Witam
Liceum czy studia- gdzie Wam się lepiej podoba/podobało?
Chodzi mi generalnie o klimat,ludzi,naukę-gdzie było łatwiej z tym xD(LO czy studia)?
No i tak ogólnie gdzie lepiej?
Liczę na konkretne odpowiedzi od ludzi zoorientowanych w temacie!
lista tematów
Liceum czy studia- gdzie Wam się lepiej podoba/podobało? strona 2 z 2
studia daja wiecej mozliwosci jest sie doroslejszy i odpowiada sam za siebie uczy sie tez zycia
Konto usunięte: Chodzi mi generalnie o klimat,ludzi,naukę-gdzie było łatwiej z tym xD(LO czy studia)?
z nauka mi jest latwiej na studiach bo wszystkie przedmioty sie zazebiaja i wiedze z jednogo moge wykorzystac na nastepnym
ja dopiero teraz ide do III klasy LO wiec o studiach póki co wypowiadać sie nie moge ;)
Ale na pewno w liceum jest fajniej niż w gimnazjum i to pod każdym względem bo i jest sie dojrzalszym i wiele nowych doświadczeń się nabywa :D Gimnazjum wspominam jako swój najgorszy okres w życiu a w szczególności I klasę.Ale nie chce mi się o tym gadać dlaczego

Ader: Suma sumarum: Liceum to był piękny czas, do którego chciałbym wrócić, tam w koncu poznałem najlepszych ludzi z którymi dalej utrzymuje kontakt, to właśnie z liceum kojarzą mi się najwspanialsze lata, setki wspomnień.
zdecydowanie sie zgadzam

Liceum poza tym ze to byly 3 lata jednej wielkiej imprezy to takze czas bardzo ciekawych doswiadczen