Czy uważacie że klasy są zbyt duże? ( ilość osób )
Nie warto byłoby mniejsze klasy (mniej ludzi) , a lepiej przygotowane (łatwiej wytłumaczyć coś 15stu osobą, niż 30. Z czego połowa nie rozumie) ?
Wielu nauczycielom by to ułatwiło prace. Jak myślicie?
Nauczyciele nie wszyscy są przygotowywani do bycia wychowawcami, powinni przejść jakieś kursy itd. Są takie? - czemu tylu nauczycieli nie potrafi sobie dać rady ? - chociaż wielu z nich naprawdę dużo chęci ma ?
lista tematów
klasy strona 1 z 6
Konto usunięte: Czy uważacie że klasy są zbyt duże? ( ilość osób )
Nie warto byłoby mniejsze klasy (mniej ludzi) , a lepiej przygotowane (łatwiej wytłumaczyć coś 15stu osobą, niż 30. Z czego połowa nie rozumie) ?
Im wiecej tym ciekawiej nie chciałabym chodzic do takakiej klasy w której jest 10 osób ...
Im wiecej ludzi tym wiecej znjomych :)
jak sa dobrzy uczniowie to i wiecej da sie..
moja sorka z matmy w osoboty robila zajecia na ktorych bylo nawet 100 osob :)
są za duże
Wszystkim nauczycielom by to ułatwiło pracę.
Konto usunięte: Nauczyciele nie wszyscy są przygotowywani do bycia wychowawcami, powinni przejść jakieś kursy itd. Są takie? - czemu tylu nauczycieli nie potrafi sobie dać rady ? - chociaż wielu z nich naprawdę dużo chęci ma ?
Tak prawdę mowiąc to nie wiem

Konto usunięte: Nie warto byłoby mniejsze klasy (mniej ludzi) , a lepiej przygotowane (łatwiej wytłumaczyć coś 15stu osobą, niż 30. Z czego połowa nie rozumie) ?
oj warto ja w tym roku miałem klasę 37 osobową

Moim zdaniem o wiele lepiej pracowałoby się z taką 15-osobową klasą,
niż z taką, co liczy 2 razy tyle...
Konto usunięte: Nauczyciele nie wszyscy są przygotowywani do bycia wychowawcami, powinni przejść jakieś kursy itd. Są takie? - czemu tylu nauczycieli nie potrafi sobie dać rady ?
Są takie. I przecież każdy nauczyciel przez takie przechodzi.
Nauczyciele nie wszyscy są przygotowywani do bycia wychowawcami, powinni przejść jakieś kursy itd. Są takie? - czemu tylu nauczycieli nie potrafi sobie dać rady ? - chociaż wielu z nich naprawdę dużo chęci ma ?
szczerze? wisi mi to i dynda

Mam ostatni rok i gdzies mam to ;]
Konto usunięte: jak sa dobrzy uczniowie to i wiecej da sie..
moja sorka z matmy w osoboty robila zajecia na ktorych bylo nawet 100 osob :)
zależy od dojrzałości uczniów, i ...
Konto usunięte: hyba są Ja tam do końca nie wiem ale babka od polskiego i angielskiego chyba cos kiedyś na lekcji o tym gadały.
no właśnie, o tym piszę :D polowa nie słucha :P
Konto usunięte: Im wiecej tym ciekawiej nie chciałabym chodzic do takakiej klasy w której jest 10 osób ...
Im wiecej ludzi tym wiecej znjomych :)
ee... lepiej byś poznała te 10
J mam klase 28 osób, na angielskim dzieli się ja na pół czyli mniej wiecej opo 14 odób wychodzi i jest dużo lepiej!.
wole mniejsze klasy... moja poprzednia liczyła tylko 13 :D
tylko że pytają wszystkich na każdej lekcji ;/
moim nauczycielom to raczej nie ułatwiło, moja klasa była najgorsza...
Klasy są w sam raz =) akurat moja teraz liczy 26 chłopaków i tylko 4 dziewczynki xD
Im więcej osób w klasie tym weselej !
A, że nauczycielom jest trudno to już ich sprawa ;)
Są kursy na bycie wychowawcą, bynajmniej tak mi się wydaje.
Nauczyciele nie dają sobie rady, bo nie potrafią wyrobić sobie autorytetu wśród młodzieży.
Chęci to nie wszystko ;)
Eyy .! x3