Jagoda160111
Jagoda160111
  10 Septiembre 2008 (pierwszy post)
na pewno ktoś tak jak ja nienawidzi sql, sprawdzamy liczbę osóbktórzy są sprzymierzeńcami szkoły :PP
figusia4566
figusia4566
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Znajomości, przejmowanie interesów z ojca na syna, itd. Da się.

co w przypadku gdy nie można się nikim wyręczyć w zdobywaniu pieniędzy?
Nie wszyscy urodzili się w zamożnej rodzinie i nie wszyscy mają znajomości.
DeliciousJelly
DeliciousJelly
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem tylko człowiekiem, mogę się mylić.

A ja jestem drugim człowiekiem, który może czasem pomóc i poprawić. Sama przecież też często się mylę, ale w kulturalnym zwróceniu uwagi nie ma chyba nic złego, co? ;)
figusia4566
figusia4566
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Sama przecież też często się mylę, ale w kulturalnym zwróceniu uwagi nie ma chyba nic złego, co? ;)

oczywiście że nie ma nic złego.
Dlatego dziękuję za poprawkę i przepraszam za ewentualne błędy.
justisssia
justisssia
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co w przypadku gdy nie można się nikim wyręczyć w zdobywaniu pieniędzy? Nie wszyscy urodzili się w zamożnej rodzinie i nie wszyscy mają znajomości.

Wiem o tym. Jednak bez wykształcenia też można się dobrze w życiu ustawić.
figusia4566
figusia4566
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiem o tym. Jednak bez wykształcenia też można się dobrze w życiu ustawić.

Owszem, chociaż moim zdaniem takie łatwe pieniądze są dla człowieka niesatysfakcjonujące...
Przynajmniej mnie by nie satysfakcjonowało, gdybym zarabiała bardzo dobrze a nie miała wykształcenia.
Ale cóż, różni ludzie chodzą po tym świecie.
justisssia
justisssia
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Owszem, chociaż moim zdaniem takie łatwe pieniądze są dla człowieka niesatysfakcjonujące... Przynajmniej mnie by nie satysfakcjonowało, gdybym zarabiała bardzo dobrze a nie miała wykształcenia. Ale cóż, różni ludzie chodzą po tym świecie.

Mnóstwo ludzi idzie na łatwiznę, mimo wszystko.
ILoveSzszszpidi
ILoveSzszszpidi
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: bez wykształcenia też można się dobrze w życiu ustawić.

i to jak dobrze...
moj znajomy skonczyl zawodowke, ale ma glowke do interesow i zaczal sprowadzac w anglii uszkodzone skutery... dogadal sie z gosciem, ktory jezdzi tam tirem i tak oto sprowadza ich do Polski miesiecznie ok 15 i na kazdym zarabia srednio 1000-1500 zl... mozna sie ustawic? mozna.
justisssia
justisssia
  10 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: i to jak dobrze... moj znajomy skonczyl zawodowke, ale ma glowke do interesow i zaczal sprowadzac w anglii uszkodzone skutery... dogadal sie z gosciem, ktory jezdzi tam tirem i tak oto sprowadza ich do Polski miesiecznie ok 15 i na kazdym zarabia srednio 1000-1500 zl... mozna sie ustawic? mozna.

Prosty przykład. (; .
Paulinka4xD
Paulinka4xD
  10 Septiembre 2008

bla bla bla xd wszyscy wkoło tylko kto nie lubi a kto lubi. ciekawe jak by było gdyby szkoły nie było (;

patrzNAdusze
patrzNAdusze
  11 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: na pewno ktoś tak jak ja nienawidzi sql, sprawdzamy liczbę osóbktórzy są sprzymierzeńcami szkoły :PP

tylko idioci i lenie narzakaja na szkole :] gdyby nie szkola nawet bys tutaj posta nie umiała napisac:lol:
fon69x
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.