witam,
teraz ide do 2 klasy licuem..
zastanawiam sie czy to byl dobry wybor
czy nie lepiej bylo wybrac technikum...
no ale coz... teraz juz i tak tego nie zmienimy..;/
ale co robic po liceum?
co radzicie?
i co sadzciie o liceum?
czekam na wypowiedzi!
lista tematów
LICEUM - CZY DOBRY WYBOR?? strona 3 z 3
Teraz poszlam na studia na- zarządzanie organizacjami :-D moja nauka w szkole średniej bardzo mi się przydała :D praktycznie mam powtórke na niektórych przedmiotach, a jak z czegoś byłam słabsza to teraz mogę to nadrobić.
Studenci siedzą na wykładach i robią czasem dziwne oczy, a ja ? śmieje się :D bo teraz dla mnie to pestka i sama mogę im pomagać. TECHNIKUM jest fajne ;] Jednak gdybym nie poszła do technikum ekonomicznego gdzie bym się znalazła? Liceum plastyczne :) itp a potem studia, tyle że nie chciałam wyjeżdzać do innego miasta.
Nie żałuj swojej decyzji, po prostu teraz się postaraj w 3 klasie ;] i zdaj maturke a jak się obawiasz studiów to zrób sobie rok przerwy (możesz w tym czasie 1 roczną policealkę zrobić + staż :)
Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
ja skonczylem liceum i zlozylem papiery na trzy rozne kierunki i na wszystkie 3 sie dostalem wiec Twoje pytanie wydaje mi sie dosc dziwne ...
w technikum masz 20 roznych przedmiotow (jakies rachunkowosci itp itd zalezy od kierunku) i ogarnac to wszystko jest bez sensu gdyz matury i tak Ci to nie da ...
to ja bym mogl zadac pytanie co mozna robic po technikum ?? tylko tyranie fizyczne Ci pozostaje na 3 zmiany no chyba ze masz znajomosci

trzeba miec studia i tyle ... albo szczescie .. albo znajomosci