Martaxx92xx
Martaxx92xx
  11 Septiembre 2008 (pierwszy post)
Pytanie do licealistów: ;)
Czy po przyjściu ze szkoly macie macie czas dla siebie, tzn. tak, żeby wyjść gdzieś ze znajomymi, pojechać gdzieś albo iść do kina? Nie chodzi mi o weekendy tylko o takie dni w których się normalnie chodzi do budy...
I 2-gie pytanie:
Klasa robi "impreze" o ile to tak można nazwać ;p
problem w tym, że KAŻDY bez wyjątku pije i nie chodzi tu bynajmniej o soczki ;)
Ja nie pije i nie zamierzam dla popisu łamać swoich zasad... Co zrobić w takim wypadku? Iść na tą "impreze "i narazić sie na kpiny czy zostać w domu? ;)
justisssia
justisssia
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Klasa robi "impreze" o ile to tak można nazwać ;p problem w tym, że KAŻDY bez wyjątku pije i nie chodzi tu bynajmniej o soczki ;) Ja nie pije i nie zamierzam dla popisu łamać swoich zasad... Co zrobić w takim wypadku? Iść na tą "impreze "i narazić sie na kpiny czy zostać w domu? ;)

Idź i powiedz zwyczajnie, że Ty nie masz ochoty na alkohol. A jak się wstydzisz powiedz że na przykład zażywasz jakiś tam antybiotyk i nie możesz pić.

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy po przyjściu ze szkoly macie macie czas dla siebie, tzn. tak, żeby wyjść gdzieś ze znajomymi, pojechać gdzieś albo iść do kina? Nie chodzi mi o weekendy tylko o takie dni w których się normalnie chodzi do budy...

Miałam czas ale nie miałam siły ani ochoty.
KamiQa
KamiQa
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chodzi mi o weekendy tylko o takie dni w których się normalnie chodzi do budy...

zalezy od dnia. Tj czas znajdzie się zawsze ale wtedy moge za nienauczenie się na następny dzieńdostaćj eyne :D :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Co zrobić w takim wypadku?

jak pojdziesz to w sumie bez sensu. bo oni się spotykają raczej tylko po to zeby sobie popic. jak nie pojdziesz pewnie też będą komentować. ale jak w klasie nie masz takich osób z którymi byś się trzymała i chciła isc na ta impreze to sobie daruj.
DelightfulDisaster
DelightfulDisaster
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy po przyjściu ze szkoly macie macie czas dla siebie, tzn. tak, żeby wyjść gdzieś ze znajomymi, pojechać gdzieś albo iść do kina? Nie chodzi mi o weekendy tylko o takie dni w których się normalnie chodzi do budy...

Zalezy od profilu, ale jeśli dobrze sobie rozplanujesz nauke to będziesz miała czas wolny :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Klasa robi "impreze" o ile to tak można nazwać ;p problem w tym, że KAŻDY bez wyjątku pije i nie chodzi tu bynajmniej o soczki ;) Ja nie pije i nie zamierzam dla popisu łamać swoich zasad... Co zrobić w takim wypadku? Iść na tą "impreze "i narazić sie na kpiny czy zostać w domu? ;)

Jeśli każdy pije, Ty nie, to sama będziesz się czuła niekomfortowo prawda?
Idz, spróbuj, najwyżej wcześniej wyjdziesz.
follyloveee
follyloveee
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytanie do licealistów: ;) Czy po przyjściu ze szkoly macie macie czas dla siebie, tzn. tak, żeby wyjść gdzieś ze znajomymi, pojechać gdzieś albo iść do kina? Nie chodzi mi o weekendy tylko o takie dni w których się normalnie chodzi do budy... I 2-gie pytanie:

niewiele bo jestem w mat fizie i uczyc sie trzeba niestety :(
narazie nauki nie ma tak wiele takze 2 godz znajduje na wlasnie przyjemnosci :)
ale zazwyczaj jak wroce ze szkoly czyt kolo 17.30 niewie.le tego czasu mam .

Konto usunięte

to ze niepijesz nie naraza cie na kpiny .
ja rowniez nie pije badz rzadko to robie ... kilka piw i w glowie mam kuku niestety ....
bynajmniej nie naraza mnuie to na kpiny ze strony innych .
PaATtTti
PaATtTti
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytanie do licealistów: ;) Czy po przyjściu ze szkoly macie macie czas dla siebie, tzn. tak, żeby wyjść gdzieś ze znajomymi, pojechać gdzieś albo iść do kina? Nie chodzi mi o weekendy tylko o takie dni w których się normalnie chodzi do budy... I 2-gie pytanie:

zalezy ale znajduje

Konto usunięte

ja bym poszla bo i tak bym pila ^^
poison172
poison172
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte

nie. ja siedze i sie ciagle ucze.

Konto usunięte
Konto usunięte: Co zrobić w takim wypadku? Iść na tą "impreze "i narazić sie na kpiny czy zostać w domu? ;)

ja bym poszla. moj wybor moja duma
sexiflexi18otoja
sexiflexi18otoja
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte

Nie mam czasu i to jest smutne;/////
natusiaa1611
natusiaa1611
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytanie do licealistów: ;) Czy po przyjściu ze szkoly macie macie czas dla siebie, tzn. tak, żeby wyjść gdzieś ze znajomymi, pojechać gdzieś albo iść do kina? Nie chodzi mi o weekendy tylko o takie dni w których się normalnie chodzi do budy...

wolne tylko weekendy ;|

Konto usunięte

olać ich ;)
WrednaMisia
WrednaMisia
  12 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytanie do licealistów: ;) Czy po przyjściu ze szkoly macie macie czas dla siebie, tzn. tak, żeby wyjść gdzieś ze znajomymi, pojechać gdzieś albo iść do kina? Nie chodzi mi o weekendy tylko o takie dni w których się normalnie chodzi do budy...

jestem już studentką ale jak byłam licealistką to mogłam oczywiście :tak:

Konto usunięte

Nie iść
TeTaim
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
TeTaim
  12 Septiembre 2008

1. Nie
2. Nie pij. Niech Cię zaakceptują taką jaka jesteś ;)

xXxKroplaRosyxXx
xXxKroplaRosyxXx
  12 Septiembre 2008
Konto usunięte

owszem. :tak:

Konto usunięte

założę się,że nie Ty jedyna nie pijesz.
bardziej bym stawiała na szpanerki,które nigdy nie piły i zrobią to pierwszy raz.
i to one sobie wstydu narobią.:tak:
agniesiaO3
agniesiaO3
  13 Septiembre 2008

poszłabym na impreze! sama nie piję i miałam już kilka takich sytuacji jak Twoja. To zazwyczaj ja się śmieje z pijaków a nie oni ze mnie...

figusia4566
figusia4566
  13 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytanie do licealistów: ;)

do mnie :w00t: :and:

Konto usunięte

wracam ze szkoly o 19:00 wiec srednio mam czas na cokolwiek...
jesli juz, to widze sie ze swoim facetem, na wyjscia do kina/ze znajomymi rezerwuje weekendy

Konto usunięte

pogratulowac klasy :ninja:
ja rowniez nie pije alkoholu w ogole, ale nikt nie traktuje tego jak obciach.
ja bym poszla i pokazala klase ze potrafie sie bawic bez alkoholu.
a jesli Cie wykpia to... masz naprawde nie-fajna klase.
mosia991
mosia991
  13 Septiembre 2008

powiem ci tak ja jestem w technikum dopiero poszlam do technikum ale zadarza sie ze nie mam prawie wogle czasu
a co do tej impry to ja bym poszla bo ludzie powinni cie polubic taka jaka jetses

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.