aaaczarna
aaaczarna
  29 Agosto 2008 (pierwszy post)

kurcze kto pisał mature juz? :woot:
teraz chyba bede musiała wybrać przedmiot do matury i nie bardzo wiem co :woot:...zastanawiam sie nad biologia geografia i wosem...hmmm nawet nie wiem czy wos mozna zdawac.....co jest łatwiejsze?co wy wybieracie..?
pozdro :mrgreen:

Ader
Ader
  29 Agosto 2008
aaaczarna
aaaczarna: tylko ja nie mam zielonego pojecia jakie studia wybrac...wiec czym mam sie kierowac?szkoda ze nie ma testow ktore mowisz kim powinienes w przyszlosci byc

pomyśl nad przedmiotami z którymi ogólnie masz trudności, których nauka nie zajmuje Ci dużo czasu tym wyborem się kieruj przy ewentualnym doborze czegoś na studia.
monia7292
monia7292
  29 Agosto 2008
aaaczarna
aaaczarna: szkoda ze nie ma testow ktore mowisz kim powinienes w przyszlosci byc

To by dobre było ^^
Tylko żeby prawdę mówiły...
aaaczarna
aaaczarna
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Geografia z roku na rok jest coraz trudniejsza, bo mnóstwo ludzi wybierało ten przedmiot.

rowniez to slyszalam ze prawie nikt nie zdaje

Konto usunięte
Konto usunięte: matematyka,

hmmmmm nie ma mowy
WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Geografia z roku na rok jest coraz trudniejsza, bo mnóstwo ludzi wybierało ten przedmiot.

chyba wos :woot:

aaaczarna
aaaczarna: no ciezki byl ten wos?i niemiecki bo mysle nad tym

Z Wosu to się praktycznie nie uczyła. Tyle co mieliśmy na lekcjach.
Niemieckiego się bałam najbardziej bo jestem noga do języków ale zdałam na 83% :szok2:
Ader
Ader
  29 Agosto 2008
aaaczarna
aaaczarna: rowniez to slyszalam ze prawie nikt nie zdaje

geografia ciężka ale ja zdawałem rozszerzona i nie tak zle mi poszlo ;D
aaaczarna
aaaczarna
  29 Agosto 2008
Ader
Ader: pomyśl nad przedmiotami z którymi ogólnie masz trudności, których nauka nie zajmuje Ci dużo czasu tym wyborem się kieruj przy ewentualnym doborze czegoś na studia.

z wszystkiego he pytanie z ktorymi mam najwieksze problemy

Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko żeby prawdę mówiły...

pewnie ze tak:mrgreen:
justisssia
justisssia
  29 Agosto 2008
aaaczarna
aaaczarna: rowniez to slyszalam ze prawie nikt nie zdaje

Ja zdałam w tym roku.

aaaczarna
aaaczarna: hmmmmm nie ma mowy

Jak uważasz.

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba wos

Nie wiem jak WOS, ale geografia na pewno ;)
Zresztą, nawet na przykładzie mojej szkoły - większość brała geografię. U mnie w klasie na 30 osób wybrało ten przedmiot 24.
justisssia
justisssia
  29 Agosto 2008
Ader
Ader: geografia ciężka ale ja zdawałem rozszerzona i nie tak zle mi poszlo ;D

Ja zdawałam w tym roku, też rozszerzoną. W sumie zdałam na ponad połowę , ale żebym jakaś szczególnie zadowolona była z wyniku, to nie. :)
WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem jak WOS, ale geografia na pewno ;) Zresztą, nawet na przykładzie mojej szkoły - większość brała geografię. U mnie w klasie na 30 osób wybrało ten przedmiot 24.

To widocznie kierujesz się swoją szkołą a nie ogólem.
Ogólnie to własnie wos mają zrobić tylko rozszerzony bo tak duzo osob zdaje. O geografii nic takiego nie było
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  29 Agosto 2008

u mnie większość wybierała biologię.
zdawali przeciętnie jakieś 25osób/30 ;]
ja myślę nad geografią rozszerzoną, rozszerzonym polskim, historii, angliku no i matmie .. ;|

WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008

z 2008 r
Najgorsza zdawalność - najwięcej osób oblało pisemną maturę z biologii na poziomie podstawowym (17 proc.)

WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
UkolyszMnieDoSnu
UkolyszMnieDoSnu
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: z 2008 r Najgorsza zdawalność - najwięcej osób oblało pisemną maturę z biologii na poziomie podstawowym (17 proc.)

masakra.. aż taka trudna była ? czy była normalna, a oni się nie przygotowali ? :mrgreen:
Ader
Ader
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: a zdawałam w tym roku, też rozszerzoną. W sumie zdałam na ponad połowę , ale żebym jakaś szczególnie zadowolona była z wyniku, to nie. :)

ja rok temu, ale tak patrzyłem na ten arkusz to wydaje mi się, że jednak nieco trudniejszy był niż ubiegłoroczny
aaaczarna
aaaczarna
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Z Wosu to się praktycznie nie uczyła. Tyle co mieliśmy na lekcjach. Niemieckiego się bałam najbardziej bo jestem noga do języków ale zdałam na 83% :szok2:

brawo zdolna jestes:D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.