dnmMili
dnmMili
  18 Agosto 2008 (pierwszy post)

Czy uważacie że klasy są zbyt duże? ( ilość osób )
Nie warto byłoby mniejsze klasy (mniej ludzi) , a lepiej przygotowane (łatwiej wytłumaczyć coś 15stu osobą, niż 30. Z czego połowa nie rozumie) ?
Wielu nauczycielom by to ułatwiło prace. Jak myślicie?

Nauczyciele nie wszyscy są przygotowywani do bycia wychowawcami, powinni przejść jakieś kursy itd. Są takie? - czemu tylu nauczycieli nie potrafi sobie dać rady ? - chociaż wielu z nich naprawdę dużo chęci ma ?

NeBeLeSSSkA
NeBeLeSSSkA
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: co Wy jej zrobiliście?

yyy no wiesz .. tak ciezko opowiedziec .. hmm na poczotku przyszla i mowi nazywam sie tak i tak to my czy lubi sie dupic .. ta wielkie oczy i o co caman.. pozniej urzadzilismy jej takie przedstawienie.. pomalowalismy sie jak ufo czulki przyczepilismy i udawalismy ufo.. ona po dyrka a my to sru zmylismy i grzecznie siedzimy .. i tak przez caly tydzien..
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  18 Agosto 2008

przed lekcjami z moją klasa ...jeszcze w podstawówce (nie było gimnazjum)
nauczyciele brali leki uspokajające :ninja:

co do wielkości klas.. fakt że mniejszą grupę nauczy się więcej..
ale jak na nasze warunki raczej nie stać nas na klasy 10 - 15 osobowe..
chyba że zakaże się rodzic dzieci

...Ignorance is bliss...
dnmMili
dnmMili
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Warto, ale rząd nie może sobie na to pozwolić, za duże koszta

no tak, na swoje domy mogą sobie pozwolić :P
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ha ha czyli 10 nauczycieli którzy nas uczą ? - tylko dwa przedmioty spokojne :P

Ale 2 są spokojne czyli Ci nauczyciele umieją sobie poradzić.
NeBeLeSSSkA
NeBeLeSSSkA
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli nie są przygotowani do tego zawodu.

mialam w gimnazjum takiego nauczyciela co nic albo cicho mowil i wszyscy slyszeli co gadal i do tego kazdy byl zawsze przygotowany :zakochany: i ani razu nie podnosil glosu

Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu tak sądzisz?

0 znaajomych i zdjec
dnmMili
dnmMili
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: yyy no wiesz .. tak ciezko opowiedziec .. hmm na poczotku przyszla i mowi nazywam sie tak i tak to my czy lubi sie dupic .. ta wielkie oczy i o co caman.. pozniej urzadzilismy jej takie przedstawienie.. pomalowalismy sie jak ufo czulki przyczepilismy i udawalismy ufo.. ona po dyrka a my to sru zmylismy i grzecznie siedzimy .. i tak przez caly tydzien..

hah u nas na każdej lekcji pół klasy mokrych, śniegiem po klasie... przewracanie ławek. Bieganie, granie w karty :P rysowanie itd:D

RexMundi
RexMundi: przed lekcjami z moją klasa ...jeszcze w podstawówce (nie było gimnazjum) nauczyciele brali leki uspokajające

nie dziwie się :D

RexMundi
RexMundi: co do wielkości klas.. fakt że mniejszą grupę nauczy się więcej.. ale jak na nasze warunki raczej nie stać nas na klasy 10 - 15 osobowe.. chyba że zakaże się rodzic dzieci

oni jeszcze zachęcają :Crylol:
dnmMili
dnmMili
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale 2 są spokojne czyli Ci nauczyciele umieją sobie poradzić.

no niestety

Konto usunięte
Konto usunięte: mialam w gimnazjum takiego nauczyciela co nic albo cicho mowil i wszyscy slyszeli co gadal i do tego kazdy byl zawsze przygotowany i ani razu nie podnosil glosu

dosyć ciekawie, też takiego mam a nawet dwóch :P
Marek1991BrD
Marek1991BrD
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: mialam w gimnazjum takiego nauczyciela co nic albo cicho mowil i wszyscy slyszeli co gadal i do tego kazdy byl zawsze przygotowany i ani razu nie podnosil glosu

Ja mam teraz taką nauczycielkę od historii. Mówi szeptem i dlatego my musimy byc cicho żeby słyszeć, i w ten sposob ma spokój na lekcjach.

Konto usunięte
Konto usunięte: 0 znaajomych i zdjec

Bo to konto do forum.
NeBeLeSSSkA
NeBeLeSSSkA
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: hah u nas na każdej lekcji pół klasy mokrych, śniegiem po klasie... przewracanie ławek. Bieganie, granie w karty :P rysowanie itd:D

to nie jest zle.. byliscie z moja dawna b ardzo spokojna i cichutka klasa

Konto usunięte
Konto usunięte: dosyć ciekawie, też takiego mam a nawet dwóch :P

ja tylko jednego :(
RexMundi
RexMundi
  18 Agosto 2008

a tak w ogóle to co się dzieje teraz w szkole to szok... powinno sie przywrócić lanie uczniów ..bo se za bardzo lecą wszyscy w kulki

...Ignorance is bliss...
dnmMili
dnmMili
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tylko jednego :(

24h robi kartkówki :P

Konto usunięte
Konto usunięte: to nie jest zle.. byliscie z moja dawna b ardzo spokojna i cichutka klasa

my biliśmy najgrzeczniejszą do czasu :P
dnmMili
dnmMili
  18 Agosto 2008
RexMundi
RexMundi: a tak w ogóle to co się dzieje teraz w szkole to szok... powinno sie przywrócić lanie uczniów ..bo se za bardzo lecą wszyscy w kulki

może nie lanie, a surowsze kary :P teraz wszystko im uchodzi płazem :P
RexMundi
RexMundi
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: może nie lanie, a surowsze kary :P teraz wszystko im uchodzi płazem :P

większość uczni .. straciło jakikolwiek szacunek do nauczyciela czy tez szkoły
a z roku na rok jest gorzej
...Ignorance is bliss...
dnmMili
dnmMili
  18 Agosto 2008
RexMundi
RexMundi: większość uczni .. straciło jakikolwiek szacunek do nauczyciela czy tez szkoły a z roku na rok jest gorzej

będzie jeszcze gorzej, to początki :P
NeBeLeSSSkA
NeBeLeSSSkA
  18 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: my biliśmy najgrzeczniejszą do czasu :P

my nigdy .. zawsze najgorsza frekfencja i oceny

Konto usunięte
Konto usunięte: 24h robi kartkówki :P

ty chyba nie rozumiesz .. mi chodzi o takiego nauczyciela do ktorego uczniowie maja szacunek a nie taki co pyta i gnoi bez przerwy
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.