NeroAngelo0308
NeroAngelo0308
  3 Septiembre 2008 (pierwszy post)

Mógłby ktoś mi to przetłumaczyć na język niemiecki?
Cześć Klaudia,
tak jak obiecałam odpisuję na Twój list. Wakacje spędziłam w Warszawie, gdzie przez dwa miesiące pracowałam jako asystentka weterynarza. Codziennie o godzinie 8.00 stawiałam sie w pracy i musiałam m.inn. wyprowadzic 20 piesków-co nie należało do najłatwiejszych obowiązków chociaż było przyjemne.Poza tym karmiłam zwierzęta i pomagałam doktorowi prz badaniach.Poza tym, że sie nie nudziłam zarobiłam przyzwoite jak dla mnie pieniądze.
Teraz Ty opisz mi swoją prace jaką wykonywałaś podaczas wakacji.Czekam na szybka odpowiedz i pozdrawiam.

pjester
pjester
  3 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: To mi nie pasuje.

nom przypadki źle, po modalnym czasownik na końcu. Źle, źle.
FackMimi
FackMimi
  4 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mógłby ktoś mi to przetłumaczyć na język niemiecki?

po 14 września będę w domu, w pisaniu listów mogę pomóc
DarusiaxDDD
DarusiaxDDD
  4 Septiembre 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Mógłby ktoś mi to przetłumaczyć na język niemiecki?

NIE UMIEM XD
Pusiunia47
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 1
Pusiunia47
  4 Septiembre 2008

Ko przetumaczy na jezykniemiecki

:mrgreen: czec tu pati

Konto usunięte
Konto usunięte:
Konto usunięte
Konto usunięte:
Konto usunięte
Konto usunięte:
:evil:
OliszonekxD
OliszonekxD
  5 Septiembre 2008

hej. sama niemieckiego nie rozumiem. x))

pzdr. xpp

madziag23
foccowme88
foccowme88
  8 Septiembre 2008

Hallo Klaudia,
ich antworte auf deinen Brief, so wie ich es dir versprochen habe.
Die Sommerferien habe ich in Warschau verbracht, wo ich zwei Monate als Tierarzthelferin gearbeitet habe. Täglich um 8.00 Uhr habe ich mit der Arbeit begonnen und musste u.a. mit 20 Hunden spazieren gehen. Diese Beschäftigung gehörte nicht zu den leichtesten war allerdings ziemlich angenehm.
Ausserdem habe ich noch die Tiere gefüttert und dem Tierarzt bei den Untersuchungen geholfen. Durch die Arbeit hatte ich keine Langeweile und habe zudem noch anständig verdient meiner Meinung nach.
Beschreibe du jetzt mir deine Arbeit, die du während den Sommerferien verrichtet hast. Ich warte auf eine schnelle Antwort und schicke dir liebe Grüße.

tak powinno byc ok
pozdrawiam:)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.