robert8501
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
robert8501
  25 Agosto 2008 (pierwszy post)

witam,
teraz ide do 2 klasy licuem..
zastanawiam sie czy to byl dobry wybor
czy nie lepiej bylo wybrac technikum...
no ale coz... teraz juz i tak tego nie zmienimy..;/

ale co robic po liceum?
co radzicie?

i co sadzciie o liceum?

czekam na wypowiedzi!

Ader
Ader
  26 Agosto 2008
Ela
Ela:

przepraszam, że nie na temat ale czy FP będzie odwiedzało ten dział? :and:
bo ich tutaj to akurat ze świecą szukać :and:
Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  26 Agosto 2008

Teraz poszlam na studia na- zarządzanie organizacjami :-D moja nauka w szkole średniej bardzo mi się przydała :D praktycznie mam powtórke na niektórych przedmiotach, a jak z czegoś byłam słabsza to teraz mogę to nadrobić.
Studenci siedzą na wykładach i robią czasem dziwne oczy, a ja ? śmieje się :D bo teraz dla mnie to pestka i sama mogę im pomagać. TECHNIKUM jest fajne ;] Jednak gdybym nie poszła do technikum ekonomicznego gdzie bym się znalazła? Liceum plastyczne :) itp a potem studia, tyle że nie chciałam wyjeżdzać do innego miasta.
Nie żałuj swojej decyzji, po prostu teraz się postaraj w 3 klasie ;] i zdaj maturke a jak się obawiasz studiów to zrób sobie rok przerwy (możesz w tym czasie 1 roczną policealkę zrobić + staż :)

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  26 Agosto 2008
Ader
Ader: Ela: przepraszam, że nie na temat ale czy FP będzie odwiedzało ten dział? bo ich tutaj to akurat ze świecą szukać

Tak, pogonie ich :) jak wroce z urlopu / wracam 1 września /
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
Ader
Ader
  26 Agosto 2008
Ela
Ela: Tak, pogonie ich :) jak wroce z urlopu / wracam 1 września /

:)
bo owszem, forum powstało niedawno ale tematy się dublują, zamykanych ani widu ani słychu:)
suzi017
suzi017
  26 Agosto 2008
robert8501
robert8501: ale co robic po liceum? co radzicie? i co sadzciie o liceum?

chodze do liceum
podoba mi sie to ;d

a robic mozesz co tylko zechcesz! tylko musisz poten wybrac dobre ,studia,studium lub techniukm uzupelniajace
ookashz
ookashz
  26 Agosto 2008
robert8501
robert8501: ale co robic po liceum? co radzicie? i co sadzciie o liceum?

ja skonczylem liceum i zlozylem papiery na trzy rozne kierunki i na wszystkie 3 sie dostalem wiec Twoje pytanie wydaje mi sie dosc dziwne ...
w technikum masz 20 roznych przedmiotow (jakies rachunkowosci itp itd zalezy od kierunku) i ogarnac to wszystko jest bez sensu gdyz matury i tak Ci to nie da ...
to ja bym mogl zadac pytanie co mozna robic po technikum ?? tylko tyranie fizyczne Ci pozostaje na 3 zmiany no chyba ze masz znajomosci:ninja:
trzeba miec studia i tyle ... albo szczescie .. albo znajomosci :ninja:
ookashz
ookashz
  26 Agosto 2008
Ela
Ela: jeśli noga powinie się Tobie na maturzę (oczywiście za rok poprawka)

poprawka jest zaraz w sierpniu :ninja:
dokladnie jakos tak teraz :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.