jest zwyczajnie leniwym pasożytem, który czeka aż ktoś zrobi coś za niego. Masz słownik, w internecie masz rozrysowane wszystkie czasy, na pewno w podręczniku też, więc wystarczy ruszyć dupsko. ;)

JaMamTenStyl
JaMamTenStyl
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: witam:( trochę mi głupio o to prosić ale potrzebuję małej pomocy, musze napisac na jutro na rozmiar kartki zeszytowej parę zdan po angielsku. What do you think about region you a live in, would you like it.? Why? Why not. Dodam, że mieszkam w małej miejsocowsci, dookoła jest dużo drzew i czyste powietrze. chciałbym tylko parę zdan pomocniczych, gdyż i tak będę musiał opowiadać to, pozdrawiam( a trochę ciezklo u nie z gramatyką, więc jeśli ktoś miałby chęci) ja niestety wracam o 23 do domu bo reprezentuję szkołe. pozdrawiam!

niestety . ja Ci nie pomoge; )
bajerka20
bajerka20
  22 Septiembre 2008

oj oj oj.. tak dziś nasza młodzież odrabia zadania domowe.... wchodzą na forum i robią z siebie ofiarę by ktoś je zrobił za nich... :lol2:

bajerka20
bajerka20
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: więc wystarczy ruszyć dupsko. ;)

po co skoro można to komuś zlecić a potem świecić oczami przed nauczycielem gdy się o coś zapyta....;p
kathariss
kathariss
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: po co skoro można to komuś zlecić a potem świecić oczami przed nauczycielem gdy się o coś zapyta....;p

głupia to nie rozumie, że sama sobie szkodzi tym lenistwem. ;)
Buugaj
Buugaj
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: would you like it?

Albo ty tak słuchasz albo nauczyciel jest niezły bo wg. mnie jak nic powinno być Do you like it? a nie żadne would ...
chikicziki
chikicziki
  22 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ould ...

dlaczego chciałbyś mieszkać, albo nie mieszkać kretynie .
chikicziki
chikicziki
  22 Septiembre 2008

napisałem to w autobusie wracając do domu :P ale i tak dzięki za checi, myslałem ze sie nie wyrobie.
pzdrol

madziag23
madziag23
  22 Septiembre 2008

Angielski na mp3 http://escp.sklep.pl/ksiazki_audio/jezyki_obce_c1050.xml wejdź tutaj i zacznij sie uczyć nie będziesz musiał prosić .

wh00sbetter
wh00sbetter
  23 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: What do you think about region you a live in, would you like it.? Why? Why not.

What do you thing about the region you live in ? Do you like it? Why? Why not?

Mnie tez sie wydaje, ze nie powinno byc WOULD tylko DO ponieważ WOULD jest to czas przyszły czyli np. WOULD you like to have a dog in the future? - Czy chciałbyś mieć psa w przyszłości?

___

Pomogłabym Ci z tym zadaniem ale nie wiem dokladnie jak wygląda miejscowość w której mieszkasz, może podasz jej nazwę? I skąd mam wiedzieć czy ja też lubisz czy nie?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.