u mnie w szkole od lat uczą księża...
księza w liczbie mnogiej bo co roku sie zmienia, wylatują albo sami rezygnują...
ostatni był najgorszy z możliwych^^
zadawał pytania typu 'czy Jezus spadł z nieba jak terminator'...
stwierdził na drugiej lekcji że jestem 'dzieckiem szatana, jestem zua, mam zuo w duszy i w oczach i w sercu'
czy u Was było podobnie? i zachęcanie przez księdza do oglądania filmów typu 'egzorcyzmu emili rose' xddd... i tak w sumie tyle z tych 'lekcji wyniosłam' bo ledwo wchodziłam do klasy a już mówił że mam wyjść^^ więc wkońcu w ogóle nie przychodziłam.
a u Was coś sie zdarzyło podobnego? z nauczycielem religii, katechetą, księdzem albo inny nauczyciel mówił Wam podobne rzeczy?
chyba tylko ja mam to 'szczęście'.
pozdrawiam:))
lista tematów
ksiądz^^ strona 2 z 3
Konto usunięte: ja raz spytałam czy widział Jezusa bo ja tak...no widziałam na złudzeniu optycznym:P... ale to o złudzeniu dodawałam na koniec gdy już wychodziłam chętna z klasy^^
HAHA xD.
Ja się bardzo często na temat aborcji kłóciłam w ogóle. A jak mi się kazał modlić to mówiłam, że nie kocham jego ojca, a on nie kocha mnie... xD
Konto usunięte: Ja się bardzo często na temat aborcji kłóciłam w ogóle. A jak mi się kazał modlić to mówiłam, że nie kocham jego ojca, a on nie kocha mnie... xD
dokładnie^^ ale ja sie sama nie modliłam^^ a jak sie modliłam to głośno i powiedział że mam sama zmówić a ja "to sie przeżegnam albo... pożegnam"
i wychodze^^
Konto usunięte: dokładnie^^ ale ja sie sama nie modliłam^^ a jak sie modliłam to głośno i powiedział że mam sama zmówić a ja "to sie przeżegnam albo... pożegnam"
i wychodze^^
HAHA. Dobre :D. Wypróbuję to na nowym księdzu ;D.
W ogóle w klasie miałam kumpla, który mnie straszył pająkami, a strasznym arachnofobem jestem, paraliżu dostaję.
Na którejś lekcji coś zaczął o pająkach pieprzyć, a ja: Księdza, mogę mu wpiedolić?
Ksiądz: oO
Ale o seksie to gadał jak najęty... I wszystkie panienki wokół niego zawsze... Audi A6 miał oO.
Mi dyrektorka w szkole powiedziała, że nasze gimnazjum nie będzie robiło lekcji dla dwóch osób. A innego gimnazjum tutaj nie ma.
Jakbym się wyśmiewała, to krytykowałabym wierzących i pisała o nich niemiłe rzeczy. A że piszę na temat księdza, który był tragiczny to... trochę inna sprawa.