dnmMili
dnmMili
  24 Agosto 2008 (pierwszy post)

Czy Waszym zdaniem dobrze że takie coś wymyślili?
Czemu młodzież liczy na warunkowe przejście? -czy to fair wobec osób które na te dopuszczającą ocenę długo pracowali?
Czy to wina nauczycieli że nie potrafią zachęcić młodzieży do przedmiotu? - są przecież jakieś w których są dobrzy..

uzak
uzak
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Waszym zdaniem dobrze że takie coś wymyślili?

nie

Konto usunięte
Konto usunięte: Czemu młodzież liczy na warunkowe przejście?

nie wiem.
caly rok sie nie ucza i mysla ze przejdą
JoshBeckett
JoshBeckett
  24 Agosto 2008

to już jutro

życzcie mi powodzenia

xKOLAx
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
xKOLAx
  24 Agosto 2008

Powodzenia...
Co zdajesz?

MajkaSasiadka
MajkaSasiadka
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: czy to fair wobec osób które na te dopuszczającą ocenę długo pracowali?

oczywiście, że nie

Konto usunięte
Konto usunięte: Czy to wina nauczycieli że nie potrafią zachęcić młodzieży do przedmiotu?

najczęściej jest to wina uczniów, którzy olewają przedmiot cały czas, do szkoły przychodzą tylko po to, żeby przeszkadzać w prowadzeniu lekcji, bądź spotkać się ze znajomymi, chociaż czasami też i wina nauczyciela, który nie potrafi dobrze przekazać wiedzy :and:
KamiQa
KamiQa
  24 Agosto 2008
Konto usunięte

zawsze to jakaś szansa. chociaż wydaje mi się ze lepiej ayb ten z samymi 1 siedział od razu a komis był dla tych ktorzy np chorowali etc. ale i wtedy nie kazdemu było by dobrze

Konto usunięte
Konto usunięte: czy to fair wobec osób które na te dopuszczającą ocenę długo pracowali?

no tak. i jeszcze fakt ze masz poprawkę i możesz sobier zdać nawet na 5 i taką ocene bedziesz miał na świadectwie ;/
nie jest sprawiedliwe ale szkoła z tego słynie
KamiQa
KamiQa
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli jesteś Ty w porządku wobec nauczyciela - on wobec Ciebie też.

z jednej strony racja.
ale czasami naprawde są przypadki skrajne. Komuś raz się podwinie noga nie spodobasz sie nauczycielowi i bah. masz przesrane.
poza tym czesto w małych szkołach (jak w moim gimnazjum) dużo znaczyło to jak uczylo się twoje rodzeńśtwo xD
chore
ramzes812
ramzes812
  24 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy to wina nauczycieli że nie potrafią zachęcić młodzieży do przedmiotu?

Moze to młodzież powinna wyrazic minimum zainteresowania
DevilFromYourDream
DevilFromYourDream
  24 Agosto 2008

każdemu musi być dana druga szansa to oczywiste!

ikarowaa
ikarowaa
  24 Agosto 2008
Konto usunięte

uj boli mnie to .
Kocieee
Kocieee
  24 Agosto 2008

Fer to tylko druga szansa jak sie- nie nauczy to :and: a jeżeli ma być nie fair to dla kogo ? Ktoś się uczy ma dobre oceny się nie uczy złe no i wszystko :)

xMargitx
xMargitx
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy to wina nauczycieli że nie potrafią zachęcić młodzieży do przedmiotu? - są przecież jakieś w których są dobrzy..

tak to jest ich wina .. Znalam nauczyciela ktory robil kartkówki co dwa dni spr co miesiac i codziennie odpytywal a jednak kazdy go lubial :zakochany: do dzis go darze wielkim szacunkiem
suzi017
suzi017
  25 Agosto 2008
Konto usunięte

nie... ;/
Scooter3217
Scooter3217
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież jakieś w których są dobrzy..

szkoda, ze nie ma przystosowania do zycia na ławce;p
miałbym celujacy
iZziaaa
iZziaaa
  25 Agosto 2008
Konto usunięte
Konto usunięte: y Waszym zdaniem dobrze że takie coś wymyślili?

wg mnie dobrze;D zawsze jakas szansa ...

co do oceny,,, fakt tamci pracowali.. ale nie musza tego stresu przez sierpien przezywac ;D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.