filozofzadyche
filozofzadyche
  26 Agosto 2008 (pierwszy post)
Witam

Liceum czy studia- gdzie Wam się lepiej podoba/podobało?
Chodzi mi generalnie o klimat,ludzi,naukę-gdzie było łatwiej z tym xD(LO czy studia)?
No i tak ogólnie gdzie lepiej?
Liczę na konkretne odpowiedzi od ludzi zoorientowanych w temacie!
Yoozeq
Yoozeq
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Liceum czy studia- gdzie Wam się lepiej podoba/podobało?

studia daja wiecej mozliwosci jest sie doroslejszy i odpowiada sam za siebie uczy sie tez zycia

Konto usunięte
Konto usunięte: Chodzi mi generalnie o klimat,ludzi,naukę-gdzie było łatwiej z tym xD(LO czy studia)?

z nauka mi jest latwiej na studiach bo wszystkie przedmioty sie zazebiaja i wiedze z jednogo moge wykorzystac na nastepnym
memento87
memento87
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: nareszcie można wyjść z zajęć bez pytania prowadzącego o zgodę

i to jest piękne :mrgreen:
Raz mi sie zdarzyło tylko, że koleś był wyjątkowo "dociekliwy"...
BakaMomo
BakaMomo
  26 Agosto 2008
Ader
Ader: a u mnie wszyscy zgrani byli, nie widać było takich elementów ;D

No to masz do czego wracać wspomnieniami :)
KamiQa
KamiQa
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: No i tak ogólnie gdzie lepiej?

nie mam jeszcze porównania bo dopiero jestem w 2 klasie lo.
porównując z gimnazjum to na pewno są o wiele lepsi ludzie i w sumei z nauką tez fajnie :D
zobaczymy co bedzie dalej :D
Agnieszkaaa199090
Agnieszkaaa199090
  26 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Liceum czy studia- gdzie Wam się lepiej podoba/podobało?

ja dopiero teraz ide do III klasy LO wiec o studiach póki co wypowiadać sie nie moge ;)
Ale na pewno w liceum jest fajniej niż w gimnazjum i to pod każdym względem bo i jest sie dojrzalszym i wiele nowych doświadczeń się nabywa :D Gimnazjum wspominam jako swój najgorszy okres w życiu a w szczególności I klasę.Ale nie chce mi się o tym gadać dlaczego :and:
ookashz
ookashz
  26 Agosto 2008
Ader
Ader: Suma sumarum: Liceum to był piękny czas, do którego chciałbym wrócić, tam w koncu poznałem najlepszych ludzi z którymi dalej utrzymuje kontakt, to właśnie z liceum kojarzą mi się najwspanialsze lata, setki wspomnień.

zdecydowanie sie zgadzam :rock:
Liceum poza tym ze to byly 3 lata jednej wielkiej imprezy to takze czas bardzo ciekawych doswiadczen:mrgreen: ktore sie moga przydac w zyciu przy sprawach bardziej powaznych:ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.