ewelinka10101
ewelinka10101
  26 Agosto 2008 (pierwszy post)

Witam ;)

Idę do liceum. Do tej pory angielski w szkole miałam tylko 2 lata, i to jako zajęcia dodatkowe które wszyscy olewali. W 3 kl gimnazjum chodziłam do szkoły językowej i dostałam jakiś tam certyfikat ukończenia na ocenę A czyli chyba 5. No i nie wiem, czy w liceum wybrać kontynuację angielskiego czy nie? Bo niby nie uczyłam się tyle co inni ale jakoś szkoda mi tego roku prywatnych lekcji... Help!

memento87
memento87
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem, czy w liceum wybrać kontynuację angielskiego czy nie

znajac zycie to i tak zaczniecie od podstaw bo ten nie mial w gimn tego inny czegos tam... kontynuacje to jedna wielka sciema- no, chyba ze trafisz na ambitnego nauczyciela... :>
suzi017
suzi017
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte:

kontynuuj ! to ci sie przyda
corrupted
corrupted
  26 Agosto 2008

^ Wspominasz o nauce pisowni, a sama nie używasz znaków diaktrycznych.

Kontynuuj naukę języka;)

KamiQa
KamiQa
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy w liceum wybrać kontynuację angielskiego czy nie?

no nie wiem. ale w liceum duzo sie ie nauczysz. Bo zaczynasz od podstaw. a angielski zawsze sie przydaje.
sama musisz zdecydować. jak jestes z tego języka dobra to czemu go sobie jeszcze nie 'powtarzac' i zdawac z niego np mature ..
corrupted
corrupted
  26 Agosto 2008
Mój poprzedni post odnosił się od użytkownika PrettyPAULA

No i jak ktoś wcześniej wspomniał, kontunuacja to ściema, zaczyna się wszystko od podstaw;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.