aaaczarna
aaaczarna
  29 Agosto 2008 (pierwszy post)

kurcze kto pisał mature juz? :woot:
teraz chyba bede musiała wybrać przedmiot do matury i nie bardzo wiem co :woot:...zastanawiam sie nad biologia geografia i wosem...hmmm nawet nie wiem czy wos mozna zdawac.....co jest łatwiejsze?co wy wybieracie..?
pozdro :mrgreen:

WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008

wybiera się takie przedmiotu które są potrzebne przy zdawaniu na studia :]

aaaczarna
aaaczarna
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: wybiera się takie przedmiotu które są potrzebne przy zdawaniu na studia :]

kochana ja nie wiem co chce studiowac wiec mi to obojetne ......nie wiem co wybractoco latwiejsze by miec szanse zdac:mrgreen:
WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
aaaczarna
aaaczarna: kochana ja nie wiem co chce studiowac wiec mi to obojetne .....

wiec się dowiedz a nie idziesz na łatwizne :)
Po co zdawać przedmiot który potem do niczego Ci się nie przyda ?
aaaczarna
aaaczarna
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Po co zdawać przedmiot który potem do niczego Ci się nie przyda ?

lepiej zdac mature niz porwac sie na cos i nie zaliczyc!!!!moim zdaniem
fenacious
fenacious
  29 Agosto 2008
aaaczarna
aaaczarna: co wy wybieracie..?

polski, angielski, geografia, matma.
WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
aaaczarna
aaaczarna: lepiej zdac mature niz porwac sie na cos i nie zaliczyc!!!!moim zdaniem

Dziecinne rozumowanie.
Do kazdej matury mozna się przygotować jeśli się chce.
bez sensu jest zdawanie matury z czegoś co się do niczego nie przyda
Ader
Ader
  29 Agosto 2008
aaaczarna
aaaczarna: kurcze kto pisał mature juz? teraz chyba bede musiała wybrać przedmiot do matury i nie bardzo wiem co ...zastanawiam sie nad biologia geografia i wosem...hmmm nawet nie wiem czy wos mozna zdawac.....co jest łatwiejsze?co wy wybieracie..? pozdro

to chyba logiczne że zdajesz to co uważasz za przydatne przy wyborze na studia.
Ja byłem w klasie biologiczno-geograficznej, zdawałem biologie i geografie na maturze także to dzieki temu wiedziałem juz wcześniej co i gdzie chce pozniej robić ;)
monia7292
monia7292
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: bez sensu jest zdawanie matury z czegoś co się do niczego nie przyda

Dokładnie.
Lepiej wybrać sobie 1 cel i dążyć do niego niż błądzić po omacku
aaaczarna
aaaczarna
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziecinne rozumowanie.

roznie bywa moze i tak ale co zrobisz jak nic nie zrobisz..

Konto usunięte
Konto usunięte: Do kazdej matury mozna się przygotować jeśli się chce.

liczy sie motywacja ja jej nie mam

Konto usunięte
Konto usunięte: bez sensu jest zdawanie matury z czegoś co się do niczego nie przyda

matura zawsze jest
z czego zdawalas?
WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
aaaczarna
aaaczarna: liczy sie motywacja ja jej nie mam

To z kazdej oblejesz w takim razie ;)

aaaczarna
aaaczarna: matura zawsze jest z czego zdawalas?

Wos, Historia rozszerzona , polski i niemiecki
aaaczarna
aaaczarna
  29 Agosto 2008
Ader
Ader: to chyba logiczne że zdajesz to co uważasz za przydatne przy wyborze na studia. Ja byłem w klasie biologiczno-geograficznej, zdawałem biologie i geografie na maturze także to dzieki temu wiedziałem juz wcześniej co i gdzie chce pozniej robić ;)

tylko ja nie mam zielonego pojecia jakie studia wybrac...wiec czym mam sie kierowac?szkoda ze nie ma testow ktore mowisz kim powinienes w przyszlosci byc:mrgreen:
aaaczarna
aaaczarna
  29 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Wos, Historia rozszerzona , polski i niemiecki

no ciezki byl ten wos?i niemiecki bo mysle nad tym
justisssia
justisssia
  29 Agosto 2008

Geografia z roku na rok jest coraz trudniejsza, bo mnóstwo ludzi wybierało ten przedmiot. Z kolei matematyka, kiedyś trudna - teraz jest prosta. Przynajmniej na poziomie podstawowym.
Zresztą, nie ma przedmiotów, które z góry będzie łatwo zdać, wszystko zależy od arkusza.

WrednaMisia
WrednaMisia
  29 Agosto 2008
aaaczarna
aaaczarna: tylko ja nie mam zielonego pojecia jakie studia wybrac...wiec czym mam sie kierowac?szkoda ze nie ma testow ktore mowisz kim powinienes w przyszlosci byc

Poprzeglądaj na uczelniach jakie są kierunki i wybierz to co bedzie Cię najbardziej interesowało
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.