Czy Waszym zdaniem dobrze że takie coś wymyślili?
Czemu młodzież liczy na warunkowe przejście? -czy to fair wobec osób które na te dopuszczającą ocenę długo pracowali?
Czy to wina nauczycieli że nie potrafią zachęcić młodzieży do przedmiotu? - są przecież jakieś w których są dobrzy..
lista tematów
komis strona 1 z 2
Dla mnie komis to w ogóle kosmos!
Ale dobrze tym idiotom, którzy nie chcieki sie w roku szkolnym uczyć-Nie bd mieli wakacji;)
A grzeczne dzieci które się uczyły będą miały xD - dlatego jest to wobec nich fair
komisyjne zdawanie.. czasami jest konieczne
bo sa yebanymi leniami
w życiu nic nie ma fair
wina zawsze leży po obydwóch stronach
...Ignorance is bliss...
Konto usunięte: też,ale są rozne sytuacje np choroba czy nauczyciel po prostu się uwziął.Poza tym warto dawać szanse.Niemniej jednak nie jestem za warunkowym przejsciem a komis moze być :)
różnie bywa, no w sumie...
Konto usunięte: Dla mnie komis to w ogóle kosmos!
Ale dobrze tym idiotom, którzy nie chcieki sie w roku szkolnym uczyć-Nie bd mieli wakacji;)
A grzeczne dzieci które się uczyły będą miały xD - dlatego jest to wobec nich fair
czy ja tam wiem, większość i tak to oleje :P
no sorryy sam jestes tym kim tu napisales;/
ja chociaz mam poprawke to tak uwzam ze z lenistwa ją mam..;/
ale nie musisz tak wszystkich obrazac ..!
i myśle ze i tak cala rada pedagogiczna decyduje o tym czy maja ucznia dopuscic do poprawki czy nie...
jesli ktos nie zasluzyl..
Wagarował i ma zachowanie naganne to oczywiste ze powinien nie zostac dopuszczony..
ale jesli ktos chodzil do tej szkoly i jakies to zachowanie ma to dlaczego nie?
jego strata ze wakacjii nic miec nie bedzie..
moje zdanie skromne..;]
Konto usunięte: Czy Waszym zdaniem dobrze że takie coś wymyślili?
Czemu młodzież liczy na warunkowe przejście? -czy to fair wobec osób które na te dopuszczającą ocenę długo pracowali?
Czy to wina nauczycieli że nie potrafią zachęcić młodzieży do przedmiotu? - są przecież jakieś w których są dobrzy..
Fair to to nie jest na pewno.... powiem, że jest to wręcz niesprawiedliwe.